Şimdi Ara

cam filmi yerine ne olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cam filmine denetimler bu aralar artmaya başladı.Bende artık ceza yemekten korkar oldum açıkçası.Geçenlerde polis durdurdu, uzun uğraşlar sonucu uyarı yazmasıyla ucuz atlattım.Bu film yerine yan 4 cama da yapabileceğim başka birşey varmı perde gibi birşeyler.Ama perdeler genelde sadece arka yan camlar için satılıyor, 4 cam için olanı yok galiba.Ya da başka bir önerisi olan varmı?Film yerine başka birşey bulursak, hem dikiz aynasına vuran merceksiz ve ayarsız farlardan, hem güneş ışınlarından, hem de meraklı gözlerden korunmuş oluruz.Aynı zamanda ceza yememiş oluruz.Önerilerinizi bekliyorum..

• Lazerli karartma yaptırın yasak değil o.

Bizim araç fabrika çıkışlı lazer camlı herhangi bir sorun olmuyor. Ama sadece arka camlar ön sürücü camını bilmiyorum yasak mı değil mi lazer.
  • Lazer olayı pahalı, aynı zamanda ruhsata da işletmek gerekli sanırsam.Daha uygun fiyatlı birşey arıyorum.
  • perde istemiyorsunuz, laser pahalı diyorsunuz, yanık yağ sürün o zaman camlara olsun bitsin

arkadaşım camlara yapılacak şey 3 tanedir.
    ya cam filmi
    ya cam perdesi
    ya da laser

4ncü bişey yok.. en azından bu gezegende yok..

neyin cevabını arıyorsun??
  • Çok yaratıcı bir fikir, bu yüzden arkadaşım seni tebrik ederim.
    Yalnız perde istemiyorum gibi bir ibare yazmadım.Benim bildiğim sadece yan arka camlara perde yapılıyorlar ben 4 cama da istiyorum.Yan 4 cama da perde yaptırabileceğim bir yer varmı ve 4 tarafa perde araçta nasıl bir görüntü oluşturur.Aramızda 4 cama da perde yaptıran varsa fotosunu koyabilirmi?Bu arada araç siyah jetta.
  • yan camlara da yapıyorlar aracınıza grı ya da krem perde guzel yakısır
  • 4 cam için olan perde yok galiba, başka önerisi olan??

dediğin an perde seçeneğini otomatikman elemiş oluyorsun.. Sözlerinden bu anlaşılıyor..

perdeler 4 cam (arka dahil 5 cam) olan yoktur. arka yan camlar ve arka rezistans olan cama perde yapılır. varsa bile özel yaptırmıştır, sürücü tarafında çok çirkin bir görüntüsü olur, ilave olarak camı açamazsın falan filan..

bu kadar kafan karışıkken bence cam filmlerini ruhsata işletme yollarını araştır..
    en iyi çözüm bu. ondan sonra cam filmi diyen polislere ruhsatını gösterdiğinde iyi akşamlar derler gönderirler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cam filmini ruhsata işletme olayı binek otolarda olmuyor.
    Bu arada internette gezinirken istediğim gibi birşey buldum aslında ama İstanbul'da var sanırsam.Ankara'da böyle bir sistem uygulayan yer varsa burdan paylaşabilirimisiniz.İşte linki
    Gri yada krem derken hangi tip perdeyi tavsiye ettiniz anlayamadım.

• binek otolarda olmuyors ben nasıl yaptım?

araştırın!..
  • Ön camlara perde takılmaz. O perdelerden aynayı nasıl görmeyi düşünüyorsunuz acaba?
  • Renkli cam taktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

binek otolarda olmuyors ben nasıl yaptım?

araştırın!..

İlk sizden duyuyorum.Cam filmini ruhsata işletmek için güneş alerjisi raporu da aldım ama nafile.Forumlar paylaşmak içindir, nasıl bir yol izlemem lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

Ön camlara perde takılmaz. O perdelerden aynayı nasıl görmeyi düşünüyorsunuz acaba?

Videodaki perdelerde dışarısı rahatlıkla görünüyor.En azından filmliyken dışarıyı nasıl görüyorsanız bu perdeyle de öyle görüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plt51 -- 5 Nisan 2010; 0:27:56 >

• quote:

araştırın!..

arkadaşım adam zaten araştırıyor işte yazmış foruma madem biliyorsun yapmayı yardım et. böyle garip tavırlar takınmaya gerek yok bence.
  • quote:

araştırın!..

Hocam sen gel hele şöyle bi, nasılsın, ne var ne yok?

quote:

- Oğlum, çay kap gel abine!

Hayırdır nasıl yaptırdınız, lütfen bizimle de paylaşın bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 5 Nisan 2010; 1:04:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.