< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 16 Eylül 2024; 19:53:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 16 Eylül 2024; 19:53:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ustadim isi pompalı ve celik kazanli olmasi gerekiyor anladigim kadariyla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 17 Eylül 2024; 3:3:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnFLames77 -- 21 Eylül 2024; 10:6:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Eylül 2024; 11:19:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AEG kurutma makinası var bende 9 yıl olmuş alalı. Işıkları göstergeleri yanmasına rağmen tambur dönmüyor. Hata göstermiyor başta ama tuşlarla uğraşında E54 hatası yazıyor. Sorduğum bayi abi zaten bunların ömürleri 10 yıl falan, yenisini al uğraşma dedi. Tavsiye edebileceğiniz ürün var mı acaba 20k civarı çokta vermek istemiyorum. Yada tamir etmeye değer mi ne çıkacağı belirsiz bişeyi. Çünkü en az 4-5k vereceğim sanırım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 23 Eylül 2024; 1:48:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 23 Eylül 2024; 11:31:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam bu rezidanslımı değil mi nasıl anlayacağım. AEG T76385AH3 modeli benim makina. |
şu şekilde hocam. bi kapak açılıyor. içeride bir kapak daha açılıyor ama çıkan bişey yok. |