Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin, AEL galibiyeti sonrası imaj yeniledi. Sarı saçlarına ince örgüler yaptıran ve uçlarına renkli boncuklar taktıran Caner, yeni imajının fotoğrafını sevenleriyle sosyal medyadan paylaştı. Haber Kaynağı:http://skorer.milliyet.com.tr/caner-erkin-in-yeni-imaji/fenerbahce/detay/1624953/default.htm
quote:Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleriyıkıl karşımdan Alıntıları Göster Esena mono stin agalia mou vazo Hara kai pono mazi sou ta moirazo Esena mono na m'akoubas afino.
quote:Orijinalden alıntı: La HaineEsena mono stin agalia mou vazo Hara kai pono mazi sou ta moirazo Esena mono na m'akoubas afino.Alıntıları Göster bi an ilkokul ikiye giden sarışın kız çocuğu sandım
quote:Orijinalden alıntı: La HaineEsena mono stin agalia mou vazo Hara kai pono mazi sou ta moirazo Esena mono na m'akoubas afino.Alıntıları Göster Ulan hay ben senin
quote:Orijinalden alıntı: Mulsanne Ulan hay ben seninAlıntıları Göster adam kel beyler ne yapsın son çare
quote:Orijinalden alıntı: Vladajuæaadam kel beyler ne yapsın son çareAlıntıları Göster bence güzel olmuş
quote:Orijinalden alıntı: housedaki topal doktorSarışın FerdiAlıntıları Göster En azından mavi boyatmamiş.
quote:Orijinalden alıntı: La Haine Esena mono stin agalia mou vazo Hara kai pono mazi sou ta moirazo Esena mono na m'akoubas afino. Ne yazıyor diye okumaya başladım bi anda şarkıyı söylerken buldum kendimi.
quote:Orijinalden alıntı: Reinhardtquote:Orijinalden alıntı: La Haine Esena mono stin agalia mou vazo Hara kai pono mazi sou ta moirazo Esena mono na m'akoubas afino. Ne yazıyor diye okumaya başladım bi anda şarkıyı söylerken buldum kendimi. Alıntıları Göster Apocalypto Caner.
quote:Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf quote:Orijinalden alıntı: La Haine Esena mono stin agalia mou vazo Hara kai pono mazi sou ta moirazo Esena mono na m'akoubas afino. Ne yazıyor diye okumaya başladım bi anda şarkıyı söylerken buldum kendimi. Al benden de o kadar
quote:Orijinalden alıntı: El Presidentequote:Orijinalden alıntı: sawgiray En azından mavi boyatmamiş. Vagner love un ustune tanimamAlıntıları Göster Yakışır