Şimdi Ara

Camiya olarak kenetlenmemiz gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç haftadır saçma sapan puan kayıpları yaşıyoruz. Pazartesi günü ilk antrenmana gidelim arkadaşlar. izin verirler mi bilmiyorum? biz yine gidelim tüm camiya futbolcular başkan ve yönetim kenetlenelim. başarılar geçicidir. galibiyetler malubiyetler. dostluklar kalıcıdır. bunu hissettirelim herkese. dosta düşmana gösterelim bunu. yahu çok güzel fikir ama hasan ali de giricek kenetin için böyle uyuz oluyorum, negatif oluyorum aklıma geldikçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 25 Ağustos 2018; 23:40:5 >

• Transferin son gunune kadar fenerbahceliyim. Copler gonderilir ve yerine alinirsa destekleyecegim. Ama yok hasan volkan dirar alper vs kalacak ise ali koc kusura bakmasin ama cop vizyon der cekilirim 3 sene kenara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 25 Ağustos 2018; 22:38:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Transferin son gunune kadar fenerbahceliyim. Copler gonderilir ve yerine alinirsa destekleyecegim. Ama yok hasan volkan dirar alper vs kalacak ise ali koc kusura bakmasin ama cop vizyon der cekilirim 3 sene kenara.
    Çöpleri gonderip Yeni Çöpler aliyoruz ki :D bknz:Ayew

• Camiya olarak kenetlenmemiz gerekiyor

enkaz devraldı, geçen senenin çöplerini temizlemeye çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

1 Hafta kaldı kardeşim transfer sezonu kapanıyor

150 Tane oyuncu listeleri vardı

1.5 Senedir çalışıyorlardı hani nerede 1 haftada mı temizliceksin ?
  • Kaç haftami daha ligin 3.haftasi, bu sene şampiyonluk zor bakalım hayırlısı, iyi gün taraftarları hemen başlamış eleştiriye, bu işler FM oynamakla olmuyor maalesef, klubun 4 milyar TL borcu var, sabredicez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömrü hayatımda gördüğüm en kötü futbolcudur herhalde Dirar.
    64 dakika dayandı yani bu adama ya helal olsun.
    Parasını versinler karşılıklı fesh etsinler defolup gitsin gerçekten.
    Taraftardan para isteseler, ona verilecek maaşı fazlasıyla karşılarız ya bu nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

azize 15 sene tahamül ettik. adam 20 sene başkanlığında 21 galatasaray şampiyonluğu gördü. ali koç un en az 3 - 4 sene kredisi var.
  • herşey mi aleyhimize olur

yeniden yapılanma içerisindeyiz, avrupada en güçlü takımı çekeriz,

daha taktik oturmamış transferi bitiememişiz, ligde 3 haftanın 2 sini deplasman, hem de ateşli taraftarı olan

kalecin hata yapmadığı tek maç var bu göztepe maçı, onda da adam hayatının vuruşunu yapıyo...

yemin ederim çıldıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 25 Ağustos 2018; 23:55:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arshavin9

1 Hafta kaldı kardeşim transfer sezonu kapanıyor

150 Tane oyuncu listeleri vardı

1.5 Senedir çalışıyorlardı hani nerede 1 haftada mı temizliceksin ?

Alıntıları Göster
    Bunları ben uydurmuyorum

Ali Koç

1.5 senedir çalışıyoruz transfer için dedi

150 Tane oyuncu var listemizde dedi ne gelen oldu ne giden 1-2 hafta kaldı anca giden gitti gelende yeni geliyor
  • camia şunu yapsın, camia bunu yapsın. işini yapması gerekenler ne zaman yapacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Çöpleri gonderip Yeni Çöpler aliyoruz ki :D bknz:Ayew

Alıntıları Göster
    Ayew vs umrumda degil. Degisim dediler. YenidenFenerbahce dediler. Adamlar hala yeneteksiz copleri takimda tutuyorlar. Sen bu takima degil ayew, mbappe kane messi hucum hatti kur. O takimin beki hasan ali, kalecisi volkan, orta sahasi da topal olursa olacak gene bu.

