Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.689
Cevap
476
Favori
2.782.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. bu işlerden pek anlamıyorum. Hal böyle olunca da sağolsun bazı esnaflarımız beni iyi yanılttılar. Bu yüzden burda biraz okuma yaptım ve sizlere danışmak istedim. @wholelottared hocam kondensor önünde filtresi olsun demişsiniz sanırım bir de kendinden temizleme özelliği olmayanlar daha iyiymiş gibi algıladım. Siz bana max 23000 bütçeye uzun ömürlü ve sık arıza hata kodu verip beni üzmeyecek birkaç model söyleyebilir misiniz? birkaç model diyorum çünkü ilçedeyim o yüzden bulamazsam alternatifim olsun istedim. örneğin samsung lg veya siemens burda yok. ama bosch arçelik beko profilo vestel var. internetten almaya da cesaret edemiyorum olumsuz bir durumda uğraşamam diye.

edit: Bugün 3 farklı mağaza gezdim üçü de 21500e veriyor.

https://www.beko.com.tr/kurutma-makinesi/kmb-900-i-kurutma-makinesi?srsltid=AfmBOoqtZUeKhT6P-SacVN0t10U9KCgy4AxKbPdJoFfXZnTifYxcBgde

https://www.arcelik.com.tr/kurutma-makinesi/900-kmp-i-kurutma-makinesi?ds_rl=1302519&gad_source=1&ds_rl=1302519&gclid=EAIaIQobChMI3ojzrN2LiAMVTbKDBx1aJQfWEAAYASAAEgL1_vD_BwE&gclsrc=aw.ds

https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQG24100TR#/Tabs=section-technicalspecs/Togglebox=accessories/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizlerinannesi -- 23 Ağustos 2024; 21:30:17 >

• fatihLq F kullanıcısına yanıt

beyaz eşya servisi bi tanıdığa sordum ben de hocam. lg'den koşarak uzaklaş kesinlikle bulaşma dedi. bugün samsung alırım muhtemelen

• ikizlerinannesi İ kullanıcısına yanıt

Merhaba normalde bu konudan ayrılmıştım ama etiketlediğiniz için yazıyorum, Bosch'da WQG24100TR ve WQG244C1TR modellerine bakabilirsiniz, evcil hayvanınız varsa ilki daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam, güncelleme için teşekkür ederim. Siemens’in standart ürün garantisi veriyor buna karşılık Samsung’un ürün garantisi ilave 20 yıl motor garantisi veriyor olmasını büyük bir avantaj olarak görüyorum. Bir Simens’te konderser gizli. Açıklamaya göre kendi kendisini temizliyor ancak belirli periyotlarla temizlik ve bakım ürünlerinden alıp kullanmak gerekiyormuş. Samsung’da konderseri benim temizliğebiliyor olmam yine bir avantaj durumda şu anda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Merhabalar Samsung DV90BB9445GHAH kurutma makinesi ile beraber kullanıyoruz şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadık. Mobil uygulaması çok iyi hem uzaktan kontrol edebiliyorum hem de ne kadar enerji harcadığını ve ne kadar tasarruf ettiğimizi görebiliyoruz.

• PreDLoNa kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 yıl motor garantisi hangi parça için veriliyor o kısımı göremedim ben. Yıkamadaki motor için 20 yıl sınırlı garanti verilebilir, yeni motorlar inverter. Ancak kurutmada kompresöre dair ibare göremedim, tam belli değil.

Samsung normalde ısı pompalı kurutmalarında yurt dışında 1-2 sene kompresör garantisi veriyor. Her parçanın garanti süresi aynı olmayabilir. Genelde kozmetik 6 ay, teknik aksam ve parçalar 2 yıl, inverter motorlar 10-20 yıl sınırlı garanti alıyor genel olarak.

Bende samsung çamaşır makinesi var 2011 üretimiymiş. Daha yeni motor rulmanı ses yapmaya başladı. Beklediğimden dayanıklı çıktı. Daha önce kayış ve amortisör değiştirdim sadece. Çokta zorlayarak kullanmama rağmen baya dayandı. Yenileride belli oranda kalitelidir diye umuyorum.

