Camda ki Yanma Sonrası Ateş İzi Giderme
-
-
Selenyum dioksit içerikli polisaj pastaları cam parlatmada kullanılır. Simoniz gibi markalarda "glass polish" olarak bulunabilir.
Nadiren de olsa bazı arabalarda yan camlar da lamine olaibliyor. Ortadaki polimer (PVB) katman zarar gördüyse ne yaparsanız yapın geçmeyecektir. Bu durumda fazla zorlamayın, aynı bölgede polisaj/parlatma merceklemeye neden olabilir.
En pratik olarak, incir yaprağı bulabiliyorsanız, biraz suyla ıslatıp pürüzlü tarafıyla parlatın. Gerçekten çok iyi bir parlatıcı o da.
-
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bu ve benzeri temizliği yapan iyi oto yıkayıcıları var.
Fiyatları nedir tam bilmiyorum ama yüksek ederler isterlerse o camın değiştirme maliyetini öğrenin.
-
Cami degistirmek maloyetli tutar bir kac kimyasal yazmislar nette ama deneyimleyen varsa o kimyasallari yorumlarini merak ettim isin asli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Camın kimyası değişmiştir. Ne yapsanız değişmez. Kir, çamur gibi birşey değil bu.
-
fotoğraf olsa daha iyi yorumlanabilir hocam
Benzer içerikler
- tutulmayan ama iyi arabalar
- debriyaj ayarı nasıl yapılır
- land rover discovery sport kullanıcı yorumları
- volkswagen tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- kilitlenen direksiyon nasıl açılır
- togg yeni rengi
- 1.3 tce kaç silindir
- toyota hilux 2025
- toyota corolla 2023
- togg ortakları ayrıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X