Şimdi Ara

CAM TAVAN SİGARA YANIK TAMİRİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bendeki araç renault megane 3 cam tavanlı bu sabah arabamı yıkatmaya götürdüm yıkayan arkadaş eklediğim fotoğraftaki sigara yanığını gösterdi apartmanda kendini bilmeyen bir komşu yukardan arabanın üstüne sigara atmış sanırım acaba bunun tamiri varmı iyi günler.

• Yazık vallahi billahi bunu yapan insan olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün yüzyüze baktığımız insanlar bende yok neden onda var mantığıyla bu kadar rahat zarar verebiliyorlar sanırım.
  • Onu atanı bulup o sigarayı burnuna sokmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdenigma A kullanıcısına yanıt
    Sanki cam filmi varmışta o yanmış gibi yeniden çekilebilir bence
  • siyah kaplama yapılmış sanki üstü, tekrardan çektirilebilir, çünkü plastik yanmış gibi duruyor.

• Aracım 2012 megane 3 sıfır aldığımda cam tavanlı olarak aldım sonradan film gibi şeyler çektirmedim.
  • sigara cama o zararı verir mi? çok ilginç. hani alırsın izmariti bastırırsın belki biraz zarar görür ama yukarıdan atılan bir izmaritin o zararı vermiş olması çok tuhaf.

• Bende sigara bu kadar zarar vermez diye düşündüm ama ön camda sigara izmaritleri görünce başka açıklama bulamadım.

• kalın zımpara-elle ince zımpara-pasta-cila sıralaması şeklinde, yüzeyel olmak kaydıyla, sert plastik çizik ve zedelenmelerini önemli oranda düzeltiyorlar ,,,, kalın zımparayla üstte zedelenmiş tabaka sıyrılıyor,görünüm buzlu cam şeklinde bembeyaz oluyor,, elle sulu ince zımpara vurarak o beyaz tabakayı artık suyla beyazlık akmayana kadar zımparalıyorlar, kalan az miktarda beyaz kısmı makinayla pasta vurarak çıkarıyorlar,üste cila vurduklarında kusur yüzde 90-95 oranında düzelmiş oluyor
  • Teşekkürler bende işten fırsat bulursam bostancı sanayiye götürücem bakalım çözüm bulacaklarmı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.