Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.689
Cevap
476
Favori
2.782.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsungun çamaşır makinesi konusunda beceriksiz ve yalancı olduğunun bende farkındayım hatta teknik servisi dahi 5 para etmez keşke ürünü almadan önce bunu biliyor olsaydım araştırmadan aldığım için başıma bela aldım yalovaya döndüğüm zaman bir kaç test daha yapıp video kaydını alıcam yardımcı olurlarsa direk iade edicem etmezlerse tekrar THH şikayetimi yapıcam. Paylaştığım görsel izlediğiniz videoları servise whatsap üzerinden atmıştım verdikleri cevaba bakın zaten bu cevaptan sonra THH şikayetimi oluşturmuştum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benle aynı cevabı vermişler? Kalkıp bana çok biliyorsun bir sen biliyorsun herkes bilmiyor bir sen bılıyon vs diye atar yaptınız da.

Samsung'un normal çalışma hali bu ister inanın ister inanmayın. Hatta bütün makineler dengesiz sıkma Girişlerinde benzer körük ve vuruntu seslerini yapacaktır fizik kuralları markadan markaya değişmez Çünkü.

Buyrun bu da benim 10 senedir kullandığım, döneminin en iyi darbe emici sistemine sahip çamaşır makinesi. Dengesiz sıkmalarda aynı sesi bu da yapıyor.

kenan763youtube
    you know. siemens iq 700 is a perfect washer :) I washed the king size bed cover (bed protector pad, sheet, bedspread and 2 pieces pillowcase) this is very heavy load :) I didn't guess the spin cycle extremely unbalanced :) But iq700 survived successfully :)) Also I used too much detergent, sorry for environment :))
    https://www.youtube.com/watch?si=ZGwQxUCPNxhH-EqG&v=n6AjqgdWNX0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 11 Eylül 2024; 20:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Evet çok biliyorsunuz hatta tek bilen sizsiniz ki ne teknik servis çalışanları nede THH tarafından gönderilen bilir kişi sizin kadar bilmiyor ülkede eşiniz benzeriniz yok sizi tebrik ediyorum.

• Hocam senden bir şey olmaz, bu kafayla başına daha çok bela da gelir, ne halin varsa gör

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Oldumu şimdi ben sizi tebrik ediyorum sizin yazdığınız cevaba bak olmadı yakıştıramadım size.

• Bende geçen gün Samsung ww11bb944dgmah mod aldım umarım benimde başıma gelmez böyle sıkıntılar eski makinem 15 yıllık Samsung idi şimdi yeni nesil aldık yarın kurulum yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk_gec -- 12 Eylül 2024; 1:29:2 >
  • Selcuk_gec S kullanıcısına yanıt
    Sizde aynı sorun olacağını sanmıyorum benim ilk aldığım makine sorunsuz çalışıyordu nezamanki değişim yapıldı bu tambur sorunu çıktı ortaya tahminim verdikleri ürünler ya toplama yada yenilenmiş cihaz yani sıfır değil. Kurulumdan sonra testini yapıp benide bilgilendirirseniz sevinirim birde kapağın altında seri numarası varmı onada bakarmısınız bana gelen 2 değişim ürününde de seri numarası yoktu samsung müşteri hizmetlerinin dediğine göre yeni makinelerde artık seri numarası makinenin arkasında oluyormuş pek inanmadım ama sizin sayenizde emin olabileceğim.

• Hocam yeni tip ev tipi kazan çapı büyük makinelerde bu tip su emen yüksek merkezkaç ivmesi yaratan çamaşırlarda kazan zıplaması hoplaması vurması olması kaçınılmaz.

Bununla beraber grundig 101414 e eziyete başladım, şimdilik iyi gidiyor makine. Batraniye + nevresim yıkadım, yıkamada sıkmada fiyatına göre gayet iyi. Algoritmalarda bir hata görmedim henüz. Tavsiye için erken ancak battaniye&nevresim testini başarıyla geçti.

