Şimdi Ara

ÇANKAYA'DA OKUYAN YA DA OKUYAN BİRİNİ TANIYAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı? Hukuk fakültesini yazıp yazmama konusunda kararsızım. Burs kesilmesinden dolayı karar veremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

• yardım!!!
  • Valla bizim arkadaş da orayı burslu istiyordu.Geçen tanıtım günlerine gitmişler,kafeteryada otururken arkadan 2-3 tikky kızın seslerini duymuş sonra vazgeçti.Sesler aynen şöyle;

"yıaa bis üs bin liraya party aldık bılıyı mısın,tıplıyın gelın arkilerınızı."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

Valla bizim arkadaş da orayı burslu istiyordu.Geçen tanıtım günlerine gitmişler,kafeteryada otururken arkadan 2-3 tikky kızın seslerini duymuş sonra vazgeçti.Sesler aynen şöyle;

Onlar sorun değil benim için dostum:) Acaba mümkünse arkadaşına sorabilir misin? Burslar ne zaman kesiliyormuş vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redj

quote:

Valla bizim arkadaş da orayı burslu istiyordu.Geçen tanıtım günlerine gitmişler,kafeteryada otururken arkadan 2-3 tikky kızın seslerini duymuş sonra vazgeçti.Sesler aynen şöyle;

Onlar sorun değil benim için dostum:) Acaba mümkünse arkadaşına sorabilir misin? Burslar ne zaman kesiliyormuş vs.

Valla o da vazgeçtiği için tam bi bilgiye sahip değildir.Sadece tanıtım günlerine gitti ancak ben Çankaya'da burs hiç kesilmiyo diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redj

quote:

Valla o da vazgeçtiği için tam bi bilgiye sahip değildir.Sadece tanıtım günlerine gitti ancak ben Çankaya'da burs hiç kesilmiyo diye biliyorum.

Sitesinde ortalama 2 nin altına düşünce kesilir yazıyor, o yüzden korktum. İngilizceyi de hiç sevmem. Hukuku halledebilirim bir türlü ama İngilizceden hazırlıkta kalabilrim:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.