Şimdi Ara

Çanakkale tıp mı Manisa tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen yardım edin yalvarıyorum her liseli gibi ben de kafayı yemek üzereyim. Başarı sıralamam 9399 ve ben hangi tıp fakültesine gitmem gerektiğinde hala çok kararsızım. Yardımınıza ihtiyacım var.
    Manisa Celal Bayar üni tıp-------10.200

Çanakkale 18 Mart Üni Tıp------10.700

Şimdiden çok teşekkür ederim

• Manisayı yazarsan izmir burnunun dibi olduğu için sosyal anlamda iyi olabilir. Zaten çoğu izmirlide orayı yazıyor. 45 dakika gibi bir süreyle varıyorlar. özel servis ile.

Çanakkaleyi bilmiyorum
  • Celal bayar yaz pişman olmazsın. Arkadaş da demiş zaten izmirin dibinde. Okuyan arkadasım var Ahmetcim selamlar burdan:) hem Celal bayar akredite edilmiş tıplar içinde. Çanakkaleyi boşver tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkaleyi deniz kenarı diye istiyorum. Bi kesim insan da zaten tıp okuyacaksın gezmeye vaktin olmayacak diyor. Bu yüzden çok kararsızım. Birde kuzenim çanakkalede yar doç bana faydası olur mu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilere

Çanakkaleyi deniz kenarı diye istiyorum. Bi kesim insan da zaten tıp okuyacaksın gezmeye vaktin olmayacak diyor. Bu yüzden çok kararsızım. Birde kuzenim çanakkalede yar doç bana faydası olur mu sizce

bence manisa yaz izmire çok yakın çanakkale çok ufak diyorlar hastanesi falan da öyle
  • Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilere -- 14 Temmuz 2014; 17:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Celal bayar yaz pişman olmazsın. Arkadaş da demiş zaten izmirin dibinde. Okuyan arkadasım var Ahmetcim selamlar burdan:) hem Celal bayar akredite edilmiş tıplar içinde. Çanakkaleyi boşver tebrik ederim

Öncelikle teşekkür ederim :) Lütfen bağıslayın akredite aldıgını gördüm celal bayarın ama onun ne oldugunu bilmiyorum beni aydınlatır mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Celal bayara izmire yakın diye geleceksen gelme. Çünkü her gelen o düşünceyle gidiyor ama sene sonunda 1 kere bile gidememiş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: proudyman

Celal bayar
    http://tiptercihim.com/fakulte/celal-bayar-universitesi-tip-fakultesi
    Çomü
    http://tiptercihim.com/fakulte/canakkale-sekiz-mart-universitesi
    Belki bi yardımı dokunur

çok teşekkür ederim oraları araştırdım çok güzel bilgiler vermişler sagolsunlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.