< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (369. sayfa)
-
-
Su oyundaki latency olayına bir çözüm var mı acaba? Oyunu 60-70ms gecikme ile oynuyorum ama öldükten sonrasında rakibin ekranından izlediğimde meğer rakibi hiç vuramamışım gibi bir durum oluyor. Bende 5-6 mermi isabet etmişken, rakip ekranında 2-3 mermi isabet etmiş gibi oluyor. Buda çileden çıkarıyor oyunda. Paket kaybıda yok, bir türlü anlam veremedim. Oyundan soğuttu resmen.
-
psn spexyyy arkadaşlar warzone oynamak isteyenler ekleyebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pc yi satıp ps5 aldım battle.net hesabımı ps5 e aktarabilirmiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nuke atacak kdsi yüksek takım arkadaşı arıyorum.
Discord : Onur#6707 ulaşabilirsiniz.
-
Warzone da battlepassle skinler almıştım onları mw2 de kullanamıyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanırsınız.
-
Tamamdır teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ashika island 32 kill gameplay, iyi seyirler
GÖKAY 1907youtube32 kill || ashika island warzone gameplay || personal recordhttps://www.youtube.com/watch?v=vmDGJEefNEI&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İyi akşamlar akşam gece grubumuz için arkadaş varsa oynamak isteriz KD genelde 1.6-1.8 arası neredeyse hergün oynuyoruz ona göre mangaya katılmak isteyen varsa psn mi DM'den verebilirim. İsim soyisim olduğu için buradan yazmadım
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda10 -- 3 Nisan 2023; 0:55:10 > -
Monitorunuz nedir ?
-
LG 29UM68-P 75Hz monitör mü sebep oluyor dersiniz?
-
etşikler tabi sadece o da etkilemeyebilir. Monitor şöyle etkiler 144hz veya 240hz ve üzeri monitoru ollan kişiye karşı istersen yetenekli ol gene dezavantajdasın
-
12 Nisan da sezon 3 geliyor.
-
Plunder geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MWII ye sahip olmayanların silahları kastıkları, olmazsa olmazı Plunder bekleyenler hadi yine iyisiniz der susarım.
-
Resimde in season yazıyor yani muhtemelen sezon 3 ortasında falan gelicek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen plunder + warzone rank sezon ortasın da beraber gelecek.Twitter da belirtmişler
Call of Dutytwitter“Standby for all the details about Season 03 in the Roadmap tomorrow. More intel on an upcoming MP map set under the cover of night 👀 Plus, Resurgence is coming to Al Mazrah at launch and Plunder + Warzone Ranked Play coming later in season.”https://twitter.com/CallofDuty/status/1643675374457585665Plunder cılar az daha sıkın dişinizi
-
MW2 indirdim ilk defa oyunda silahı seken adama denk gelmedim taramaya başlayan 0 recoil ile vuruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X