Şimdi Ara

Canım istemiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar birdaha ki seneye kaldım ve canım matematik fen sınavlarına girmek istemiyor bir sorun olmaz dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardes ben de seneye gircem mezuna kalcam babam izin vermede de ama lys ye giricem yine de çünkü bu bir mezun için mükemmel bir fırsat sınav ortamında bulunuyorsun. Lys nin nasıl işlediğini görüyorsun. Bir de o kadar para vermişsin boşa mi gitsin? İstersen - net yap ya da optige işaretleme ama girmelisin bence

Bu arada soruna gelirsek bir sorun olmaz mezuna kalıyorsan

• Hocam oruçlu oruçlu oraya gitmek falan zaten evde YGS çalışıyorum hani ailemlede konuştum boş yere stres yaşamana gerek yok istiyorsan gitmeyebilirsin dediler pekte gitme taraftarı değilim yani Bahçelievlerden taaa Veznecilere bilmiyorum kararsızım

• 1 sene daha kalmak istemiyorsan ygs çok abanma

• Ben sadece yazın çalışmayı düşünüyorum ekimin ortası gibi başların LYS abanmaya şubatın başına kadar bakmam dahi YGS'ye planım bu yani hocam

• Erron Blakkk E kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin kardesim. Ben gitme taraftarıyım ama gitmek istemiyorsan gitmesin seneye gireceğin sınavı etkilemez :)

• gidip ordaki atmosferi gör insanları gözlemle soruları gör çözebildiğini işaretle kendini kasmazsın olur biter zaten sınıfındakierin yarısı boş boş etrafa bakacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.