Şimdi Ara

Çanakkale nasıl şehir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bundan 13 yıl öncesi kuzen okudu güzel diyordu

videolara falan baktım ortam falan varmış ama sadece bir tik pahaliymis oda ülkenin genel durumu artik

• Evet okunacak bir yer.Esnafı biraz kazıklamayı sever ama şehirde level atladıkça öğrencilerin tercih ettiği çok uygun fiyatlı bazı mekanlar olduğunu göreceksin.Örneğin 9 TL'ye orijinal hamsiköy sütlacı veya 14 TL'ye tavuk şiş dürüm bulunan yerler mevcut.Senin şehirden beklentilerin tam olarak ne ona göre birşeyler yazalım yoksa 10 sayfa yazı yazarım ben.
    Şehiriçi ulaşım öğrenci için şuan 4.5 TL.Yani okula gitgel 9 TL vermen gerekiyor her gün öğrencilerin şuanki en büyük sıkıntısı bu.
    Sana şöyle söyliyeyim okuduğum bölümü Hacettepede tutturacak puana sahipken ben çomüyü tercih ettim.O yüzden çok objektif yorumlarda da bulunamayabilirim :)

• 17BuçukBiga kullanıcısına yanıt
    KYK yurdu çıkar mı ? Ya da ev fiyatları nasıl ?

Abim biyo muhendislikten cenge gecicek myp ile . Ben de tıp yazmayi düşünüyorum. Beraber bir şehir arayisindayiz. Ev tutabiliriz ne önerirsiniz? Benim çoğu şehirde sıkıntı yok ama abimin var ;D maddi durum sıkıntılı aynı şehir olursa iyi anlasiyoruz sıkıntı olmaz . Sizce Çanakkale yazılır mı ?

Hocam 14 TL ye tavuk şiş sizi kaziklamislar saat kulesinin orda mümin usta var orada 12 TL sabah akşam yiyorum

• Hocam Çanakkale yazılır, normalde sakın şehir ama ortamlarını bilirseniz (Berlin vs) çok iyi mekanlar var. Ayrıca çok pahalı bir şehir olduğunu düşünmüyorum büyük şehirlerden haydi haydi ucuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitoTheFather -- 18 Temmuz 2022; 14:41:37 >
  • VitoTheFather kullanıcısına yanıt
    Ceng ve tıp eğitimleri nasıl okunur mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Ankara-Amasra Arası Yol Nasıl ?
    12 yıl önce açıldı
    Antalya Nasıl Bir Şehir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tanıdığınız var mı ? Eğitimleri hakkında bilgi alabileceğimiz

• Ben Çanakkale’de düz yaşıyordum hocam ÇOMÜ’de okumadım o konuda bir şey söyleyemem. Ama şehir hakkında sorunuz olursa cevaplayabilirim.

Orasını kastetmiştim aklımda 14 lira kalmış doğrudur 12 de olabilir 😁

Hocam üniversitesi şehir merkezinde mı ? KYK çıkma oranı nasıl KYK çıkar mı ev tutmak zorunda kalır miyiz ? Peder emekli işçi ek olarak çalışıyor

• hocam kaç k yaptınız

• Hocam KYK çıkma olasılığı çok yüksek, şuanda bildiğim kadarıyla şehirde 4 adet erkek KYK mevcut yalnız hiç birisi kampüs içerisinde değil.İki tanesi şehrin bir ucunda Ç10 otobüs hattıyla çevre yolundan okula 20 dakikada gelinebiliyor.Diğer ikisi okula daha yakın hatta yaklaşık 2 km yürüme mesafesi var ama en mantıklısı bir bisiklet bulup onla gitmen olur bence.Kiralık evler geçen sene Ağustos ayına kadar çok iyiydi ama şu sıralar 1+1 eşyasız bir evi 2500 den aşağı bulman imkansız gibi birşey.Eşyalı olsun dersen en az 3k yı gözden çıkar.Barınma konusu bu şekilde özel yurt mevzusuna hiç bulaşma derim 4 kişilik bir odada kalayım dersen en az 3.5 k bayılman gerekiyor.Bu seni maddi durum açısından sıkıntıya sokar.Bana sorarsan abinde buraya gelecekse Kepez Hamidiye Mahallesi'nde 1+1, sitelik bir yerleşimde yeni evler var sarı siteden bunlara biraz göz atabilirsin.Burdan bir ev tutup hayatınıza bakın derim.Okul bitince ayrılmak istemeyeceksiniz zaten şehirden 😁
    Benim yakın arkadaşımda şuan burdan mezun oldu ve kardeşi Erciyes tıpta okuyor.Kardeşi ordan buraya yatay geçiş yapacak kendiside yüksek lisansa başlayacak ve beraber bir ev tutacaklar.Aynı senin mevzuya benziyor.
    Şehir bir süre sonra sıkabilir ama çevresinde gezilecek nefes alınacak çok güzel yerler var.Örneğin Kilitbahir,şehitlikler,Gökçeada,Bozcaada,Eceabat,Assos,geyikli vb. Güzel düşün taşın ömrünün en az 5 yılını üniversite hayatına ayıracaksın bu 5 yılı en verimli keyifli şekilde geçirebileceğin bir yeri yaz.Eğitim benim için her zaman 2.plandadır.Bünyeye yüklenecek bilgileri öğretici değil kişi kendisi yükler,öğreticinin burada etkisinin çok düşük olduğunu düşünüyorum.Çünkü örneğin benim okuduğum anadolu lisesinde 10 k sıralama yapıp tıp kazanan elemanda vardı 1 m sıralama yapıp sanayiye gidende vardı.Herşey kendi elimizde.Benim fikirlerim bu yönde varsa yardımcı olabileceğim konu cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.