Şimdi Ara

Cam Filminden CEZA yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
1
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam. Bu iş biraz abartanlar yüzünden böyle.
    Adamlar cam filmi çekiyor kapkara. Hiçbirşey gözükmüyor. Ben şahsen biraz agresif sürdüğümden önümdeki aracın önünü ve geniş baktığımda yolun durumunu görmek istiyorum. Cam filmleri ve panelvanlar buna büyük engel oluyor. O yzden kendimde hiç kullanmamışımdır bugüne kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karakas1996 kullanıcısına yanıt
    bence siz de beni anladınız. mesele cam filmi değil, sabah polis memuruna verilen koçanın dolması. çok yakınım polis, trafikçiler durdurduğunda ehliyet,ruhsat sorgulanırken çok muhabbet etmişliğim var. trafikçiyle yanyanayken sayısı araç sis farları açık geçti. birşey demediler. çünkü onlar radar için durduruyorlardı. mesele hizbir zaman kanun,kural, sürücü, yolcu ve yaya güvenliği değil. sadece devletin toplayacağı para, dolması gereken koçan.
  • İstanbul'da bu hafta sonundan beri her köşe başında polis var özellikle lüks semtlerde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Bizim ceza yazmamız cebimize girmiyor zaten ceza yazılmak istense bir tane araç trafiğe çıkamaz. Bize her gün özel denetim geliyor orda yazan kurallara bir tane aracın uyduğun olduğunu görmedim daha biliyorum herkesin canı bi yerden acıyor hiç yapılmasın denetim falan o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

bence siz de beni anladınız. mesele cam filmi değil, sabah polis memuruna verilen koçanın dolması. çok yakınım polis, trafikçiler durdurduğunda ehliyet,ruhsat sorgulanırken çok muhabbet etmişliğim var. trafikçiyle yanyanayken sayısı araç sis farları açık geçti. birşey demediler. çünkü onlar radar için durduruyorlardı. mesele hizbir zaman kanun,kural, sürücü, yolcu ve yaya güvenliği değil. sadece devletin toplayacağı para, dolması gereken koçan.
    mesele memurun sizi anlaması veya koçanın dolması değil kanun ne diyorsa aksine ceza yazılır.
    işinize gelince kanunları eğmek bükmek hadisesi yok.
    bu esnada koçan dolarmı boşalırmı oda başka bir durum
    ben hiç ceza yemiyorum nedense
    aracımda film yok plakam normal,trafik yönetmeliğine aykırı bir hükmüm yok kısaca.. tabela ne derse ona uyarım kolluk kuvveti gördüğümde camlarımı açar memurla göz teması kurarım.
    kimsede beni durdurmaz.

zifiri camla polis noktasına gelirsen seni nasıl ağırlarlar hayal et

bakış açısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakas1996

Bizim ceza yazmamız cebimize girmiyor zaten ceza yazılmak istense bir tane araç trafiğe çıkamaz. Bize her gün özel denetim geliyor orda yazan kurallara bir tane aracın uyduğun olduğunu görmedim daha biliyorum herkesin canı bi yerden acıyor hiç yapılmasın denetim falan o zaman
    tam tersine. denetim yapılsın. herkese yapılsın. beni radar için durdururken benim ve trafik polisinin yanından sisleri yanık araç geçmesin. benim kurala itirazım yok. itirazım herkeze eşit uygulansın noktasında. kurallar varken trafik böyle keşmekeş. bir de olmasa halimiz nice olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

mesele memurun sizi anlaması veya koçanın dolması değil kanun ne diyorsa aksine ceza yazılır.
    işinize gelince kanunları eğmek bükmek hadisesi yok.
    bu esnada koçan dolarmı boşalırmı oda başka bir durum
    ben hiç ceza yemiyorum nedense
    aracımda film yok plakam normal,trafik yönetmeliğine aykırı bir hükmüm yok kısaca.. tabela ne derse ona uyarım kolluk kuvveti gördüğümde camlarımı açar memurla göz teması kurarım.
    kimsede beni durdurmaz.

zifiri camla polis noktasına gelirsen seni nasıl ağırlarlar hayal et

bakış açısı.

Alıntıları Göster
    sanırım sizle biz aynı ülkede yaşamıyoruz. size yaşadığınız ülkede mutluluklar dilerim. benim yazdıklarım benim ülkemin gerçekleri.

Tamam sizin dediğinizden gidelim. Uygulama yapıyoruz bir araç geldi sisler açık durdurduk içinde kim var Koreli turist gösteriyoruz sisleri bilmiyorum diyor sebebi de şu modelli araçlarda bazen sisler otomatik açılıyor ee buna sen olsan ne yapardın? Kendi vatandaşımız da benzer konulardan hata yapıyor her birine ceza yazılsa kimse araç kullanamaz

• karakas1996 kullanıcısına yanıt
    quote:

her birine ceza yazılsa kimse araç kullanamaz

şu söylediğiniz şey adil mi? trafik kanunundaki maddelerin bazıları daha diğerlerinden daha mı önemli? ben belek-antalya arası dümdüz yolda hızdan (farz-ı mahal) ceza yerken, yanımdan sisleri yanık geçen personel servisleri, emniyet şeridi ihlalcileri ceza yemezse bana yediğim cezanın adil olduğunu nasıl açıklarsınız? bana yazın. kuralı çiğnersem yazın tabi. ama yukarıdaki görüşteyseniz bizim elimize de bir liste verin de hangi trafik kuralları çiğnenebilir hangileri çiğnenemez biz de öğrenelim. sizce doğrusu bu mu? olmadığını siz de biliyorsunuz. siz işin günlük pratik işleyişine bakıyorsunuz.
  • Yasak falan kalmadı. Uygulamak isteyen polis yine uygular.
  • çok normal yasak zaten
  • çok normal yasak zaten
  • Çok iyi olmuş...Darısı cenaze arabası gibi bütün camlarını kömür gibi yapanların başına...

