< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnFLames77 -- 10 Eylül 2024; 22:35:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (762. sayfa)
-
-
Buarada hocam normalde bu makinede bu tambur sallantısından dolayı yürürdü ama ön ayaklarda vantuz var zemine yapışıyor resmen hatta değişimi yaparlarken eski makinenin ayaklarını yerden ayırmak için çok uğraştı servis elemanı yani bu sayede makine yürüyemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nevresim/çarşaf, alez, büyük havlular, bornozlar ve benzer dolanan yükler en problemli yükler. Bunları hem dolanır hem su çeker.
Bunları makineye tıka basa dolacak şekilde atarsanız daha iyi sonuç alırsınız. Salınım azalır, makine daha rahat sıkmaya geçer, daha az sallanır. Ancak rulman ne kadar dayanır tabi tartışılır.
Yorganı battaniyeyi tıka basa kazana sıkıştırın hocam, bunları boş atmaktan daha dengeli olacaktır.
Yani olay kazanın dengeli olması. Dengeye gelebilmesi. Bendeki 6kg samsunga yorgan tıkıp 90 derece yıkarken sorun yok, ancak 2 havlu 1 nevresim attığımda makine isyana başlıyor.
Büyük kazan makinede büyük havlu, nevresim vs ıslakken çok ağır okduğu için oldukça fazla savurma ivmesi yaratıyor.
Ben en son baktım iş profesyonel makineye doğru gidiyor, vazgeçtim makine ile uğraşmaktan. Ev tipi makineleri kabul ettim artık bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 10 Eylül 2024; 23:1:58 >
Valla hocam nevresim konusunda tamburu doldurmuştum hatta nevresimlerden birini geri çıkardım çünkü nevresim programında 2 kg sınırı var ona uygun şekilde tambur dolu şekilde çalıştırdım aynı sorun oldu. Hocam makineyi bu şekilde kabullenmek çözüm değilki zamanla tambur böyle sallana sallana daha kötü duruma gelicek ve servis talep etsek bile gelip bakıp dengesiz yükten bu duruma gelmiş kullanıcı hatası diyecek ve ücretli onarım olacak yani ben şuana odaklı düşünmek yerine ileriye odaklı düşünüyorum hocam ilerde başımız ağrımasın bu yüzden.
Makine samsung için normal aslında. Belki önceki makinenin körüğü daha yumuşaktı, bu üretim partisinde daha sert körük kullanıldı. Ses körükten geliyor çünkü. Mekanik aksam sesi gibi durmuyor. Klasik samsung körük sesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2kg nevresimi tek atın, dolanmasın makineyi yormasın demeye getiriyor firma. Fazlasınu atarsan rulman giderse garanti dışı bırakırım diyor.
11kg makinede 2 kg nevresim sınırı olur mu? Bence olmamalı. Bana göre o makine o zaman o 11kg değil 2 kg luktur. Ancak nedense sektörde böyle bir trend var. Benzer duruma malesef hemen hemen tüm firmalarda rastlıyoruz.
Bende şimdi yeni makine sipariş ettim. Eski samsungu bir ara söküp dağıtabilirsem, rulmanlarını fln kendim tamir edip, sırf bu nevresim yorgan paspas yolluk vs için ayrı makine olarak harcıalem kullanmayı planlıyorum. Kazanı ufak ve vidalı, sökülebiliyor. Kg az hacim küçük, tıkıştırınca bile rulmanı kaldırıyor.
Attığımı yıkasın sıksın, rulmanı sağlam olsun, flanşı çürümesin paslanmaz çelik olsun dersen bu sefer hop 3-5k euroya çıkıyor fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 10 Eylül 2024; 23:22:18 >
Körükle alakalı değil hocam tambur sağa sola çarpıyor hatta ön kapağı zorluyor ki THH tarafından atanan bilir kişide sorunu görüp ona göre raporunu yazdı hatta biraz sohbet ettik kendisiyle ve körük konusu hiç açılmadı bile.
Aynen dediğiniz gibi hocam bu şekilde sorundan kaçıyorlar makine 11 kg ise ozaman içine ne atarsam atayım nasıl atarsam atayım yıkaması lazım ayrı programlara göre kg belirlemek kurnazlıktan başka birşey değil.
Kazan bir yere çarpsa makine yerinden zıplar hocam böyle yerinde sabit durmaz. Ses açıkça körükten geliyor. Bu kadar dengesiz sıkmada bu çok normal, samsung gibi körük malzemesi sert olan makinelerde çok daha normal. Belki eski makinede bu kadar dengesiz sıkma denk gelmemiştir.
