Şimdi Ara

Canada'da Üniversite okumak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Ben öğretmenlerin zeki vasfı yüklediği sistemin de tam tersine "Sen bir Geri zekalısın" dediği bir öğrenciyim. Lisede derslerimin hiç iyi olmadı sanırım bu nedenle de bu sene Üniversite Sınavını kazanamadım. Saçma sapan formüller ezberlemek, soru çözmek, hiç bana göre değil. Kuzenlerim Canada'da oturuyorlar. "Üniversiteyi bitir öyle gel" diyorlar ama ben 1 sene daha bu işkenceye katlanabilir miyim bilmiyorum. 1 sene daha kendime ve etrafımdakilere işkence etmektense şimdiden gitmek istiyorum oraya. İngilizcem öyle üst düzey değil ama gidersem ne yaparım ne ederim? Şu an gitmek mantıklı mı Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

• Hocam gidilir fakat en önemli faktör PARA forumda bak birkaç konuda Kanada ile ilgili iyi tespitler var ama her şeyden önce PARA
  • Eleştiren Adam kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105230355 buradaki arkadaslara sor ve konuyu oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştiren Adam kullanıcısına yanıt
    YÖK'ün denklik ile ilgili bildirisine bir bak derim. TR'ye dönme düşüncen varsa problem yaratabilir, hem askerlik hem de denklik anlamında.

Kanada şu an İngiltere ve Amerika gibi ülkeleri amaçlayan öğrenciler için en iyi tercihlerden biri zira Kanada doları, Amerikan doları, Euro ya da Sterlin'e göre çok uygun.

Kuzenlerin hangi şehirde oturuyorlar? Hangi bölüm okumak istiyorsun?
  • Barlas kullanıcısına yanıt
    Sinema Televizyon okumak istiyorum, Toronto'da oturuyorlar, gidersem toronto üniversitesine gidecem büyük ihtimalle. Orada kendim çalışamaz mıyım garsonluk filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleştiren Adam

Sinema Televizyon okumak istiyorum, Toronto'da oturuyorlar, gidersem toronto üniversitesine gidecem büyük ihtimalle. Orada kendim çalışamaz mıyım garsonluk filan?

Usta ben Toronto Universitesi'nde okuyorum, dunyanin en iyi 15-20 universitesinden biridir. Lisede ders notlarim kotuydu diyorsun, eger oyleyse girebilecegini zannetmiyorum. Lise genel not ortalamani ve son yilki not ortalamani belirtirsen daha net bir resim olusur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyilanci

quote:

Usta ben Toronto Universitesi'nde okuyorum, dunyanin en iyi 15-20 universitesinden biridir. Lisede ders notlarim kotuydu diyorsun, eger oyleyse girebilecegini zannetmiyorum. Lise genel not ortalamani ve son yilki not ortalamani belirtirsen daha net bir resim olusur.

Valla çok yüksek değil 60 düzeylerinde, son 2 senenin ortalaması 85 ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyilanci

quote:

Valla çok yüksek değil 60 düzeylerinde, son 2 senenin ortalaması 85 ama.

Son iki seneye baktiklarini soyluyorlar genelde problem teskil etmeyebilir not senin acindan. Ama yinede sadece notlara bakmadiklarindan dolayi birazcik daha arastir bu konulari ve farkli universitelerede basvur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.