< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cam tavan
-
-
Isındığı doğru ama cam tavan olmasa da yazın arabaya binince yanıyor.
Temizlik için de extra çabaya gerek yok.
Cam tavan gerekli mi derseniz değil tabi .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Isınmasına çözüm var hocam ne termal kaplamalar çıktı bir bilseniz şeffaf ama sıcaklığı yansıtan var güneşte kararan var cam tavanı ben çok severim temizliği sıcaklığı ışığı sorun değil hepsi çözülür ama güvenlik sorunu yarattığı doğrudur hiç biri metal tavan rijitliği vermez mazallah takla durumunda dezavantajlı ama ben yinede tercih ederim.
-
Son 3 arabam cam tavanlıydı .Şuan ki de öyle .Kolay kolay cam tavansız araç almam .Aksine yazın büyük konfor özellikle saat 19:00 dan sonra , zaten perdesi var çok sıcaksa kapatırsınız .Özellikle 1 milyon üstü aramlar için olmazsa olmaz derim .Zaten satış aşamasındada çok rahat satılıyor talep oldugu için .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cam tavanlı suv a biniyorum yazın gündüz açmak sıkıntı anca güneş battıktan sonra açabiliyorum perdesini. Gündüz sıcakta Perdeyi kapattıktan sonra cam tavansız araçtan bi farkı yok araç içi sıcaklık olarak. Yazın akşamları veya kışın açınca güzel oluyo arkada oturanlar için özellikle. Kar yağmur yağarken ayrı güzel. Hele ormanlık alanlarda tam bir seyir zevki veriyo. Aracın içi çok ferah oluyo vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 13 Temmuz 2024; 20:50:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler arkadaşlar.Kullanıcı yorumları olarak değerli fikirlerinizi paylaşarak fikirlerime yön verdiniz, iyi ki varsınız.:)
-
Benim için büyük sıkıntı, hiç sevmiyorum aracı değiştirme zamanım geliyor ve cam tavansız araç yok. Antalya'da bana işkence gibi geliyor. Ağırlık yapıyor, takırtı riski var, rijitlik düşüyor dolu yağışları arttı.
Sonuç cam tavansız orta donanım üstü elektrikli ya da plug in c, d suv yok, cam tavan direkt standart hepsinde. , neyse derdimiz bu olsun diyelim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 13 Temmuz 2024; 22:36:2 >
Ioniq5 var hocam
Makyajlı gelsin bir değerlendireceğim şu anda menzili cidden kısa, sanırım pil biraz büyüyecek makyaj sonrası artı arka cama silecek gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 13 Temmuz 2024; 22:43:5 >
Multimedya ekranını ve kadranı da en azından kona gibi yaparlar umarım. Şu haliyle bile oldukça mantıklı bir araç
Olumlu kullanıcı yorumları da var,olumsuz da var.Bu durumda kişisel tercih ne tarafa ağır basıyorsa o şekilde bir karar almak gerekecek gibi.
Daha önce cam tavanlı kia sportage kullandım, ilk sahibiydim. Uygun zamanda kullanırken keyif veriyor ama keyfin çoğunu sürücü değil yolcular alıyor :) benim aracımda cam tavandan kaynaklı rahatsız edici trim sesi vardı, bu sebepten ötürü sonraki araçlarımda cam tavan konusunda ısrarcı olmadım. Çevremden su sızıntısı gibi daha feci sorunlar da duydum
Açılır cam tavanlarda su sızıntısı trim sesi riski var. Benimki açılır cam tavan değil o yüzden öyle sıkıntılarım yok şükür
Bir önceki ve mevcut araçlarım cam tavanlı sw araçlar. Ben de cam tavanı severdim ta ki mevcut aracımda perde bozulana kadar...perdenin değişimi için komple tavanın sökülmesi lazım o da büyük şehirde değilsiniz ustasını bulmak şans işi... perde serviste yok yurtdışı sipariş. Fiyatı kadar da işçilik istiyor servis. Benim araç sw çok satılan bir araç değil, o nedenle yqn sanayi bulmak imkansıza yakın... ayrıca tahliye kanallarının rutin bakımı yapılmıyorsa tıkanıp su alma riski var ki en kötüsü de o...ses, tıkırtı yapma riski de var ama ben yaşamadım.
Görünü süper, ısınma problemi var ama çözülebilir. Ama ben yine de mümkünse olmasın diyenlerdenim. Bir az potansiyel sorun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 1 senelik düşük km araçta yaşandı su sızdırma. Türkiyede en sevilen modellerin birinde :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- istanbuldan bursaya nasıl gidilir
- 195 55 r16 yerine 205 55 r16 olur mu
- volvo v40 1.5 t3 inscription yorumlar
- 6 ay dolmadan araç satışı cezası
- enjeksiyonu kontrol ettirin
- km sorgulama
- byd han ne zaman türkiye"ye gelecek
- renault 2. el fabrika
- renault espace 2024
- dacia elektrikli fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X