Şimdi Ara

Karıya kıza yedireceğim parayı kitapişlere yedirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vitrine koymuş denemeleri, kasabın camekanında dönen kızarmış piliç gibi gel beni al gel beni al diye gözlerimin içine bakıyor. Sepeti beş farklı yayının denelemeleriyle doldurmuşum, tam hesabı ödeyecez "abi bundan da almaz mısın çıtır çıtır yeni çıktı hmmm misss sıcacık" diyip başka yayınları da gösteriyor. İnsanız olm canımız çekiyor, şimdi almasak bi de elalemin gözünde fukara damgası yeriz, mecbur onları da paket yaptırıyoruz. Velhasıl kelam karıya kıza yedireceğim paraları kitapişlere yedirdim. Allah bunları görüyor kardeşim, Allah bunları görüyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosver gelecege yatirim yapiyorsun iste,ilerde yedirirsin :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeminle kamyonla para verdim işlere
  • hocam işleri hackleyip hepimize deneme yollatsaydın
  • Karıyla kızla seks yapabilirsin ama tyt kitaplarını en fazla peçete niyetine kullanırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işler sevaba girmiş hocam

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Ooohooho reis nerelerdesin sen. Edebiyat çözen mflere karşı bi saldırı planı içerisindeyiz başkanımız olsana

• valla hocam ben birkaç hoca buluyordum yayınlardan örnek istettiriyordum 12de çok harcamadım ama bu sene valla baya yedi be
  • Her gün aklıma geldikçe bende internetten kitap deneme falan bakıyorum bakarken ağzımın suları akıyor iyi yapmışsın çatır çutur seviş şimdi o kitaplarla
  • ysusıdıdjdjsb içimden geçiyor sürekli bunlar millet sevgilisine hediye bakar biz işler vitrininden kitap bakıyoruz

• IST_PSY kullanıcısına yanıt
    İstihbarat çalışıyor

Hemen bu haberi edebiyat çözen mfler kuruluna yetiştiriyorum büyük hata yaptınız.

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Reyis sen nerde okuyorsun şimdi?

• Geçen kitapisteden 2 deneme sipariş ettim ürün temin edilemedi deyip siparişi iptal ettiler ama hala ürünler stokta var gözüküyor ne iş anlamadım

• Mfcilere ilettim pusu atcaz

• işler bizim sayemizde zengin oldu
  • nonameaccount N kullanıcısına yanıt

Sorma ben 2021 sınavına hazırlanırken denemeler 20-30 lira arasıydı. 30 liradan fazla olana kazık derdik. Şimdi en düşüğü 60 70 olmuş

•  

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

hemen önemli açıklamaya ekleyelim

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.