Şimdi Ara

Cambridge Toefl Preparartion 4th Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cambridge Preparation for the TOEFL Test 4th'in image dosyası mevcut. Ancak Daemon Tools programıyla mount yapıp kurduktan sonra, "Original disc could not be found or authenticated" diyor. Başka bilgisayarlarda aynı versiyonun çalıştığını gördüm.
    Daha önce bu programı kullananlar var mı? Varsa değerlendirmeleri ne yöndedir? Nasıl bir çözüm önerirsiniz.

• Image dosyasını mount ettikten sonra My computer (bilgisayarım) Cambridge Prep sanal diskine sağ tıkla Open.
    Oradan macromedia dosyasını çalıştırabilirsin. CD den çalışıyor.

şurada çinli video ile anlatmış
    www.youtube.com/watch?v=EmUC_NPjcTg
  • macromedia dosyasından kastın "Cambridge TOEFL Prep.exe" ise çalışmıyor dostum. Aynı hatayı alıyorsun. Youtube daki video da silinmiş. Başka fikri olan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinchr

macromedia dosyasından kastın "Cambridge TOEFL Prep.exe" ise çalışmıyor dostum. Aynı hatayı alıyorsun. Youtube daki video da silinmiş. Başka fikri olan???

https://t o r r e n t z.com/b352f34aca417b1240acf2b546ddcf3bb9ea82a9

Buradaki cambridge çalışıyordu format atınca başka yerden indirdim. Bu seferde yukarıdaki hatayı alıyorum. Crack gibi bir şey istiyor ancak anlamlandıramadım bende :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 9 Ağustos 2015; 2:33:45 >
  • Konuyu canlandırıyorum ama aynı sorunu yaşıyorum. Google'da o kadar araştırdım çözüm bulamadım işe yarayan bütün sonuçları kaldırmışlar herhalde. Youtube linkleri bile gitmiş.

Daemon kurdum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Var mıdır çözümünü bilen.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obi1

Konuyu canlandırıyorum ama aynı sorunu yaşıyorum. Google'da o kadar araştırdım çözüm bulamadım işe yarayan bütün sonuçları kaldırmışlar herhalde. Youtube linkleri bile gitmiş.

Daemon kurdum ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Var mıdır çözümünü bilen.?
    burda anlatılmış. video ufak bir nüans var gelişmiş bağla kısmındaki ayar yeri . ide scsi bunları tek tek denemen lazım. bu programın crack i yok sadece orjinal cd yada dvd emülasyon ayarlarını yaparak program içindeki korumayı aşma olayı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.