Şimdi Ara

Camda ki Yanma Sonrası Ateş İzi Giderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yan cam ateşe bir miktar maruz kalip bir iz olustu bu da görüntüyü azaltıyor. Ne kullanırsam görüntü daha iyi bit hale gelir.

Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

İyi çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selenyum dioksit içerikli polisaj pastaları cam parlatmada kullanılır. Simoniz gibi markalarda "glass polish" olarak bulunabilir.

Nadiren de olsa bazı arabalarda yan camlar da lamine olaibliyor. Ortadaki polimer (PVB) katman zarar gördüyse ne yaparsanız yapın geçmeyecektir. Bu durumda fazla zorlamayın, aynı bölgede polisaj/parlatma merceklemeye neden olabilir.

En pratik olarak, incir yaprağı bulabiliyorsanız, biraz suyla ıslatıp pürüzlü tarafıyla parlatın. Gerçekten çok iyi bir parlatıcı o da.

• Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bu ve benzeri temizliği yapan iyi oto yıkayıcıları var.

Fiyatları nedir tam bilmiyorum ama yüksek ederler isterlerse o camın değiştirme maliyetini öğrenin.

• Cami degistirmek maloyetli tutar bir kac kimyasal yazmislar nette ama deneyimleyen varsa o kimyasallari yorumlarini merak ettim isin asli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camın kimyası değişmiştir. Ne yapsanız değişmez. Kir, çamur gibi birşey değil bu.

• fotoğraf olsa daha iyi yorumlanabilir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.