quote:Orijinalden alıntı: Míkropforum kirliliğinden başka bi işe yaramadı bu topic... quote:Orjinalden alıntı: Míkrop forum kirliliğinden başka bi işe yaramadı bu topic... ohoo bi konudan ne olacak
quote:Orijinalden alıntı: cause_of_deathquote:Orjinalden alıntı: Míkrop forum kirliliğinden başka bi işe yaramadı bu topic... ohoo bi konudan ne olacak Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cause_of_death ohoo bi konudan ne olacak birkaç tane daha topic açsam geçer mi peki can sıkıntım?
quote:Orijinalden alıntı: Míkropquote:Orjinalden alıntı: cause_of_death ohoo bi konudan ne olacak birkaç tane daha topic açsam geçer mi peki can sıkıntım? Alıntıları Göster Bu konu 3 sayfa olursa geçer can sıkıntısı,kendimden biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: kelcikBu konu 3 sayfa olursa geçer can sıkıntısı,kendimden biliyorumAlıntıları Göster 3 sayfa olması için ne yapmam gerekiyor peki? durmadan gerekli gereksiz msj atayım öyleyse... :p
quote:Orijinalden alıntı: Míkrop3 sayfa olması için ne yapmam gerekiyor peki? durmadan gerekli gereksiz msj atayım öyleyse... :pAlıntıları Göster Onu ben de bilmiyorum işte Kelin merhemi olsa başına sürer durumu var bende de,üç gündür sürekli bunu yazıyorum
quote:Orijinalden alıntı: kelcikOnu ben de bilmiyorum işte Kelin merhemi olsa başına sürer durumu var bende de,üç gündür sürekli bunu yazıyorumAlıntıları Göster çok yardımcı oldun sağol... topiclerin batsın dh...
quote:Orijinalden alıntı: Míkropçok yardımcı oldun sağol... topiclerin batsın dh... Alıntıları Göster önemli değil
quote:Orijinalden alıntı: RasqutinSıkı can iyidir..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Incorrect.Name Sıkı can iyidir.. sözün devamını getirmediğin için minnettarım.
quote:Orijinalden alıntı: Míkropquote:Orjinalden alıntı: Incorrect.Name Sıkı can iyidir.. sözün devamını getirmediğin için minnettarım. Alıntıları Göster Daha gençsin yaşaman gerektiğini düşündüm..
quote:Orijinalden alıntı: RasqutinDaha gençsin yaşaman gerektiğini düşündüm..Alıntıları Göster çok düşüncelisin.
quote:Orijinalden alıntı: Míkropçok düşüncelisin. Alıntıları Göster evet bazen oluyor böyle elimde değil
quote:Orijinalden alıntı: Rasqutinevet bazen oluyor böyle elimde değil Alıntıları Göster alışık değilim ama ben buna...
quote:Orijinalden alıntı: Rasqutinevet bazen oluyor böyle elimde değil Alıntıları Göster aha 3 nokta dolu bi konu
quote:Orijinalden alıntı: .ceylan.aha 3 nokta dolu bi konu Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. aha 3 nokta dolu bi konu sana söylemiştim çok sık kullandığımı...
quote:Orijinalden alıntı: Míkropalışık değilim ama ben buna... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Míkrop alışık değilim ama ben buna... Bak sen
quote:Orijinalden alıntı: Míkropquote:Orjinalden alıntı: .ceylan. aha 3 nokta dolu bi konu sana söylemiştim çok sık kullandığımı... Alıntıları Göster ...