Şimdi Ara

Call Of Duty WAW nedense çok kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedense codwaw çok kasıyor sistem gereksinimleri çok düşük isteyen bir oyun 256 mb ekran kartı 512 xp vista 1 gb ram 3200 amd işlemci yada dengi intel işlemci harddisk falan böyle yazıyor sistem bilgisi dosyasında ama bende intel dual core 2 E6550 2.33 ghz işlemci 1gb*3 800 mhz kingston ram sapphire 512mb 128 bit gddr3 ekran kartı creative ses kartı 7.1 gb lar dolusu hard disk var ve crysis wrahead gibi bir oyunu son ayarda oynayabilen ben codda acaip bir kasıntıya uğradım bin içinde oyun gayet akıcı ama açık alna oyunlarında orman içi gibi mesela çok kasılıyor bilgisayar nedir bunun hikmeti benim bilgisayarım çok süper bir bilgisayar değil ama oyunda okadar abartı özellikler istemiyorsa sorun nerde ben oynuyamuyorsam akıcı olarak o sistem gereksinimleri dosyasında yazan özelliklerdeki bir bilgisayar hiç oynıyamaması gerekli bu konuda fikirleriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tu-navy -- 11 Aralık 2008; 23:36:18 >

• bende işe yaramadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadoka

Bu belki işine yarar.

Call of Duty 5 World at War "Düşük FPS" ÇÖZÜMÜ

bunu gördüm denedim bu işe yaramıyor hatta kodu girince unkown kod diyor böyle bir şey yok sanırım ama çözümü bulamadım birde işlemciyi 3.0 ghz overclock etmeyi düşünüyorum ama onun için bir fan almam lazım stok fanla olmaz overclock yine olmazsa ben bu codu oynamam böle salakça bir şey olmaz bir oyun için sistem alıcak halimiz yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.