Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MeGaDave06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.696
Cevap
118
Favori
395.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel kardeşim loadout ekranında silahlarını ayarladığın yerde 3 tane perk seçiyorsun başka bir şey yapmana gerek yok. Nasıl oynuyorsan o taktiğe göre istediğin 3 perki seçersin her loadout için.

Bunları kullanmak için bir şey yapmana gerek yok otomatik bunlar aktif oluyor.

Oyunda bazen kutulardan şansa perkler çıkabiliyor. Onları da normal yerdeki silahı nasıl alıyorsan öyle alıyorsun üzerine onlarda senin ekstra perklerin oluyor. Yine bunları kullanmak için bir şey yapmana gerek yok.

Youtube den bak Warzone rehberi, Warzone perkler vs diye bir sürü Türkçe video çıkar.

Bu oyunu iyi oynayabilmek için oyun bilgisi yüksek olması, oyunu okumak ve nişan almanın(attığın mermilerin boşa gitmemesi) iyi olması gerekiyor.

117 yüksek bir level değil 936 leveldeyim şu anda. her sezon resetlenir bu. Bol bol oynamaya çatışmaya girmeye çalış derim.

• |Spetsnaz| | kullanıcısına yanıt

Hocam açıklama için teşekkürler. Demek istedigim çok da yeni degilim... Perk mevzusunu güzel diyorsun da. Hiçbirinin etkisini göremiyorum. Hiçbiri etkinlesmiyor. Tek bir sefer farklılık gördüm. Vurduğun adamın eşyaları kendi uzerime geldi otomatik olarak. Sonra da bir daha olmadı.. Hiçbir şey yapmaya gerek yok diyorsunuz değil mi? Olmadı tek tek değiştirip deneyeyim bir daha. Call of Duty: Warzone [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok sıkıntısını çektiğim şey 2. Silah olayı. 3way sniper kullanıyorum. E uzun menzilli. Haliyle dibimdeki adam tavşan gibi avlıyor beni. Hiçbir şey yapamıyorum. Bu arada sizin level veya yakinina hiç denk gelmedim. İsim neydi oyunda?

• Pi kullanıcısına yanıt

Warzone rehber videolarına bakın, oyundaki perklerin açıklamalarına bakın derim.

3line rifle boş silah hocam kullanmayın. Her update ile bazı silahlara nerf veya buff gelir, her update ile genellikle kullanılan "meta" silahlar değişir. Oyun içindeki grafiklere bakıp silah seçmeyin. Normalde buff ve nerflerden sonra statslara göre loadout oluşturulur ama size en basit önerim twitchde en çok izlenenen yabancı Warzone yayıncılarına bakın derim fikir edinirsiniz.

şu anda

smg olarak genellikle "Armaguerra 43" kullanılıyor recoil booster, 550mm, 8mm64kurz

sniper olarak "gorenko" mx silencer, 420mm, 3.5x scope

ar olarak "xm4" agency, 13.5 task, 3x, 60mag, field.

2 tane uzun menzilli dürbünlü silahı beraber kullanmayın. Yakın fightlarda adam vuramazsınız. ar-smg veya smg-sniper kullanın.

2. perki overkill yaparsanız 2 tane silahı birlikte kullanabilirsiniz.

• Youtubede yerli yayıncıların bir kaç vidyosuna bakmıştım. Bir kaç da yazı okudum. 3way sniperi epey tavsiye ediyorlardı. Onu aldım son seviyeye kadar güçlendirdim... Sizin tecrübe daha fazla sonuçta. Dediğiniz silahları alıp onlarla yürüyeyim bundan sonra. Perklere de tek tek bakayım. Çok yardımcı oldun hocam. Çok teşekkür ettim Call of Duty: Warzone [ANA KONU] 

• Wz yi niye değiştiriyorlar ki büyük risk kutuların içinden silahı elimize almak falan saçmalık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt

Değişiklik yapıldığını söylediler. Umarım da öyle olmuştur yoksa silah alana kadar ölücez :D

• Arkadaşlar superonline kullanıyorum, lan kablo ile bağlanıyorum. Bayağıdır bu hatayı vermiyordu ama gene vermeye başladı çözüm bilen var mı ?

Bu durumda ben şöyle yapıyorum ama çetrefilli olduğu için uğraşmak istemiyorum. telefonun internetini açıyorum ps'yi onun internetine bağlıyorum oyuna giriyorum. Lobby'deyken hemen menüden kabloluya bağlanıp oyuna dönüyorum öyle giriyor.

Call of Duty: Warzone [ANA KONU]
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Superonline dan kaynaklı düzensiz ip bloğu oluşuyor.Müşteri hizmetlerini arıyarak, online oyunlar da serverı bağlanamadığınızı ve hattınızın ön bellek temizliği yapılmasını talep edin.

Sorun düzelecektir. Call of Duty: Warzone [ANA KONU] 

• ByMurat_ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yarın deneyeceğim

• Beyler selamlar. Büyük bir sikintim var. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok güzel olacak.

Oyun oynarken bir süre sonra durduk yere oyun donup kalıyor. Ne oyunda ne windowsta herhangi bir hata cikmiyor. Oyun ekranı kesinlikle kapanmıyor. Ya oturumu kapatmam lazım ya da bilgisayarı yeniden başlatmam lazım.

5600h 16gb ram 6gb rtx3060 ekran kartı var. Akıcı oynuyorum oynatirken. Nereye bakmam lazım? Vram için ayar yapıyorlar 3 kare sorunu adı altında. Onu mu kurcalas acaba?

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 16 Ekim 2022; 2:38:31 >
  • Lod0ss kullanıcısına yanıt

Denedim olmadi

• Merhaba oyunu xbox üzerinden oynuyorum fakat takımdakilerin hiçbiri konuşmuyo yada ses yok tüm ayarlar açık ama herkesin mi mikrofonu vs kapalı acaba yada bi ayar mı var

• z21 kullanıcısına yanıt
    Ses ayarlarında mikrofonlu kulaklık sohbet karıştırıcısı sol başta olursa sohbet sesi sağ sonda olursa oyun sesi gelmez ortada olması lazım kontrol et. Call of Duty: Warzone [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortada hocam açık onlar

• Pi kullanıcısına yanıt

Warzone sıkıntılı oyun pcden pcye değişen sorunları var. 2060 6gb ile sıkıntısız oynadım oyunu tabi low ayarlarda, format deneyin bence

• Bourne90 B kullanıcısına yanıt

Başka yerlerde de sordum hocam. Oyunu sorunsuz oynayan yok diyorlar. En son şuna kanaat getirdim. Oyunun optimizasyonu iyi değil. İşin kotusu diğer oyunları hiç oynayasim gelmiyor. Acaip sardı warzone. 2. Oyunda belki düzgün iş cikartmislardir inşallah.

• Pi kullanıcısına yanıt

Optimizasyonu bitirdiler başta güzeldi. 2.oyunu dmz modu için harcadıklarını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.