Şimdi Ara

Camlarin bugulanmasi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum havalar sogudu yagmur filan derken camda acamiyoruz ve dolayisiyla bugu yapiyor.Bu durumda klimayi actigimda aninda buguyu kesiyor fakat klima soguk uflediginden oda olmaz :) kaloriferi sicaga verdigimde yine cozuyor fakat tam anlamiyla degil.Kullandiginiz yontemleri paylasirsaniz herkese yarari olur diye dusunuyorum.Minibusculer camsil sıkıyor bugun bende denemesini yapicam bakalim ise yaricak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sicakta aciyorum 10-15 saniye son kademede geciyor.
  • yağmurlu havalar da dış hava alımı mutlaka acık olmalı,yönlendiricileri cama verin,aos sistemi varsa kapalı olsun ,her hangi bir arıza varsa ön ve yan camlara içeriden elmayı yada limon sürün

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

yağmurlu havalar da dış hava alımı mutlaka acık olmalı,yönlendiricileri cama verin,aos sistemi varsa kapalı olsun ,her hangi bir arıza varsa ön ve yan camlara içeriden elmayı yada limon sürün
    dışardan hava girmeyi aç yönünü ön cama ver soğuk sıcak ayarını sıcakda tut tamamdır ustam
  • Klima sıcaktada calısır . Klimayı açın,camlara yönlendirin, sıcaklık ayarında sıcağa getirin.bugu filan kalmaz.bazen lüks arabaların camlarını buğulu görüyorum demek onlarda sizin gibi klimanın asıl işlevinin nem almak olduğunu, sıcaklık derecesinden bağımsız oldugunu bilmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Ekim 2015; 16:41:47 >
  • Cama elma yada mandalina kabuğu sürebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

Cama elma yada mandalina kabuğu sürebilirsiniz.
    buğu önleyici sıvı var da yağlandırıyo diyolar kullansammı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guneslik sarkmasi cozumu
    5 yıl önce açıldı
    Apartmanin altindan cikan su
    21 yıl önce açıldı
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

Bu mesaj silindi.
    Ben camlara da sıcak veriyorum geçiyor. Ama bazen uzun sürüyor. 1. kademe yeterli gelmiyor zaten.
  • Klimayi direk cama veriyorum tamamdir. Cam ruzgarligi takilip cam aralanabilir ayrica

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Malum havalar sogudu yagmur filan derken camda acamiyoruz ve dolayisiyla bugu yapiyor.Bu durumda klimayi actigimda aninda buguyu kesiyor fakat klima soguk uflediginden oda olmaz :) kaloriferi sicaga verdigimde yine cozuyor fakat tam anlamiyla degil.Kullandiginiz yontemleri paylasirsaniz herkese yarari olur diye dusunuyorum.Minibusculer camsil sıkıyor bugun bende denemesini yapicam bakalim ise yaricak mi

Arabayı yıkama için verdiğimizde elindeki pis,yağlı bezle ön camıda içten siliyor ve camda yağ kalıyor. Buğu çözücü sprey alın cama sıkıp 2-3dk kurumasını bekleyip bir gazete ile bastırarak silin. Artık klimayı açmanıza gerek kalmadığını göreceksiniz. Buğu çözücü yoksa cam sil ya da hanımların kullandığı lok denen zımbırtıda olur.
  • Merhaba.
    Benim kalorifer bozuk, arabayı satarım diye yaptırmıyorum.
    Buğu başladığında klimayı en soğuğa alıp ön cama veriyorum anında gidiyor.
    Bir süre sonra tekrar buğu olduğunda aynı şeyi yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Benim kalorifer bozuk, arabayı satarım diye yaptırmıyorum.
    Buğu başladığında klimayı en soğuğa alıp ön cama veriyorum anında gidiyor.
    Bir süre sonra tekrar buğu olduğunda aynı şeyi yapıyorum.
    Forumda nerdeyse her sene bu mevsimlerde açılan benzer konular var. Hatta birine bugün yanıt yazmıştım, madem yenilenmiş buraya da yazayım. Klima dışında asla ve asla geçerli ve etkin bir çare yok. Eğer yağmur yağmıyorsa camları bir parmak açık bırakıp direkt hava alımını camların arasından sağlarsanız o da iş görür. Klimasız kalorifer ile direkt ön cama hava vermek malesef işe yaramıyor. Bu arada camda buğu varken camda gözle görünmeyen tüm kirler, lekeler ve parmak izleri görünüyor.
  • Traş köpüğü ile camları içten silin. Isterseniz içeride çay için yine de buhar olmuyor. Youtube da izledim. Troll değil gerçek bilgidir. Ben 21.5 derece ayarliyorum yaz kış. Bugu olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Forumda nerdeyse her sene bu mevsimlerde açılan benzer konular var. Hatta birine bugün yanıt yazmıştım, madem yenilenmiş buraya da yazayım. Klima dışında asla ve asla geçerli ve etkin bir çare yok. Eğer yağmur yağmıyorsa camları bir parmak açık bırakıp direkt hava alımını camların arasından sağlarsanız o da iş görür. Klimasız kalorifer ile direkt ön cama hava vermek malesef işe yaramıyor. Bu arada camda buğu varken camda gözle görünmeyen tüm kirler, lekeler ve parmak izleri görünüyor.

Sonaxin bugu onleyicisi gayet kesin işe yarıyor. Nasıl kestrip atiyotsunuz anlamıyorum.

• Klima sıcak da üflese, soğuk da üflese, ılık da üflese buğuyu alır. Hatta direkt cama üflemesi bile şart değil. Ayaklara bile üfletseniz buğu olmasını engelliyor. (Tabiki ayaklara üflettiğinizde var olan buğunun gitmesi zaman alıyor.)

Not: İç sirkülasyon kapalı olmalı. Yani dışardan hava girişi açık olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Traş köpüğü ile camları içten silin. Isterseniz içeride çay için yine de buhar olmuyor. Youtube da izledim. Troll değil gerçek bilgidir. Ben 21.5 derece ayarliyorum yaz kış. Bugu olmuyor.

Merhaba.
    Traş jeli olur mu?
    Sildikten sonra nemli bezle mi temizleyeceğiz?

• quote:

quote:

Traş köpüğü ile camları içten silin. Isterseniz içeride çay için yine de buhar olmuyor. Youtube da izledim. Troll değil gerçek bilgidir. Ben 21.5 derece ayarliyorum yaz kış. Bugu olmuyor.

Merhaba.
    Traş jeli olur mu?

Alıntıları Göster
    Şu videoyu izleyin derim

• quote:

quote:

Merhaba.
    Traş jeli olur mu?

Rain x adlı bir ürünün videosunu ararien gördüm. Adam da jel kullanıyor. Camdan gitmesi biraz sürüyor ama bugu sıfır.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba.
    Traş jeli olur mu?

Rain x adlı bir ürünün videosunu ararien gördüm. Adam da jel kullanıyor. Camdan gitmesi biraz sürüyor ama bugu sıfır.

Alıntıları Göster
    Bende daha çok nasıl buğu olur diye uğraşıyorum

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Surekli mi yapmamiz gerekiyor bunu ? Yani gunde 1 kere gibi mi ? Tras kopugu ve bugu onleyici olumlu sonuc vermis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.