Samsungu sökemedim bir türlü, yalama ve kaynamış vidalar var. Ondan grundigten devam ediyorum.

• Akşam eve gidince tüm kontrolleri yaptım sizin sorundan bahsettim tambur vurmasını az eşya konursa balans yapar dediler bende akşam tam dolu ve az koyup öyle deneyeceğim

• onatba O kullanıcısına yanıt
    Hocam battaniye nevresim yıkadığınız makine kaç kg kapasitesi var ve varsa link alabilirmiyim?

Akşamki testinizi yaptıktan sonra benide bilgilendirirseniz sevinirim birde kapağın altında seri numarası yazıyormu sizin makinede?

• Smart things uygulaması haricî başka Android uygulamaları varmı hocam YouTube gördüm orda seçiyorlar Kazakla yıkama yapmak için öneri sunuyor

• Grundig 101414, 10kg.

Smart things harici uygulama varmı hiç bilmiyorum valla bana smart things yetiyordu hem çamaşır hem kurutma hemde klimayı tek yerden kontrol edebiliyorum.

Hocam baktım makine fena gözükmüyor alınabilir fiyatıda uygun bunun siyah rengi varmıdır acaba ben göremedim.

• Yok sanırım hocam, ben pek bakmadan aldım acil lazımdı ancak olsa görürdüm, reklam fln çıkardı herhalde. Bu eski seri büyük kazanlı modelmiş. Yenileri daha küçük kazanlı ve kısa sanırım. Altus 10123d, grundig 101414, eski arçelik 9120 m aynıymış sanırım. Ben ilk altus sipariş ettim, bayii farklı makine gönderince iade ettim. Arçelik üretimden kalkmış, zor bulunuyor. Grundig direk fabrikadan kendi online satış yapıyor. O sebeple grundig söyledim. Yenilerinde siyah vardır muhtemelen.

Bu arada bu makineyide forumda bir arkadaş tavsiye etti öyle aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 12 Eylül 2024; 16:10:33 >
    Kazanı küçültmelerinin nedeni heralde benimde yaşamış olduğum tambur sorunlarından kaynaklı benzer sorunlar yaşanmaması için küçültüyorlar. Küçük kazanda da battaniye yorgan yıkanmazki. Şuan için sizin makine daha bir alınası gözüküyor yaptığınız testlerden başarıyla geçiyormuş benim makine bu konuda malesef sınıfta kalıyor.

• Samsung ww11bb944dgmah...
    Kapakta herhangi bir etiket vs yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk_gec -- 13 Eylül 2024; 0:1:42 >
    Teşekkür ederim hocam deneyiminizi paylaştığınız için. Kapak altındaki seri no konusunda demek ki samsung müşteri hizmetlerinin dediği doğruymuş yanlız sonlara doğru çekim yapmışsınız havlu programında bitmesine son 1 saat kadar kala durulamaya geçiyor asıl şov ozaman başlıyor en azından bende öyle oluyor sizden ricam o şekilde de bir video atabilirmisiniz? Şuan şehir dışında olduğum için yeni cihazda başka test yapamıyorum döndüğümde yeni testler yapıp sizin videolarınızıda göz önünde bulundurarak sorun olup olmadığı netlik kazanıcak çünkü sizdeki makine benim makinenin bire bir aynısı aralarındaki tek fark sizdeki beyaz bendeki siyah.

• Durulama yaparken hafif sarsıntı oldu Hemen alttan ayakları anahtar ile oynadım düzeldi son sıkmaya geçince yine ince ayar yaptım balans tamamiyle kesildi bir başka gün yine dediğiniz gibi çekerim...

Ayrıca ecobuble çalıştırdım öyle köpük içinde yüzen çamaşırlar olmadı başka nasıl onu yaparım bilmiyorum bunlara bakacağım işte test ediyorum

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.