Şimdi Ara

cam filmi yüzünden ceza yedim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
9.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aracı park ediyodum sonra baktım polis memuru yanıma geldi.. dedi camda film var evrakları alabilirmiyim.. tamam dedim veriyim.. sonra söktürcekmisin dedi evet dedim.. aldığımda falan böyleydi dedim.. sonra nasıl sökülüyo bilmiyorum cama zarar vermeyim dedim. ben sökeyim dedi.. dedim kötü gözükmez mi siz söleyin nasıl sökülüyosa akşam ben sökerim.. cama zarar vermeden.. bişi demedi aldı gitti evrakları polis aracına.. sonra ne oluyo diye yanlarına gittim ne görüyüm ceza yazıyo bana.. 128 lira.. ben sökmücem demedim ki dedim niye ceza yazıyosunuz bişi demedi..artist gibi duruyo karşımda.. iyi siz bilirsiniz dedim. kağıdı bana uzattı imzalamıyorum dedim.. itiraz edicem dedim o sinirle.. demez olaydım telefonla arabanın resimlerini çekti hain polis.. bende istediğin kadar çek dedim bastım gittim acayip sinir oldum.. yani sökmüyecem desem tamam amenna.. ama adam bana daha nası düzgünce sökülür sölese onada bişi demicem.. ama adam ceza yazacak yer arıyomuş heralde.. işleri kesattı bugün sanırım.. şimdi ben bu cezayı imzalamadım ya. herhangi bişeyi olur mu ? çünkü bu benim daha 2. cezam.. öbürü radardı o benim hatamdı paşa paşa ödedim ama böyle bi durumda ne yapırlır bilmiyorum..

• film hangi camlara yasak acaba arka yolcu camına felan yasak mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

film hangi camlara yasak acaba arka yolcu camına felan yasak mı??
    quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

benim arka camlarda sadece.. ona bile ceza varmışş.. inat değil mi söktürmeyecem arkadaş.. aklımdaydı söktürmek ama bugün bu olduya söktürmeyecem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvalancHe_86 -- 13 Nisan 2009; 19:27:40 >
  • yapacak bir şey yok... fotoğrafları,siz cezaya itiraz ederseniz diye çekmiş...itiraz durumunda haklılığını ispatlayacak...
    tutanağa imza atmadıysanız; hemen tutanağın altına şöyle bir not düşer '' imzadan imtina etmiştir'' diye, yanındaki polis arkadaşına bu notu paraf ettirir...
    size de cezayı ödemek kalır... üzgünüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

hangi şehirde yaşıyorsun arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 13 Nisan 2009; 19:29:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

kırıkkale
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvalancHe_86

quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

kırıkkale

Alıntıları Göster
    film yaptırmanın amacı nedir ? yada neden filmli araçla gezilir. İçeride kimin ne yaptıgını görmek bile mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün de ceza yedik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

yapacak bir şey yok... fotoğrafları,siz cezaya itiraz ederseniz diye çekmiş...itiraz durumunda haklılığını ispatlayacak...
    tutanağa imza atmadıysanız; hemen tutanağın altına şöyle bir not düşer '' imzadan imtina etmiştir'' diye, yanındaki polis arkadaşına bu notu paraf ettirir...
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

yapacak bir şey yok... fotoğrafları,siz cezaya itiraz ederseniz diye çekmiş...itiraz durumunda haklılığını ispatlayacak...

hadi ya :D neyse bunu ödemesem mi ya acayip sinir oldum çünkü.. peşin ödemek istesemde elimde makbuz yok.. bunlar bana kaç gün sonra yollar Allah bilir.. bir hafta içinde ödenmede yüzde 25 ten faydalanamayıcaz heralde :S

• quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

quote:

Arkadaşımız durumu çok güzel ifade etmiş,cezayı kabul ettiniz çünkü yüzünüze teblig edilmiş,her ne kadar imzalamasanız da o yüsden en kısa sürede ödeyin indirimden faydalanırsınız.

Bu aralar ben de açık bir film düşünüyordum,artık vaz geçtim.Ne şeytanı gör ne selavat getir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sierra

film yaptırmanın amacı nedir ? yada neden filmli araçla gezilir. İçeride kimin ne yaptıgını görmek bile mümkün değil.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sierra

arkadaşım ben yaptırmadım filmi.. aracı aldığımda ilk sahibi yaptırmış.. alalı daha 3 bilemedin 4 ay oldu.. bende baktım bişi diyen yok sökmedim. bu aralarda söktürmeyi düşünüyodum zaten. ama şimdi söktürmekten vazgeçtim gibi. yazsınlar ne diyim ceza...

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Arkadaşımız durumu çok güzel ifade etmiş,cezayı kabul ettiniz çünkü yüzünüze teblig edilmiş,her ne kadar imzalamasanız da o yüsden en kısa sürede ödeyin indirimden faydalanırsınız.

Bu aralar ben de açık bir film düşünüyordum,artık vaz geçtim.Ne şeytanı gör ne selavat getir.

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla cam filmi yasak değil, ruhsata işletmemek suç.

Yanılıyormuyum_?

• quote:

Orijinalden alıntı: sierra

Alıntıları Göster
    quote:

Filmin amacı sadece görünüş değildir

UV ışınlarını ve güneş ışınlarının ısısını engeller.Özellikle yazın gerçekten işe yarayan birşeydir.

