Şimdi Ara

Cam Filminden CEZA yedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cam filmi tehlikeli ise devlet yöneticilerini taşıyan araçların camları neden kopkoyu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    birleşik devletlerde bırakın 2 numarayı içeriyi göstermeyen (en ön cam dahil) camlı araçlar var mı? birleşik devletlerin trafikte güvenlik takıntısı var mı? başka sorum yok.
  • Arabaya dünya kadar para veriyorum bi güneşten etkilenmemek için film yaptırıyorum ona bile karışılıyor arabada almayalım trafik bomboş dursun ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Arabaya dünya kadar para veriyorum bi güneşten etkilenmemek için film yaptırıyorum ona bile karışılıyor arabada almayalım trafik bomboş dursun ozaman.
    Bu mantıkla hareket edersek, o zaman yollarda neden hız sınırı var? Parayı verince başkalarının canını tehlikeye atma hakkınız oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    Sehir içinde birgün belediye otobüsüne bindim, trafik durunca yanda bir otomobil durdu ön camlar alabildiğine siyah fakat güneş tam kabine vuruyordu otobüs yüksekte old için perspektiften kabin içini seçebiliyordum, gördüğüm seçtiğim kadarıyla yan koltukta çarşaflı arap tarzı bi kadın, kucağında ufak bir bebek yanında bir cocuk arka koltukta da bir cocuk, arabanın içi cocuk bahcesi gibi hareketliydi. Okey kendileri için tehlikeli olsun da başkaları için de tehlike...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RuSH86 R kullanıcısına yanıt
    Ne alaka tehlike araba kullanmayı iyi öğrenin

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Kalın filmden dışarısını göremediğin aracı nasıl kullanacaksın ki? Bir kaç yıl önce bazı halk otobüsü şöförleri de tüm camları filmle kaplatmaya başlamışlardı, o söförlerde güneşten etkilenmemek için mi öyle yaptı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cam hariç yan camlarda en fazla 2 numara olmak şartıyla serbest olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Sehir içinde birgün belediye otobüsüne bindim, trafik durunca yanda bir otomobil durdu ön camlar alabildiğine siyah fakat güneş tam kabine vuruyordu otobüs yüksekte old için perspektiften kabin içini seçebiliyordum, gördüğüm seçtiğim kadarıyla yan koltukta çarşaflı arap tarzı bi kadın, kucağında ufak bir bebek yanında bir cocuk arka koltukta da bir cocuk, arabanın içi cocuk bahcesi gibi hareketliydi. Okey kendileri için tehlikeli olsun da başkaları için de tehlike...
    önde kucakta çocuk zaten yasak değilmi? 500-750tl verip çocuk koltuğu alan enayi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Ne alaka tehlike araba kullanmayı iyi öğrenin
    Araba kullanırken görmeye gerek görmüyorsanız size başka birşey demeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuSH86

Bu mantıkla hareket edersek, o zaman yollarda neden hız sınırı var? Parayı verince başkalarının canını tehlikeye atma hakkınız oluyor mu?

Alıntıları Göster
    cam filmi sebebi ile kim ölmüş bugüne kadar? kimin hayatı tehlikeye atılmış?
  • Benim tahminim camlar kopkoyu olsun ki "otobüsün içi kalabalık mı,yer var mı" falan diye dışarıdan bakılıp binmemezlik edilmesin...
    Bir de yazın içerisi fazla ısınmasın bu beyler de klimayı açıp fazla mazot yakmasınlar...
  • yasağın kalktığını kim söyledi ,sadece çok tepki geldiği için görmezden gelin denildi ve uzun süredir ceza yazıldığını duymuyorduk
    demek şimdi para gerekti ve yine yazmaya başlayacaklar :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.