Şimdi Ara

canıma deysin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • age of 3 ü sadece orginal age of 2 si olanlar oynayabilecekmiş.ilgili linkwww.ageof3news.com

• ne alakası var anlayamadım oynıyamıcaz mı şimdi yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Kirve1983*

age of 3 ü sadece orginal age of 2 si olanlar oynayabilecekmiş.ilgili linkwww.ageof3news.com

yalandır o yalan hiç merak etme hepimiz oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

age of 3 ü sadece orginal age of 2 si olanlar oynayabilecekmiş.ilgili linkwww.ageof3news.com

işallah abi ben nerden buliim şimdi orjinal age of 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

işallah abi ben nerden buliim şimdi orjinal age of 2

Alıntıları Göster
    ehehe kafanızı yormayın mutlaka bi panzehirini bulurlar.... bu arada canına niye deyiyo onu anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: morbid

ehehe kafanızı yormayın mutlaka bi panzehirini bulurlar.... bu arada canına niye deyiyo onu anlamadım?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: morbid

ahahahaha harbıden ha kesın age of emp 2 var bunda sevındırık olmus ahahhahaha:))) azimle sıcan crackerlar age of 3 unde duvarını deler rahat olll genis ol.... canıma deysın dıyen arkadas:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: anzorat

quote:

Orjinalden alıntı: morbid

ahahahaha harbıden ha kesın age of emp 2 var bunda sevındırık olmus ahahhahaha:))) azimle sıcan crackerlar age of 3 unde duvarını deler rahat olll genis ol.... canıma deysın dıyen arkadas:))))

Alıntıları Göster
    walla ne iş nie canına değicekmiş cokmu mutlu olcan millet oynayamayınca psikopatmısın sen
    hem öyle bi teknoloji bulsalar önce windows cd leri v.s. için yaparlar age of icin değil

hem diyelim buldular oyundan önce crack cıkar

OHH CANIMA DEYSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

walla ne iş nie canına değicekmiş cokmu mutlu olcan millet oynayamayınca psikopatmısın sen
    hem öyle bi teknoloji bulsalar önce windows cd leri v.s. için yaparlar age of icin değil

hem diyelim buldular oyundan önce crack cıkar

OHH CANIMA DEYSIN

Alıntıları Göster
    hoodlum yapar bişeler

• quote:

Orijinalden alıntı: pew

hoodlum yapar bişeler

Alıntıları Göster
    canıma deysini şakasına dedim arkadaşlar.ben duyduğumu söyledim.yoksa ben öyle orjinal oyun alan biri deilim.bugün sana yarın bana.çarpıtmayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Kirve1983*

canıma deysini şakasına dedim arkadaşlar.ben duyduğumu söyledim.yoksa ben öyle orjinal oyun alan biri deilim.bugün sana yarın bana.çarpıtmayın lütfen

Alıntıları Göster
    demek kirvelerbirliği ha ne etsek nicki mi değişsek...

• quote:

Orijinalden alıntı: eros

demek kirvelerbirliği ha ne etsek nicki mi değişsek...

Alıntıları Göster
    ona kalsa The Conquerors oynayabilmek içinde orji age of empires2 nin üstüne kurmamaız gerekiyordu.. ama nolldu.. şuan sadece gerekli dosyalar var .. age og empires 2 bilgisayarımda yok ama The Conquerors var yaw zaten yalandır o haber.. en azından aoe2 si olanlara indirim yaparlar o kadar

yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

ona kalsa The Conquerors oynayabilmek içinde orji age of empires2 nin üstüne kurmamaız gerekiyordu.. ama nolldu.. şuan sadece gerekli dosyalar var .. age og empires 2 bilgisayarımda yok ama The Conquerors var yaw zaten yalandır o haber.. en azından aoe2 si olanlara indirim yaparlar o kadar

yalan

Alıntıları Göster
    Microsoftun saglikli calisan neyi var ki? Bunu da kiracaklardir.. Zaten boyle bir dusunceyle kendi kendilerini baltaliyorlar farkinda degildir.. AOE 3'un de kirilmasi, basarisiz guvenlik denemeleriyle dolu microsoft tarihine altin harflerle yazilacaktir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: OstotheK

Microsoftun saglikli calisan neyi var ki? Bunu da kiracaklardir.. Zaten boyle bir dusunceyle kendi kendilerini baltaliyorlar farkinda degildir.. AOE 3'un de kirilmasi, basarisiz guvenlik denemeleriyle dolu microsoft tarihine altin harflerle yazilacaktir:)

Alıntıları Göster
    olsun bende var, babamın ilk oyun hediyesiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

olsun bende var, babamın ilk oyun hediyesiydi

Alıntıları Göster
    yaw bende de yok aoe II orj naaapcaz şimdi yaa ben oynayamıycam mı !??????(KB üyesayısı giderek artıyo.ilgilenenlere duyurulur)

• quote:

Orijinalden alıntı: dispiacere

yaw bende de yok aoe II orj naaapcaz şimdi yaa ben oynayamıycam mı !??????(KB üyesayısı giderek artıyo.ilgilenenlere duyurulur)

Alıntıları Göster
    canına değicene kına yak madem şaka bi yana oynarız tabi, crack sektörü sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: pew

hoodlum yapar bişeler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pew

hoodlum yapar bişeler

+1

bak GTA:SA ona da oyle birşey deniliyordu oda oynandı Half Life 2 için de oyle denişliyoru adamlar Steam i kırdı bee

• quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

quote:

Orjinalden alıntı: pew

hoodlum yapar bişeler

+1

bak GTA:SA ona da oyle birşey deniliyordu oda oynandı Half Life 2 için de oyle denişliyoru adamlar Steam i kırdı bee

Alıntıları Göster
    bende age of 2 var ama bence pek zevkli değil oyunu bitrdim ama şifreyle çok zooooooorrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamit G

bende age of 2 var ama bence pek zevkli değil oyunu bitrdim ama şifreyle çok zooooooorrr

Alıntıları Göster
    saçma, olmaz öyle şey, ben oynamıyodum belki o zamanlar bu tarz bi oyun da şimdi merak sardım.. Napıcam alamicak mıyım? Olmaz bence öyle bişey..

• quote:

Orijinalden alıntı: kcin

saçma, olmaz öyle şey, ben oynamıyodum belki o zamanlar bu tarz bi oyun da şimdi merak sardım.. Napıcam alamicak mıyım? Olmaz bence öyle bişey..

Alıntıları Göster
    crackerlar yapar bişiler ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

quote:

Bence de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.