age of 3 ü sadece orginal age of 2 si olanlar oynayabilecekmiş.ilgili linkwww.ageof3news.com
ne alakası var anlayamadım oynıyamıcaz mı şimdi yani
quote:
Orjinalden alıntı: *Kirve1983*
age of 3 ü sadece orginal age of 2 si olanlar oynayabilecekmiş.ilgili linkwww.ageof3news.com
yalandır o yalan hiç merak etme hepimiz oynarız
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
işallah abi ben nerden buliim şimdi orjinal age of 2
quote:
Orijinalden alıntı: jeanneau
işallah abi ben nerden buliim şimdi orjinal age of 2
Alıntıları Göster
ehehe kafanızı yormayın mutlaka bi panzehirini bulurlar.... bu arada canına niye deyiyo onu anlamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: morbid
ehehe kafanızı yormayın mutlaka bi panzehirini bulurlar.... bu arada canına niye deyiyo onu anlamadım?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
ahahahaha harbıden ha kesın age of emp 2 var bunda sevındırık olmus ahahhahaha:))) azimle sıcan crackerlar age of 3 unde duvarını deler rahat olll genis ol.... canıma deysın dıyen arkadas:))))
quote:
Orijinalden alıntı: anzorat
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
ahahahaha harbıden ha kesın age of emp 2 var bunda sevındırık olmus ahahhahaha:))) azimle sıcan crackerlar age of 3 unde duvarını deler rahat olll genis ol.... canıma deysın dıyen arkadas:))))
Alıntıları Göster
walla ne iş nie canına değicekmiş cokmu mutlu olcan millet oynayamayınca psikopatmısın sen hem öyle bi teknoloji bulsalar önce windows cd leri v.s. için yaparlar age of icin değil
hem diyelim buldular oyundan önce crack cıkar
OHH CANIMA DEYSIN
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
walla ne iş nie canına değicekmiş cokmu mutlu olcan millet oynayamayınca psikopatmısın sen hem öyle bi teknoloji bulsalar önce windows cd leri v.s. için yaparlar age of icin değil
hem diyelim buldular oyundan önce crack cıkar
OHH CANIMA DEYSIN
Alıntıları Göster
hoodlum yapar bişeler
quote:
Orijinalden alıntı: pew
hoodlum yapar bişeler
Alıntıları Göster
canıma deysini şakasına dedim arkadaşlar.ben duyduğumu söyledim.yoksa ben öyle orjinal oyun alan biri deilim.bugün sana yarın bana.çarpıtmayın lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: *Kirve1983*
canıma deysini şakasına dedim arkadaşlar.ben duyduğumu söyledim.yoksa ben öyle orjinal oyun alan biri deilim.bugün sana yarın bana.çarpıtmayın lütfen
Alıntıları Göster
demek kirvelerbirliği ha ne etsek nicki mi değişsek...
quote:
Orijinalden alıntı: eros
demek kirvelerbirliği ha ne etsek nicki mi değişsek...
Alıntıları Göster
ona kalsa The Conquerors oynayabilmek içinde orji age of empires2 nin üstüne kurmamaız gerekiyordu.. ama nolldu.. şuan sadece gerekli dosyalar var .. age og empires 2 bilgisayarımda yok ama The Conquerors var yaw zaten yalandır o haber.. en azından aoe2 si olanlara indirim yaparlar o kadar
yalan
quote:
Orijinalden alıntı: face1tr
ona kalsa The Conquerors oynayabilmek içinde orji age of empires2 nin üstüne kurmamaız gerekiyordu.. ama nolldu.. şuan sadece gerekli dosyalar var .. age og empires 2 bilgisayarımda yok ama The Conquerors var yaw zaten yalandır o haber.. en azından aoe2 si olanlara indirim yaparlar o kadar
yalan
Alıntıları Göster
Microsoftun saglikli calisan neyi var ki? Bunu da kiracaklardir.. Zaten boyle bir dusunceyle kendi kendilerini baltaliyorlar farkinda degildir.. AOE 3'un de kirilmasi, basarisiz guvenlik denemeleriyle dolu microsoft tarihine altin harflerle yazilacaktir:)
quote:
Orijinalden alıntı: OstotheK
Microsoftun saglikli calisan neyi var ki? Bunu da kiracaklardir.. Zaten boyle bir dusunceyle kendi kendilerini baltaliyorlar farkinda degildir.. AOE 3'un de kirilmasi, basarisiz guvenlik denemeleriyle dolu microsoft tarihine altin harflerle yazilacaktir:)
Alıntıları Göster
olsun bende var, babamın ilk oyun hediyesiydi
quote:
Orijinalden alıntı: Basar
olsun bende var, babamın ilk oyun hediyesiydi
Alıntıları Göster
yaw bende de yok aoe II orj naaapcaz şimdi yaa ben oynayamıycam mı !??????(KB üyesayısı giderek artıyo.ilgilenenlere duyurulur)
quote:
Orijinalden alıntı: dispiacere
yaw bende de yok aoe II orj naaapcaz şimdi yaa ben oynayamıycam mı !??????(KB üyesayısı giderek artıyo.ilgilenenlere duyurulur)
Alıntıları Göster
canına değicene kına yak madem şaka bi yana oynarız tabi, crack sektörü sağolsun
quote:
Orijinalden alıntı: pew
hoodlum yapar bişeler
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pew
hoodlum yapar bişeler
+1
bak GTA:SA ona da oyle birşey deniliyordu oda oynandı Half Life 2 için de oyle denişliyoru adamlar Steam i kırdı bee
quote:
Orijinalden alıntı: KeN()
quote:
Orjinalden alıntı: pew
hoodlum yapar bişeler
+1
bak GTA:SA ona da oyle birşey deniliyordu oda oynandı Half Life 2 için de oyle denişliyoru adamlar Steam i kırdı bee
Alıntıları Göster
bende age of 2 var ama bence pek zevkli değil oyunu bitrdim ama şifreyle çok zooooooorrr
quote:
Orijinalden alıntı: Hamit G
bende age of 2 var ama bence pek zevkli değil oyunu bitrdim ama şifreyle çok zooooooorrr
Alıntıları Göster
saçma, olmaz öyle şey, ben oynamıyodum belki o zamanlar bu tarz bi oyun da şimdi merak sardım.. Napıcam alamicak mıyım? Olmaz bence öyle bişey..
quote:
Orijinalden alıntı: kcin
saçma, olmaz öyle şey, ben oynamıyodum belki o zamanlar bu tarz bi oyun da şimdi merak sardım.. Napıcam alamicak mıyım? Olmaz bence öyle bişey..
Alıntıları Göster
crackerlar yapar bişiler ....
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
quote: