Şimdi Ara

Ailemin yanına dönmeyeceğim haksız mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf işsizim diye demediklerini bırakmadılar. Yok çalışmaya gönlüm yokmuş, yok tembelmişim. 5 ay önce terk ettim evi bunlardan dolayı. Bir daha dönmeyi düşünmüyorum. Abim olacak deyyus bir kere bile aramadı. Insan kardeşini merak etmez mi. Babam da bir kere olsun aramadı. Sadece annem arıyor. Haberimi annem üzerinden alıyorlar. Insan hiç mi bir telefon açıp oğlumla, kardeşimle konuşayım demez. Geri cagirsalar bile donmicem. Bitti artık. Sevgi yok bu ailede. Asla mutlu olamam onlarla. Benim oğlum olsa her dk yanımda olsun isterdim. Bunlar beni evden kaçırdı. Attılar beni buraya sonra unuttular. Ben de onları unutucam. Anneme her ne kadar kızsam da tek arayan o. Ona arada bir hediye gonderirim anneelr gununde falan.

• Seni İnci sözlükte çok görüyorum, ufak bir birikimin var 12000 dolar kadar, onunla millete hava atıyorsun. Senin servetini bir gecede restoranlara verenler var. Şimdi vasfın olmadığı için düşük bir maaş alıyorsun, galiba kira derdin yok ama hayat böyle geçmez. Benim de ailemle bağlarım zayıf annem hariç, baba zaten vefat etti ama konuşmazdık. Kardeşimle de eh işte. Akrabalarla aram vasat. Senin de öyledir. Bence düzgün maaşlı bir iş bulmaya bak, 20k maaşla hayat geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20B0C45CD -- 8 Ağustos 2024; 5:14:36 >
  • Bence bunu bir fırsat olarak görmelisin. 20'li yaşlarımda yurt dışında çalışmak için tüm hazırlıklarımı yapmıştım fakat ailem karşı durdu her zaman. Erkek halimle eve geç gelmeme bile kızarlar (evlendik kurtulduk çok şükür). Hep aza tamah et risksiz yaşa kafasındalardı. Şimdi memur maaşına talimiz, keşke bıraksalardı diyorum.

• Guest-20B0C45CD G kullanıcısına yanıt
    Ufak birikim diyor hahahahah.

14k oldu ayrıca:)
  • Drogbaba108 D kullanıcısına yanıt

Kardeş 14 bin dolara millet don alıyor don. Sen ne yaşıyorsun? Evsiz kalmışsın. Bu parayla kira derdin olsa armudu yersin.

O parayla 2004 model eski kasa megane alırsın.Başka da bir işe yaramaz.

Ve evet malesef ufak bir birikim.O parayı meksikadaki kartellere güvenip gönderiyor millet.Ancak o işe yarar.

Konuya gelecek olursak zorlamanın manası yok.Annen de olsa baban da olsa bir yerden sonra eğer ki sana yabancı muamelesi yapıyorlarsa sil gitsin.Seni arayıp sormuyorlar,ardını arkanı kollamıyorlarsa hiç görüşmeyeceksin.Onlar,seni kafalarında silmişler.Duygusal olma,kaybedersin.

Hocam nasılsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Yurtdışı mı oluyor yaşadığın Türkiye. çocuk adam o parayla yurtdışına gidemezsin hadi gittin o paranın 1 doları kalmaz sana harcarsın.O zaman gidip para bulursan orda alırsın 14 bin dolara araba.

Şu üsluplu rezile cevap vermeye değmez de işte.Senin gibi birisini ailen boşuna postalamamış hayatlarından anlaşılan o.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.