Şimdi Ara

Cam filmi söküldükten sonra muayene gerekli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşın böyle bir iddaası var. Polis ön cam filminden dolayı ceza yazmış. Yarın söktürdükten sonra tekrar muayeneye girmem gerekiyor diyor. Ben daha önce hiç duymadım böyle bir olay.

• ceza yazılır 7 gün izin verilir.7 gün sonunda eger bir daha yakalanırsa araçtaki kusur düzeltilmemişşe araç trafikten men edilir.muayeneye girmesine gerek yok sade cam filmiyse cezası
  • Cam filmi kaç numaradaydı hocam. Bende 2 numara film çekmeyi düşünüyordum. Nişanlım kullanıyor hergün arabayı okula giderken tacizden bıktım koltuğu hafif yatırıyorum yalnız gören bazı itler sürekli musallat oluyor. Katil olmadan çektircem film.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muayeneye değil de, eğer filmden dolayı trafikten men edildiyse emniyete gidip aracı göstermek gerekebiliyor, arkadaşımın aracını trafikten men ettiklerinde filmleri söktürüp gayrettepe emniyete götürmüştü, orda fotoğrafları çekildikten sonra men kaldırıldı.
  • Ben yemiştim ceza. Sökmemiştim başka bir çevirmeden aracımın trafikten men edildiğini öğrendim. Hemen söktüm filmleri ve trafik tescilde aracın fotoğraflarını çektiler ve gbt sinden meni kaldırdılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi muayeneden geçer mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.