|
Bildirim
|
Uygulama noktasına gelmeden önce yan camları açıyorum. Şuana kadar hiçbir polis camları kaldır da bi bakalım demedi
|
şu söylediğiniz şey adil mi? trafik kanunundaki maddelerin bazıları daha diğerlerinden daha mı önemli? ben belek-antalya arası dümdüz yolda hızdan (farz-ı mahal) ceza yerken, yanımdan sisleri yanık geçen personel servisleri, emniyet şeridi ihlalcileri ceza yemezse bana yediğim cezanın adil olduğunu nasıl açıklarsınız? bana yazın. kuralı çiğnersem yazın tabi. ama yukarıdaki görüşteyseniz bizim elimize de bir liste verin de hangi trafik kuralları çiğnenebilir hangileri çiğnenemez biz de öğrenelim. sizce doğrusu bu mu? olmadığını siz de biliyorsunuz. siz işin günlük pratik işleyişine bakıyorsunuz.
|
bence siz de beni anladınız. mesele cam filmi değil, sabah polis memuruna verilen koçanın dolması. çok yakınım polis, trafikçiler durdurduğunda ehliyet,ruhsat sorgulanırken çok muhabbet etmişliğim var. trafikçiyle yanyanayken sayısı araç sis farları açık geçti. birşey demediler. çünkü onlar radar için durduruyorlardı. mesele hizbir zaman kanun,kural, sürücü, yolcu ve yaya güvenliği değil. sadece devletin toplayacağı para, dolması gereken koçan.
|
tam tersine. denetim yapılsın. herkese yapılsın. beni radar için durdururken benim ve trafik polisinin yanından sisleri yanık araç geçmesin. benim kurala itirazım yok. itirazım herkeze eşit uygulansın noktasında. kurallar varken trafik böyle keşmekeş. bir de olmasa halimiz nice olur.
|
Burda asıl mesele sanırım karşıdan bakıldığında, ön camdan bile aracın içindekiler görülmüyorsa ceza yazılır. Bazı araçlarda şöförü falan görmek mümkün değil, ceza yazılması doğru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|