Şimdi Ara

cam silecek suyu antenin olduğu yere su fışkırtıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şoför tarafindaki fıskiye camdan biraz yüksege antene su vuruyor. nasil düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 25 Mayıs 2017; 8:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir iğne ile suyun fışkırdığı deliği aşağı yukarı ayarlayacaksın bu kadar basit

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıskiye delik ayarı araç giderken oluşan rüzgarda hesabedilerek yapılmakta. Yaani araç hareket halinde değilse yukarı fışkırtır ama yukarıda söylendiği gibi iğne ile ayarlanabilir. Çok aşağı ayarlarsanız bu seferde hareket halinde rüzgarın etkisiyle aşağıyı ıslatacaktır.
  • Bir gün ışıklarda cam açık yeşil yanmasını beklerken yan taraftaki arabadan silecek suyu olduğu gibi suratıma gelmişti, adamcağız özür dilemek zorunda kaldı.

Bazen de arabayı yıkayıp, cilalıyorum. Yanıma duran araç silecek suyunu açınca araba geri batıyor.

Ayar önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Bir gün ışıklarda cam açık yeşil yanmasını beklerken yan taraftaki arabadan silecek suyu olduğu gibi suratıma gelmişti, adamcağız özür dilemek zorunda kaldı.

Bazen de arabayı yıkayıp, cilalıyorum. Yanıma duran araç silecek suyunu açınca araba geri batıyor.

Ayar önemli.

bi de otobanda giderken önümdeki araç silecek suyu fışkırttığında da suyun bi bölümü benim araca geliyor.
  • Senin ki iyimis .gecende ondeki arac camlarina su puskurttu benim aracin camina kadar geldi sanirsin bahce suluyor.

Ayarlarini yapin asa indirin birde kirecten tikanabiliyor ince uclu birseyle uclarini acin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün trafikte önümdeki araç maşallah fıskiyeyi bir açtı, kendisi hariç yan araçları hep suladı. Camı açık olanlara bile geldi. Daha sonra da arka çaprazında etkilenen ticari taksi de bunun suyunu temizlemek için kendi silecek suyunu çalıştırdı. O da ayarsız. O da benimkini batırdı. Neyse ki bilinçli olan benim silecek fıskiyem ayarlıydı. Kimseyi rahatsız etmeden sildim.
  • yigitkerem kullanıcısına yanıt

• Toplu iğne, ince motor becerisi, deneme-yanılma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.