SİLİNSİN LÜTFEN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 28 Eylül 2024; 13:22:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİLİNSİN
-
-
Cami fotografini niye attiniz? Yeni bir akim mi bu pek anlayamadim
-
Story'de paylaşmıştım oradan gördü daha sonra kızı mutlu edemedim mutsuz olduğunu bitirmek istediğini söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne bilek allah cc miyiz biz..
-
bunu ancak öldükten sonra anlayabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cehenneme herkes kendi odununu kendi götürür.
Her ne kadar acı olsa da, güzel bir söz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok kötüyüm beyler vicdan azabı çekiyorum kızla görüştüm ben intihar kelimesini söylediğim zaman benden soğuduğunu söyledi ve haddinden fazla iğneleyici lafları vardı ilişkiler konusunda ne yaptığını bilmeyen her sorunda ona fikrimi soran kişiydin ne gönlünü hoş tutabildim ne de kızla ilgilenebildim çok toksiktik ve mutsuz olduğunu dile getirip ayrıldı. Gittiğinden beri hayatım denge düzende yürümüyor.
Çok kötü şeyler yaşattım arkadaşlar ömrüm boyunca mutlu olamayacağım sanırım.
Durum böyle beyler. Geçmiş hala aklıma geliyor ilaç kullansam da dünyamın en büyük travmasını aldığımı düşünüyorum. Kız şuan ilişkide çocuk taraf olduğum için benden çok daha mutlu.
Ne bir hayal kurdum ne bir şey farklı ortamlar insanlar derken kız bunu anladı ve tekmeyi bastı. Her gün ilaç içsem de öleceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 31 Temmuz 2024; 12:48:17 >
Güncel
karma diye bişe hakkaten var, ne yaşattıysan yaşayacaksın bundan kaçman zor. tövbe etmen lazım
-
Ediyorum her gün namaza başladım bir insanın hayal kırıklığı oldum 2.5 yılını çaldım.
Zaman ver.
Sonra özür dileyerek tekrar barışmaya çalış bakalım.
Kabul etmezse de iyi bir şeklide ayrılmak istediğini söyle, halini hatrını sor vs.
Ayrıldık hocam komple bitti seviyoroum ama istemiyorum dedi ve gitti mutsuzdu kalbini kırdım. İlişki yaşamadığımızı söyledi annesine de söylemiş her şeyi. Onun için güzel olabilecek hiçbir şey yapamadım. Çok pişmanım her gün ağlıyorum.
Bu saatten sonra tövbe edip hayatıma odaklanmam gerek.
Çok pişmanım olan ve bitenden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 2 Ağustos 2024; 18:48:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hızlı giden atın boku seyrek düşermiş kompozisyon
- hiç kız arkadaşı olmayan erkek
- kırmızı şarap neyle karıştırılır
- pegasus cam kenarı koltuk numaraları
- polonya teknoloji mağazaları
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X