bu sıralamayı yaparken neyi dikkate aldınız. özellik mi, kalite mi, dizayn mı yoksa fiyat mı. belirtirseniz, bilgisi olan arkadaşlar daha çok yardımcı olurlar
quote:
Orijinalden alıntı: ARGEGSM
slm kullanan arkadaşlar ve beyaz eşya duayenleri
aşağıdaki makinalardan hangisini onaylar ve tavsiye edersiniz...
ölçü kriterim fiyat kalite performans.. hepsi birbirine yakın fiyatlar fiyat kalite ye göre hangisi alayım kararsız kaldım
arkadaşlar benim arçelik full automatic 2700 makinam var.biraz önce g programında çamaşır yıkadım yıkadı ama son yıkama suyu içinde kaldı sıkmıyor.c sıkmaya getiriyorum.p pompa düğmesine basıyorum ne sıkıyor ne su boşaltıyor.ama ilk yıkama suyunu boşaltırken son suyu niye boşaltmıyor.yardımcı olun lütfennnnn......
içine bi şey kaçmış olabilir bi temizleyin bakalım sonuç ne olacak
samsung en iyisi ben kullanıyorum gayette memnunum.. beyazeşya işiyle uğraşıyorum size hem ürün hakkında hemde fiyat konusunda yardımcı olabilirim. iyi günler
quote:
quote:
slm kullanan arkadaşlar ve beyaz eşya duayenleri
aşağıdaki makinalardan hangisini onaylar ve tavsiye edersiniz...
ölçü kriterim fiyat kalite performans.. hepsi birbirine yakın fiyatlar fiyat kalite ye göre hangisi alayım kararsız kaldım
diğer marka ve modelleri çok incelemedim. bilgi vermen yanıltıcı olabilir. ama sadece 2 samsung arasında tercih yapmam gerekse idi 8800 gpg yi alırdım. sebebi 100 lira fark olmasına rağmen 8 kg ve 8700rpa ya göre daha fazla özelliklere sahip olması.
3 gün kadar önce WAS20460TR aldım. Makinanın motoru reklamlarındaki gibi sessiz ancak su boşaltma pompası (ki yıkama yaparken kullanılan bişi) çok gürültülü. yıkamasına herhangi birşey soyleyecek kadar kullanmadım. Ancak genel anlamda sessizlik senin için bir kriterse bu makina değil. reklamlara kanmamak gerek. ben sessizlik konusunda hayal kırıklığına uğradım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme