Yeni versiyonla birlikte can doldurma olayı baya bi sıkıntıya girmiş gibi görünüyor. Life steal yok sanırım yeni silahlarda lohta pek göremedim life regen olayıda bi hayli zor çok affix oldugu için ana özellikleri temin ederken life olayına pek secenek kalmıyor size yetiyormu can doldurma
2k loh , 5,5 k lok , 500 life regen + pot yetiyor bana .Bazı itemlar'da eksik.Bu şekil heal 10k oluyor.Bu rakam yükselir.Tabi birde monk olunca
Blizz LS kaldırarak bence şunu demek istiyor; herkes gear'ı yettiği yerde oynayacak, yani sadece dps artık ön planda olmayacak, char dayanmıyorsa zorluğa ölmeye mahkum olacak; önceki gibi DPS yüksek tutup çok vurdukça ölmemek değil, artık dayanarak yani can çok düşürmeden kesmek mesele olmuş durumda.
Öncelikle LoH ve life regen paragondan full'lenmeli, silahlarda life after kill olmalı; hatta RoS ile birlikte silahların soketlerine mavi gem takmaya hazır olun. Tabi ki artık kemerden, eldivene nerdeyse her yeni item üzerinde LoH çıktığını görüyoruz. Tüm bunların yanında toughness oynanan zorluk seviyesi için yeterli olmalı ki, o HP azalmasın ya da doldurulabilecek kadar azalsın.
Life steal kalkınca yerden ilk bulduğum soketli wandı aldım. Yine yerden düşen yeşil yaşı taktım. DMG baya bir arttı.
CM Wizard'dan sonra LOH'u en iyi kullanabilenler Monk'lardı. CM Wizard diye bir şey olmadığına göre artık. Monklar akar bu patchde.
health globes ların değeri arttı şimdi onun içinde pickup radius ları düşürdüler itemlerdiki ya 1 ya 2 oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
Life steal kalkınca yerden ilk bulduğum soketli wandı aldım. Yine yerden düşen yeşil yaşı taktım. DMG baya bir arttı.
CM Wizard'dan sonra LOH'u en iyi kullanabilenler Monk'lardı. CM Wizard diye bir şey olmadığına göre artık. Monklar akar bu patchde.
Akacağız, akmalıyızda.
Eski silahlardaki LS de kalktı mı? Yoksa eskilerde duruyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEternal
Eski silahlardaki LS de kalktı mı? Yoksa eskilerde duruyor mu?
Eskilerdeki ls duruyor fakat level 70 olduğunuzda lifesteal çalışmamaya başlıyor.
WD"lerde sıkıntı buyuk. LOH ıcın IAS lazım, bu seferde mana sıkıntısı baslıyor. LS kalkınca oyunun tüm mantığı değişti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme