Şimdi Ara

camcıda 60ytl nasıl bi akvaryum yaptırırm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60ytl ye camcıda nasıl bı akvaryum yaptırırm uzunluk enlik bakımından sölermisiniz

• camı al kendin yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

camı al kendin yap

yardım plsea
  • YOKMU BILGIISI OLAN
  • ben gecen sene sormuştum uzunluk 1 mt en 50 cm yükseklik 50 cm 8 mm kalınlıgında cam için 90 ytl istedi .. ama yapması bana ait camcı sadece camları kesip vericekti bana ...
  • camcıda yaptırma patlayabilir. akvaryucudan alsan 60 ytl küçücük alrsın degişil bir yapıştırıcısı var. oyle yaptırmak lazım
  • arkadaşlar

uzunluk 130 cm

en 40 cm

yükseklık 50cm

olarak camcı yapmazmı . 60 liraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede Camcıda yaptırma hazır al daha kullanışlı ve güzel.

İstersen sana satabilriim 30 ytl'ye

60x30 cm.
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 19 Mayıs 2011; 17:45:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Bencede Camcıda yaptırma hazır al daha kullanışlı ve güzel.

İstersen sana satabilriim 30 ytl'ye

60x30 cm.

DOSTUM BEN ASNTRONOT BESLİCEM..

120CM UZUNLUK 40,50CM GENİŞLİK 40,50CM YUKSEKLIK ISTIYORUM RAHAT OLSUN DIYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: EkM3K

arkadaşlar

uzunluk 130 cm

en 40 cm

yükseklık 50cm

olarak camcı yapmazmı . 60 liraya

bu fiyata o akvaryumu yapıcagını zannetmiyorum ... daha onun çerceveleri var silikonu ,işçiliği falan derken o fiyata olmaz ..sana yapabilicegi max akvaryum kanımca U 50 x E 25 x B 30 boyutlarında yapar heralde ...birde camcılar ugraşmıyor pek akvaryum yapımıyla ...çünki akvaryum kurulumdan sonra her hangi bir yerinden akınca ,tekrar camcıya götürüyorsun tekrar slikon falan vs . uzun iş oldugu için pek uğraşmıyorlar ..
  • 50
    30 30 demişşin ska olmalı o kadar cam 20 ytl etmez..

ben 20 ytl ye 110 30 30 yaptırmıstım cok oldu

60ytl wericem camları saglam sılıkonlarsa olur bence yapanda cıkar .. kesınlıkle .

kesınlıkle

120cm uzunluk 40 40 olması lazım 60ytl bulmak mumkunmu
  • ++++
  • Cananın Camı kırıldı Camcı geldi Cam taktı.
  • 90x45x45 fiyatı sormuştum zamanında 10mm cam kalınlığı 90 lira istedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

90x45x45 fiyatı sormuştum zamanında 10mm cam kalınlığı 90 lira istedi.

• Peki camcı arkadaşın olursa kaça patlar.
  • 90UZUNLUK 30EN 40YUKSEKLIK olarak 60 liraya ayarlanırmı, CAMCIDA YAPTIRICAM CAMIN mm sini camcı ayarlar ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkM3K -- 23 Ağustos 2008; 15:51:41 >
  • ++++
  • Dostum akvaryumu camcı da yaptıracaksan bile uzmanlık alanı sadece akvaryum olan camcılarda yaptır. Mahalle arasındaki camcıda yaptırırsan ince detayları, hangi camın hangi camın üzerine geleceğini bilmez, önemsemez. Ayrıca pahalı diye akvaryum silikonu kullanmazlar. Böyle bir durumda akvaryumu dezenfekte etmeden kullanırsan balıkların ölür. Ayrıca akvaryum hazır olmadığı için kapak ve aydınlatma sorunun olacaktır.

Mm sini camcılar ayarlar demişsin de camcılar en fazla kar için elinden gelen en ince camı takarlar, akvaryumcula r da böyle. Cam zamanla esner. Evde kullanılacak, 200lt ve üzeri, uzun süre sağlam kalıcak bir akvaryum için ideal cam kalınlığı 8mm ve üzeridir. Bilgine..

Not: Akvaryumda ucuza mal edicem diye temel unsurlardan kıstığın zaman çok sorun yaşarsın. Ben de aynı şeyleri yaşadım. Ucuz diye Has dış filtre aldım. Hortum kelepçeleri dandik olduğu için 2kere hortumlar yerinden attı ve 2kere 250lt su odaya aktı. Masrafı düşün.. Balıkları geç ekle, aydınlatmayı salla, dekoru salla. Ama akvaryumdan ve filtrelasyondan ödün verme.. Nacizane tavsiyelerim bunlardır..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.