Sn.polis memuru bey...Kaymakamlığa yazdım,iett ye yazdım ama bir sonuç çıkmadı...Bir de size söyleyeyim,belki kendiliğinden ilgilenir teşkilatınız...

Mevzu şu..Son zamanlarda halk otobüslerinde acayip bir moda başladı,hatta salgın oldu...Bunlar bilindiği gibi havalı amortisörlü...Bu tipler yani araç sahipleri havalı amortisör tahliye ucuna düdük benzeri bir parça takıyorlar ve trafikte her gaza bastıklarında,her frene bastıklarında tısss,pısss,fiiiiyuu,foss,v.b.gibi tuhaf sesler çıkartıyorlar...Bu acayip yüksek ve saçma ses hem içeride seyahat ederken,hem de dışarıda yol boyunca araç geçince insanı acayip rahatsız ediyor...
    Lütfen buna bir çare bulun...Bunu yapsanız yapsanız siz yaparsınız...Teşekkürler...

• cam filmi hiç bir zaman serbest olmadı.

sadece gazeteler öyle manşet yaptı.

• Kabile devletinde olur boyle seyler.

Aslinda kimin ne yaptigi belli degil.O donem halkin infialini durdurmak icin bir kac kelam etmis olabilir c.b.ama demek asil oyle degilmis.

Ne diyelim gecmis olsun,kalanimizada ders olsun. .......dan post .. danda dost olmazmis.

Ters yönden gelip kısa diye banket kullananlara, emniyet şeridini acil durum haricinde kullananlara, bisiklet yoluna girenlere, radar cezasına af yok zaten asıl sorun şurda; ehliyeti evde unuttun çevirmeye girdin cezası var mı ? Var ama istenirse bir şekilde bakılabilir, stepne yok diyelim kırıldı misal ceza mı ? Evet. Yangın tüpün yok veya tarihi geçmiş unuttun cezası var mı? Evet. Sigorta süren geçmiş araç otoparka çekilmeli mi ? Evet. Peki bunlara ceza yazılsa sürekli kimse trafiğe çıkabilir mi ? Trafik senin ceza yemen için yok başkaları için de var bir çok şey için inanın o kadar çok yardımcı olunuyor ki sen gelsen bugün başlasan yapmazsın eminim. Bu iş vicdanla yapılıyor, tablonun dışından bakınca nasıl göründüğünü bende biliyorum bizde üniformayı çıkarınca senin gibiyiz farklı dünyada yaşamıyoruz

• hocam cezanın miktarı ne kadar indirimli ödeyince? bir de filmin derecesine göre değişiyor mu? ve söktür gel tekrar kontrol edeceğiz gibi bir şey diyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Fabrika çıkışlı karartmalı camlarda V ibaresi bulunur ve dünyanın hiçbir yerinde ceza yazılmaz.
    R43 yazmıyormuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: karakas1996

Ters yönden gelip kısa diye banket kullananlara, emniyet şeridini acil durum haricinde kullananlara, bisiklet yoluna girenlere, radar cezasına af yok zaten asıl sorun şurda; ehliyeti evde unuttun çevirmeye girdin cezası var mı ? Var ama istenirse bir şekilde bakılabilir, stepne yok diyelim kırıldı misal ceza mı ? Evet. Yangın tüpün yok veya tarihi geçmiş unuttun cezası var mı? Evet. Sigorta süren geçmiş araç otoparka çekilmeli mi ? Evet. Peki bunlara ceza yazılsa sürekli kimse trafiğe çıkabilir mi ? Trafik senin ceza yemen için yok başkaları için de var bir çok şey için inanın o kadar çok yardımcı olunuyor ki sen gelsen bugün başlasan yapmazsın eminim. Bu iş vicdanla yapılıyor, tablonun dışından bakınca nasıl göründüğünü bende biliyorum bizde üniformayı çıkarınca senin gibiyiz farklı dünyada yaşamıyoruz
    senin söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. ama benim dediğim başka birşey. ben belek'e giderken 79 ile radara giriyorum cezamı yiyorum. olması gereken bu. aynı yolda benimle gelen taksici kırmızı ışıkta geçiyor, ters yola giriyor, trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanıyor ve bu taksici asla ceza yemiyor. diyebilirsin ki nereden biliyorsun. yiyen bunları yapmaz. benim canımı acıtan ben kuralları çiğnediğimde ceza yemem değil, başkasının yememesi çünkü o zaman ceza adil gelmiyor.

• radar için kontrol yapan polis yanından umumihane farıyla veya sisi açık geçen aracı neden durdurmaz?
    burayı anlayamadım ben?

cam filmi için ise herkes kafasına göre iş yapıyor, içeriyi göremezse ceza yazar ne demek?
    polis gözü filtre mi?

geçen bir arkadaş egzostan ceza yemişti, polis kulağı desibel ölçer mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.