Şimdi Ara

Çanak anten paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturduğum site kuralları uyarınca balkon veya pencerelere çanak anten takılamıyor. Sadece çatıya izin var. Çatıda bir iki küçük çanak bir de ortak DigiTurk çanağı var. Ben de zamanında ondan splitter ile hat almış, daireme çekmiştim. Sorunsuz olarak DT kullanıyorum.
    Şimdi sorum başka bir konu ile ilgili. Evin başka bir odasında TV seyretmek istiyorum. Bir uydu alıcısı kullanmak istiyorum. Ancak çatıdan yeni bir hat çekmek oldukça zahmetli olacak.
    Birinci sorum, eve gelen DT uydu kablosunu splitter ile bölsem başka bir uydu alıcısı bağlayabilir miyim? Çatıda kendi daireme hat çekerken var olan splitterlerden kablo çektiğim düşünülürse bu mümkün gibi geliyor bana.
    İkinci sorum, bu yeni hatta DigiTurk alıcısını değil de başka bir digital uydu alıcısı bağlayabilir miyim? Bağlayabilirsem hangi kanalları seyredebilirim?
    Çok teşekkür ediyorum...

• baglarsin ve w3 u seyredersin ama sinyal kaliten oldukca dusebilir bunuda unutma...
  • Sinyal kalitesinin düşmesi splitter ile paylaşmaya mı bağlı olur? Bir çözüm var mıdır?
  • zaten boldugun icin duser kacinci katta oturuyorsun bilmiyorum ama asagi katlara dogru sinyalde azalma oldugu asikar...zaten ayri bir uydu alacagini soylemissin ve w3 u seyredeceksin ama unutmaki w3 te dt disinda adam akilli bir sey bulamazsin , tek dt uzerine kurulu bir uydu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.