• Arshavin9 A kullanıcısına yanıt
    comollide bi sıkıntı var gibi, zaten forumda da pek isteyeni de yoktu comollinin

neyse bekleyip görelim...
  • batman kardeşim sen neden bu kadar sabırsızsın? 4 milyar borç var. birşeyler değiştirilmeye çalışılıyor. başkanın ilk başkanlık tecrübesi. aziz gibi bir başkan gördük sabrettik. dur daha kaç ay oldu? biraz imkan verelim. zaman verelim. daha ligin başı. yitip giden birşey de yok. oyuncuların çoğu yeni. bu seviyede futbolcunun kazması olmaz. sakatlığı yoksa oynatamıyorsundur, doğru yerde oynamıyordur, takıma alışamamıştır ya da motive olamıyordur vb... aurello yu hatırla. burak yılmaz örneği var yakın geçmişte. biraz sabır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 26 Ağustos 2018; 0:8:37 >
  • Nedir bu sarı kırmızılardan çektiğiniz ya! gelen vuruyor giden vuruyor.11.hafta kenetleyecez sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 26 Ağustos 2018; 0:7:58 >
  • Affet Aziz Başkan değerini bilemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

batman kardeşim sen neden bu kadar sabırsızsın? 4 milyar borç var. birşeyler değiştirilmeye çalışılıyor. başkanın ilk başkanlık tecrübesi. aziz gibi bir başkan gördük sabrettik. dur daha kaç ay oldu? biraz imkan verelim. zaman verelim. daha ligin başı. yitip giden birşey de yok. oyuncuların çoğu yeni. bu seviyede futbolcunun kazması olmaz. sakatlığı yoksa oynatamıyorsundur, doğru yerde oynamıyordur, takıma alışamamıştır ya da motive olamıyordur vb... aurello yu hatırla. burak yılmaz örneği var yakın geçmişte. biraz sabır.
    Ben demedim 1 senedir soyle calisiyoruz, 100 futbolcuyu boyle izliyoruz diye. Yillardir saydigim isimlerin cop oldugunu gormuyorsa ali koc, ben catir catir elestiririm. Milletin menajer kakalamasi oyuncusuyla ugrasacaklarina kanayan yaralari temizlesinler once. Degisim diyen adam saydigim oyunculari top toplayici bile yapmaz. 3 sene tepe tepe kullansin simdi. Bahanesi de hazir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Ben demedim 1 senedir soyle calisiyoruz, 100 futbolcuyu boyle izliyoruz diye. Yillardir saydigim isimlerin cop oldugunu gormuyorsa ali koc, ben catir catir elestiririm. Milletin menajer kakalamasi oyuncusuyla ugrasacaklarina kanayan yaralari temizlesinler once. Degisim diyen adam saydigim oyunculari top toplayici bile yapmaz. 3 sene tepe tepe kullansin simdi. Bahanesi de hazir zaten.

Alıntıları Göster
    dostum sabır. biraz sabır. sabrı bizden iyi kim bilebilir? avatarla imzaya dikkat etmemişim bu arada düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

dostum sabır. biraz sabır. sabrı bizden iyi kim bilebilir? avatarla imzaya dikkat etmemişim bu arada düzelttim.

Alıntıları Göster
    Ben sabirliyim zaten. Transfer sezonu kapanana kadar sabrim var. Gerekli yerlere iyi adam alinmaz ise bu takimi, bu tdyi, bu baskani sabah aksam elestiririm.

Iyi kotu gecen sene takimin hucum hatti bir sekilde 70 uzeri gol atmis. Ama biz gidip hala Ayew aliyoruz. Paramiz cokmus gibi 2.5 milyon'a Berke'yi aliyoruz ve ustune yedek birakiyoruz. Degisim diyen takim 3. Kaleci icin 2.5 milyon vermez. Veriyorsan da onu 1. Olmadi 2. Kaleci yaparsin.

Simdi ugrassinlar hasan topal alper dirar ayew copleri ile.

• 3.5 milyar tl borcumuz olduğunu çabuk unutmuşsunuz.Siz istiyorsunuz ki taş gibi adamlar alalım sanki bilerek almıyor Ali Koç.
    Aziz gibi azcık adı duyulmuş hatta duyulmayan adamlara dünyanın parasını verelim,sonra o adamlar kötü oynasın vay efendim transfer niye yok Ali Koç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.