Şimdi Ara

Camel trophy gömlek!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben camel trophy giysilerinden arıyorum.Nerden bulabilirim onları.Ayrıca illaki camel olması gerekmiyo böyle cepli falan olsun.Bi de sokak rastlıyorum böyle gömleğin kollarını kıvırıyolar sonra üst tarafa düğmeliyolar.(anlayın işte).Nerden bulabilirim o tür şeyler.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Bende çantası vardı kredi kartı puanı ile almıştım çok kaliteli mallardır ...
  • bende e.önünden çakma almıştım ama 2.senedir giyiyorum ve süper kalite nerden bulabilirim arkadaşlar.Bilen gören yok mu.ya da benzer mallar satan yerde olabilir.
  • sonkez up
  • valla cok kalıtelı av dukkanlarında bulabılırsın yada katılmıs bı tanıdıgın olacak :D
  • illa camel olmasına gerek yok ya millette görüyorum.Böyle gömleğin kolunu katlıyolar üst tarafa asıyolar.Ben öyle gömlekte arıyorum aslında.Ya izne daha 4 gün var yoksa gidip bakacam.Sizce beyoğlu yada e.önünde şişlide bulablir miyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: diego-21

illa camel olmasına gerek yok ya millette görüyorum.Böyle gömleğin kolunu katlıyolar üst tarafa asıyolar.Ben öyle gömlekte arıyorum aslında.Ya izne daha 4 gün var yoksa gidip bakacam.Sizce beyoğlu yada e.önünde şişlide bulablir miyim

o tipte gömlekler Zara mağazasında vardı geçen gittiğimde görmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm valla orada varmıdır bılemıcem ama mercanda baya baya baya gormustum oralara bakmanı tavsdıye ederım
  • aa harbiden ha mercandaki avcı dükkanlarında vardır ama onlarda çok kabadır be.ama p.tesi bakacam.Bakalım hayırlısı ama gören duyan varsa söylesin hee.
  • yok bolum cok guzellerı var yanı boyle ınce hakı renkte yada koyu yesıl fılan tam kotluk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.