Açıkçası bir samsunga göre makine çok güzel çalışıyor. Daha fazla sessizlik istiyorsanız Bosch miele gibi markaların üst modellerine bakmanız lazım. Onlarda bile dengesiz sıkmada körük ses yapar
Makine yerinden oynamıyor çünkü ön ayaklarda vantuz var yere yapışıyor resmen servis elemanı yerden zor ayırdı böyle yere tutunan bir makine nasıl hareket etsin.
Hocam belli ki makineler hakkında pek teknik bilginiz yok
LaundryLad2006youtubeSamsung washing machine | banging issuehttps://www.youtube.com/shorts/xbI6z58weQo?si=NIs0lTUqAcMnR_HUKazanın bir yerlere vurması olayı budur. Yine de siz böyle inanıyorsanız bu serüvende size bol şans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 11 Eylül 2024; 6:48:24 >
Bu kadar çok biliyorsunuz madem ozaman şu videoyada bir bakın. Sinan AlkanyoutubeSamsung WW11BB944DGBAH çamaşır makinesi tambur sorunu video 1https://www.youtube.com/watch?si=mhxQTBx0HvWCkWAM&v=OvYczR3Jsds&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam iade edin siemens bosch profilo 10 kg 1200 devir olanlardan alın bir tane kurtulun.Benim vestelde bu şekildeydi.Kiracıma verdim kullansın diye Siemens IQ300 WG52A2XVTR 10 kg 1200 aldık maşallahı var.Yani yapan yapıyor.Vestel de sizin makine gibiydi bir saat düşünür sonra lam lüm sıkmaya geçerdi.
-
İzledim zaten o videoyu da fikrim aynı. Ses körük esnemesine bağlı bir ses, tekrar edeyim; kazanı bir yerlere çarpan makine yerinde sabit durmaz.
Amacım da yardımcı olmak, bir markayı korumak değil. Hele ki Samsung'u... Çok biliyorsun vs diyerek saldırgan tutum sergiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 11 Eylül 2024; 12:36:52 >
Bende en sonunda dediğiniz gibi yapıcam sanırım gerçekten uğraşılacak dert değil.
bende direndim sonunda siemens aldım ama almadan önce servise gittim özellikle 1200 devir 10 kg olarak önerdiler.
millet boşuna bosch siemens profilo almıyor gerçekten algoritması özellikle sıkması güzel.Ama bazı kişiler yıkama performasını beğenmiyor özellikle az su alıyor diye şikayet ediliyor.Bize göre sıkıntı yok yıkaması güzel ama su jeti olsa süper olurmuş nedense çoğu modelinde yok.
-
Bu video ilk attığım video değil ve izlediysen tam deterjan haznesinin olduğu yerden vurma sesi geliyor ama siz ısrarla körükten geldiğini söylüyorsunuz körük nerde deterjan haznesi nerde ki bu videoları samsung a ve servisinede gönderdim hatta THH tarafından gönderilen bilir kişi dahi hem videoyu izledi hemde canlı canlı testini yaptı bu durumda bu kişilerin hiç biri bu işten anlamıyor bir tek anlayan sizsiniz verdiğiniz cevaplardan bu anlaşılıyor.
Valla alırken hiç araştırmamıştım markaya güvenerek hem çamaşır makinesi hemde kurutma makinesini samsung marka aldım şuanki aklım olsa kesinlikle almam. Birde merak ettiğim bir konu var bütün markaların servisinde üründe sorun görülmezse servis ücretimi talep ediliyor?
Tekrar edeyim İki videoyu da daha ilk mesajı yazmadan izledim. Ben açtığımda kanalda iki video da vardı
Devletteki çalışanların istisnasız torpilli liyakatsiz kişiler olduğunu düşünürsek evet ben thh bilir kişisinden bu konuları daha iyi biliyorum bu da bir çok kişinin zoruna gidiyor niyeyse.
Bu ses körükten geliyor ve sert körüklü makinelerde normal. Hele ki samsung için çok daha normal. Bakın özellikle samsung diye yazıyorum her masajda. Kaliteli tecrübeli bir markada tabiki normal değil. Samsung çamaşır makinesi konusunda beceriksiz ve yalancı bir marka. En baştan yanlış tercih yapmışsınız. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 11 Eylül 2024; 14:59:48 >
ağzına sağlık hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X