Ayrıca en açık renkte olunca herşey kabak gibi görünüyor.
    Bir de ucuza bildiğin folyo var.Gerçekten rezil birşey bildiğin siyah bant

Bir de bazı araçların fabrika çıkışlı sadece arka camlar kopkoyu oluyor.Sonradan çıkartılamıyor da sanırım ama onlar genelde lüks araçlarda olduğundan mıdır nedir polisler birşey demiyor

• quote:

quote:

arkadaşım ben yaptırmadım filmi.. aracı aldığımda ilk sahibi yaptırmış.. alalı daha 3 bilemedin 4 ay oldu.. bende baktım bişi diyen yok sökmedim. bu aralarda söktürmeyi düşünüyodum zaten. ama şimdi söktürmekten vazgeçtim gibi. yazsınlar ne diyim ceza...

Alıntıları Göster
    Bence fazla dalaşmayın derim.Cezadan daha fazla şeyler yapmayada hakları var.Her şekilde de siz haksız duruma düşersiniz.Çünkü FİLM YASAK.Maddi manevi çok büyük zarar edersiniz.Demedi demeyin.

• quote:

quote:

hadi ya :D neyse bunu ödemesem mi ya acayip sinir oldum çünkü.. peşin ödemek istesemde elimde makbuz yok.. bunlar bana kaç gün sonra yollar Allah bilir.. bir hafta içinde ödenmede yüzde 25 ten faydalanamayıcaz heralde :S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AvalancHe_86

ceza size tebliğ edilmemiş sayılıyor şu anda, indirim hakkınınız var, posta ile geldiğinde ödersiniz hemen , indirimli olur(%25)...

• quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

quote:

Filmin amacı sadece görünüş değildir

UV ışınlarını ve güneş ışınlarının ısısını engeller.Özellikle yazın gerçekten işe yarayan birşeydir.

Ayrıca en açık renkte olunca herşey kabak gibi görünüyor.
    Bir de ucuza bildiğin folyo var.Gerçekten rezil birşey bildiğin siyah bant

Bir de bazı araçların fabrika çıkışlı sadece arka camlar kopkoyu oluyor.Sonradan çıkartılamıyor da sanırım ama onlar genelde lüks araçlarda olduğundan mıdır nedir polisler birşey demiyor

Alıntıları Göster
    ruhsata işletmek için ne yapmamız gerekiyor?
    maliyeti nedir tahmini?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

maliyeti nedir tahmini?

Alıntıları Göster
    geçen bir q7 gördüm siyah.aletin tüm camları ön dahil en koyu film.sorsan polis durdurmamıştır daha.
  • quote:

maliyeti nedir tahmini?

Alıntıları Göster
    gecmiş olsun

bir yolu olmalı bu işin bence orjinal koyu camlar servest sonradan yapılan yasak mantık yok..

ya hepsi yasak olur ithalatıda yasak olur gerek malzemenin gerekse orjinal koyu camların cünkü bu bir opsiyon bazı araclarda...

yada belli bir oranda koyuluğa izin verilir

satışı serbest catır catır vergiyi alıyorlar malın üstünden satanın üstünden kullananın üstünden ama yasak..

madem yasaksa cok küçük bir yasal düzenlemeyle

gerek orjinal aksesuar gerekse sonradan yapılan tüm cam flimleri satmak kullanmak ithal etmek yasaktır dersin olay biter

kafalarına göre daha doğrusu dişinin geçtiğine ceza...

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

gecmiş olsun

bir yolu olmalı bu işin bence orjinal koyu camlar servest sonradan yapılan yasak mantık yok..

ya hepsi yasak olur ithalatıda yasak olur gerek malzemenin gerekse orjinal koyu camların cünkü bu bir opsiyon bazı araclarda...

satışı serbest catır catır vergiyi alıyorlar malın üstünden satanın üstünden kullananın üstünden ama yasak..

gerek orjinal aksesuar gerekse sonradan yapılan tüm cam flimleri satmak kullanmak ithal etmek yasaktır dersin olay biter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

gecmiş olsun

• quote:

maliyeti nedir tahmini?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: individual

maliyeti nedir tahmini?

Film asla ruhsata işletilemez.Böyle birşey yok.

Satışı serbest olan her ürün illa trafikte kullanılması serbest olacak diye birşey yok.Örneğin NARVA,OSRAM vs gibi markaların güçlü aydınlatmaya sahip ampülleri ( ralli araçları gibi trafikte seyretmeyen araçlar takar bunları örneğin) Avrupada istediğiniz modifiye dükkanında bulabilirsiniz.Fakat üzerinde AB yollarında kullanılması yasak diye yazarda.Eğer kullanırsan suç sana aittir.İlla satışı serbest bir ürün yasal olarak her alanda kullanacaksınız anlamına gelmez.Bunun gibi Tuning sektöründe birçok ürün vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orjinalden alıntı: individual

maliyeti nedir tahmini?

Film asla ruhsata işletilemez.Böyle birşey yok.

Satışı serbest olan her ürün illa trafikte kullanılması serbest olacak diye birşey yok.Örneğin NARVA,OSRAM vs gibi markaların güçlü aydınlatmaya sahip ampülleri ( ralli araçları gibi trafikte seyretmeyen araçlar takar bunları örneğin) Avrupada istediğiniz modifiye dükkanında bulabilirsiniz.Fakat üzerinde AB yollarında kullanılması yasak diye yazarda.Eğer kullanırsan suç sana aittir.İlla satışı serbest bir ürün yasal olarak her alanda kullanacaksınız anlamına gelmez.Bunun gibi Tuning sektöründe birçok ürün vardır.

Alıntıları Göster
    ön cam filmlerini sökerseniz arka camlara kesinlikle sorun çıkarmıyor polis , çıkarma imkanları var , yasal olarak arka camlarada film yasak ama polis bu konuda anlayışlı davranıyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.