Şimdi Ara

çanak anten önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve forumunuzun güzelliğine (içeriğine) hayran kaldım neyse,
    efendim soruma gelince bende ss2 kartı var ve buna iyi bir çanak anten almayı düşünüyorum bana önerebileceğiniz iyi bir marka ve nereden temin edeceğimi söylerseniz beni sevindirirsiniz tabii iyi derken fazla da tuzluya kaçmasın.
    maksadım download olayı değil kanal izlemektir ha bide hangi uydu kanalını seçiyim turksat1c mi hotbird mü yoksa motormu alayım
    bideee antenin yanında hangi lnb yi de alacağımı söyleye bilirmisiniz...
    efendim kusara bakmayın uzun sorduysam affola:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenes -- 14 Eylül 2004, 1:19:11 >

• canak::: triaX - Çelsa - Bilsat gb?
    lnb :::: sharp 0,3 veya 0,4 bide maximum var?

nerden temin edersin bilemiyorum? bunlari istanbulda rahat bulursun
    sen nerde oturuyorsun onuda yaz ok
  • önerilerin için çok sağol ben çamlıcanın eteğinde santralde oturuyorum
    birde bu çanak 90lık mı yoksa 120likmi olacak yani boyu nekadar olsun?
    birde biryerde görmüştüm sanırum sinuta diye bir anten markasıydı 165lik parabol çelsa antenin verdiğini o 100lük sinutayla veriyormuş bunun hakkında bir bilgin varmı?
    şimdiden çok teşekkürler
  • Bütçen imkan veriyorsa Offset MEga marka çanak al, yok param kısıtlı diyorsan gene ofset GES BİLSAT işini görür LNB olarak da aynı mantıkla Sharp olmadı Maximum alabilirsin,

Ben Bilsat ve Maksimum kullanıyorum hiçbir derdim tasam olmadı, Maximumum Kadıköyde Gold'un yanındaki dükkanda bulursun ama diğerlerini KAraköy'den. 90 Lık çanak yeter Hotbird için,
  • Ekonomi durumun iyiyse çanağı montajlayacağın yer uyduları görmeye elverişliyse motorlu tavsiye ederim ilk etabda biraz tuzlu gibi gelir ama uydular arasında fing atarken iyiki motorlu almışım diyeceğindende eminim.Piyasade ki LNB lerin nerdeyse geneli aynıdır biri iki marka dışında sadece etiked değişiyor:)
  • offset antenleri kollu motorla döndürebilirmiyiz yoksa parabol mü almalıyız
  • seyredecegın uydulara baglı olarak canak alınır alıcagın canak ne kadar olursa olsun ofset olsa ıyı olur ok kar tutmaz onumuz kış malum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten seçimi ve montajı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kollu motorun varsa parabol çanak alman gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.