kardeş bende o durumdayım lwl 66 priestimle okçuya yatıyorum ama gm işini az da olsa yapıyor areste haftadaa 1 gun gmm show var
quote:
Orijinalden alıntı: KillDevil
kardeş bende o durumdayım lwl 66 priestimle okçuya yatıyorum ama gm işini az da olsa yapıyor areste haftadaa 1 gun gmm show var
quote:
Orjinalden alıntı: killdevil
Ben 64 priestla kimseye yatmıyordum
Koxp gördüğün anda arrow kitini çekecen , %5 defanslarla 100den fazla vuruyormu gör bakalım..
Şahsen ben 64 iken 150 vuruyordu , 65 skilli ile max 100
quote:
server:x yazmayı unutmuşum
quote:
bende ekLeseydim keşke CZ de koxp açanLardan nefret ediorum hatta küfür ediorum şu andada buraya yazsam ban yerim onLar ne dediğimmi tahmin ediorLar......
quote:
Orijinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe
bende ekLeseydim keşke CZ de koxp açanLardan nefret ediorum hatta küfür ediorum şu andada buraya yazsam ban yerim onLar ne dediğimmi tahmin ediorLar......
Alıntıları Göster
bundan sonra her kosp cunun ss ini koyucam foruma !!!
quote:
Orijinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe
Alıntıları Göster
Arkadaşım premıumun var ko nun sitesinde bölum var oraya koy belkı ılgılenırler..
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuN
Arkadaşım premıumun var ko nun sitesinde bölum var oraya koy belkı ılgılenırler..
Alıntıları Göster
O o bu neki adamlar towna kuruyo inn hostese gitmeye korkuyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: geexer
O o bu neki adamlar towna kuruyo inn hostese gitmeye korkuyorsun
Alıntıları Göster
GÜZEL KOXP NEDİYELİM ŞAKA ŞAKA BÖLE ŞEREFSİZLERİ BANLAMAZLAR ADAM GİBİ OYNUYANLAR HEP BAN YİYİOR
Ama gm ler bazıları türk derim ayıp oluyorama doğru diyon
quote:
Orijinalden alıntı: No. 429
Ama gm ler bazıları türk derim ayıp oluyorama doğru diyon
Yazık yaw dıcek bısı bulamıorm sahsen bende kullancam dıorm bazen ama ...
quote:
Orijinalden alıntı: thefockingbird
Yazık yaw dıcek bısı bulamıorm sahsen bende kullancam dıorm bazen ama ...
Alıntıları Göster
alışılmış görüntüler
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
alışılmış görüntüler
Alıntıları Göster
en ii si manes gm si hergün en az60+ kişi banlanıodur
quote:
Orijinalden alıntı: DarkMourning
alışılmış görüntüler
Alıntıları Göster
bildiğimiz olaylar çog gerçek leşiyor bu olay
quote:
Orijinalden alıntı: cocopops
bildiğimiz olaylar çog gerçek leşiyor bu olay
Alıntıları Göster
alısmak lazım bu oyun duzeltılene kadar oyunun bır parcası oldu koxp dedıgımız cz el morad luferson felan fılan her yer olay gercekden denıldıgı gıbı lık
quote:
Orijinalden alıntı: burak_fertek
alısmak lazım bu oyun duzeltılene kadar oyunun bır parcası oldu koxp dedıgımız cz el morad luferson felan fılan her yer olay gercekden denıldıgı gıbı lık
Alıntıları Göster
Heryerrde var küfür fln ediyoz içimizden ama ne yalan söyliyeyim aklımdan bazen xospculara inat xosp kurasım herkezden slotu alasım gelio özellikle gobolt larda çok xosp var gidecem bende xospu kuracam
param yokken iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: RogueHunter
Heryerrde var küfür fln ediyoz içimizden ama ne yalan söyliyeyim aklımdan bazen xospculara inat xosp kurasım herkezden slotu alasım gelio özellikle gobolt larda çok xosp var gidecem bende xospu kuracam
param yokken iyi olur
Alıntıları Göster
Başlıkgı degiştirsen iyi olur bu arada Geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
Başlıkgı degiştirsen iyi olur bu arada Geçmiş olsun
Alıntıları Göster
Ben Böle Kosp Kullanan İnsanların Öldüğümde Anne Bacı Ve Bilumum Aile dertlerıne İİ dıleklerımı Gonderıyorum Ama Letter olarak
quote:
Orijinalden alıntı: AsimetrikBaryon
Ben Böle Kosp Kullanan İnsanların Öldüğümde Anne Bacı Ve Bilumum Aile dertlerıne İİ dıleklerımı Gonderıyorum Ama Letter olarak