Bildirim
Cam filmi söküldükten sonra muayene gerekli mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ceza yazılır 7 gün izin verilir.7 gün sonunda eger bir daha yakalanırsa araçtaki kusur düzeltilmemişşe araç trafikten men edilir.muayeneye girmesine gerek yok sade cam filmiyse cezası -
Cam filmi kaç numaradaydı hocam. Bende 2 numara film çekmeyi düşünüyordum. Nişanlım kullanıyor hergün arabayı okula giderken tacizden bıktım koltuğu hafif yatırıyorum yalnız gören bazı itler sürekli musallat oluyor. Katil olmadan çektircem film.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Muayeneye değil de, eğer filmden dolayı trafikten men edildiyse emniyete gidip aracı göstermek gerekebiliyor, arkadaşımın aracını trafikten men ettiklerinde filmleri söktürüp gayrettepe emniyete götürmüştü, orda fotoğrafları çekildikten sonra men kaldırıldı. -
Ben yemiştim ceza. Sökmemiştim başka bir çevirmeden aracımın trafikten men edildiğini öğrendim. Hemen söktüm filmleri ve trafik tescilde aracın fotoğraflarını çektiler ve gbt sinden meni kaldırdılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X