Siemens yenilerinde kapak açılıyor artık hocam, tekrar kapalı kapağa geçmemişlerdir diye umuyorum. Siemenste ek olarak kondensere su dökme olayı var.

Samsungun amerikada satılam all-in-one modelinde de otomatik kondenser temizliği var. Bizdekilerde yok sanırım.

Ek:düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Ağustos 2024; 23:44:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba herkese,

Bosch kurutma makinesi alıcam WQG241A0TR ve WQG244C1TR arasında kaldım sizce hangisi?

İkisininde indirimde fiyatı 21 400 TL civarı

• Beko kmx100 almayı düşünüyordum foruma bakayım dedim temelli aklım karıştı yine :) var mı önerisi olan bütçe 20 bin . Baya sayfa okudum genel boschta karar kılmış bunun kullanıcılarından yorum var mı acaba ? Sessiz olmasını istiyorum özellikle

• ney_elnino N kullanıcısına yanıt

Perşembe günü WQG244C1TR'yi n11'den 3 taksit 19.400'e aldım. Cuma günü hem kargo hem de servis gelip 1 günde kurulumu tamamlandı. Henüz siftahlamadim.

• 5-6 ay önce aldığımız bosch WQG244C1TR cihaz tüm program ve ütü kuruluğu seçmemize rağmen çamaşırları feci küçültüyor.

az önce çıkan elbise , bebek elbisesine dönmüş .

hangi program en az küçültür bu cihazda ? ısı derecesini de ayarlayamıyoruz bu modelde sanırım.

acaba servisi çağırsam çözüm bulabilirler mi ?

edit: hem narin, hem ütü kuruluğu , hem hassası seçiyorum ,yine küçülüyor.

çamaşırlar aşırı sıcak çıkıyor makineden

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 1 Eylül 2024; 22:14:41 >

• WQG244C1TR'de direkt havalandırma modu yok sanırım. Havalandırma için nasıl bir yol izliyorsunuz?

• Çamaşır kurutma makinesi fiyatlarından düşüş mi oldu acaba? 6-7 ay önce bakınıyordum, o ara baktığım bosch modelleri fln 25 bindi. Şimdi 20 lerde görüyorum sanki

• tyll kullanıcısına yanıt

Benzer zamandır Siemens WQ44G2C1TR kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. Direkt pamuklu'da ve genelde dolap kuruluğu +1'de kullanıyorum. Gömlekleri rahat ütülemek için ütü kuruluğu oduna atıyorum haricinde sadece pamuklu kullanıyorum. Kot, tişört, penye, koton ne varsa attım hiç çekme, küçülme olmadı.

Yalnız bir kez renklilerle mikrofiber bez atmıştım, dikdörtgen olan bez kare olmuştu. Kıyafetlerinizin türü belki de buna neden oluyordur.

• teşekkürler hocam,o zaman servisi çağırayım ben

• Balliba kullanıcısına yanıt

hocam havalandırma olayını bilmiyorum ,nedir bu acaba ?

• tyll kullanıcısına yanıt

Makinede hiç yıkamadan direkt kurutmaya atınca üstündeki kılı tüyü alıyor gibi bir mod. Mesela dışardan geldin, üstün sigara kokuyor.

Hazır programlarda bunu göremedim. "Bir bardak suyla nemlendirip mi atmak lazım acaba" diye düşünüyorum

anladım sanırım yok ,ben çekme ile ilgili sanmıştım dediğinizi

Kirli kıyafeti kurutmaya atmak, çok da tercih edilesi bir özellik gibi durmuyor (bence).

• MERHABA

Üst Limit 30 Bin kurutma Makinesi Önerisi var mı

tşk

• arkadaşlar selam,

drenaj depolu, ısı pompalı, wifi özelliği olan, servisi iyi olan, çelik kazan, sağlam ve sorun çıkarmayan fiyat performans öneriniz var mı?

beko baktım ama hangisini alacağımdan emin olamadım.

grundig gdh82 güzel diyorlar ama onun da wifi seçeneği yok.

memnun olduğunuz ve önerdiğiniz cihazları yazarsanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.