arkadaşlar ben camel trophy giysilerinden arıyorum.Nerden bulabilirim onları.Ayrıca illaki camel olması gerekmiyo böyle cepli falan olsun.Bi de sokak rastlıyorum böyle gömleğin kollarını kıvırıyolar sonra üst tarafa düğmeliyolar.(anlayın işte).Nerden bulabilirim o tür şeyler.Yardımlarınızı bekliyorum.
Bende çantası vardı kredi kartı puanı ile almıştım çok kaliteli mallardır ...
bende e.önünden çakma almıştım ama 2.senedir giyiyorum ve süper kalite nerden bulabilirim arkadaşlar.Bilen gören yok mu.ya da benzer mallar satan yerde olabilir.
sonkez up
valla cok kalıtelı av dukkanlarında bulabılırsın yada katılmıs bı tanıdıgın olacak :D
illa camel olmasına gerek yok ya millette görüyorum.Böyle gömleğin kolunu katlıyolar üst tarafa asıyolar.Ben öyle gömlekte arıyorum aslında.Ya izne daha 4 gün var yoksa gidip bakacam.Sizce beyoğlu yada e.önünde şişlide bulablir miyim
quote:
Orjinalden alıntı: diego-21
illa camel olmasına gerek yok ya millette görüyorum.Böyle gömleğin kolunu katlıyolar üst tarafa asıyolar.Ben öyle gömlekte arıyorum aslında.Ya izne daha 4 gün var yoksa gidip bakacam.Sizce beyoğlu yada e.önünde şişlide bulablir miyim
o tipte gömlekler Zara mağazasında vardı geçen gittiğimde görmüştüm
hmm valla orada varmıdır bılemıcem ama mercanda baya baya baya gormustum oralara bakmanı tavsdıye ederım
aa harbiden ha mercandaki avcı dükkanlarında vardır ama onlarda çok kabadır be.ama p.tesi bakacam.Bakalım hayırlısı ama gören duyan varsa söylesin hee.
yok bolum cok guzellerı var yanı boyle ınce hakı renkte yada koyu yesıl fılan tam kotluk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme