Şimdi Ara

cami hangi siteden yükleye bilirim programını?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana bula bilirseniz nerden indire bilirim web camin programını şimdiden saolun

• hangi webcam marka model ne. ne programı yoksa sürücü mü . aklından geçenleri okumamızı beklemiyorsun herhalde
  • Dostum sakin kafayla yazdığın başlığı ve mesajı lütfen bir daha okur musun?

Senin iyiliğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 17 Nisan 2006; 18:26:54 >
  • Eğer driverını yüklediysen xp kullanıyorsan bilgisayarımsan kamera ya tıkla ordan kamerayı açabilirsin dirverı yüklemediysen camin modelini yazman gerek yardım edebilmemiz içinn
  • başlığı değiştirin anlamsız bir cümle gibi duruyor marka ve model yazın
  • markaya gerek yok amcap arat googleddan demosunu indir benim 3 web camd egiştirdim bizim sürücüde kötü okuyodu hepsinde internetten indirdigim amcap çalıştı

not: yükleyip açtıgında options poreviw mi ne öle bişe olcak onu işaretle görüntü yoksa gelmez
  • şu başlığınıdı değiştirirmisin acil
  • benimde casper web cam var açılmıyo acaba bende amcap diye arattırsam programını bulabilir miyim
  • arkadaşlar casper pc-2008 driver çok acil lazım şimdiden teşekürler (meltem)
  • yaw bu parantez ıcındekı ısım ne anlama gelıoo pohahha ayrımcılık yokk burda herkess esıtt
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

hangi webcam marka model ne. ne programı yoksa sürücü mü . aklından geçenleri okumamızı beklemiyorsun herhalde

haklı
  • her zaman derim sarhoş kafayla dh'ye girmeyin diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.