Şimdi Ara

Çankırı Belediyesi Uçak Kütüphane

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş keşke gerçekten her belediye başkanı böyle olsa. bizim burda harabe kütüphaneyi düzeltmelzler ilgi çekmezler adam Airbus A300'den halk kütüphanesi yapmış helal.

Kaynak:http://www.sonhaberoku.com/kultur-sanat/cankiri-belediyesinden-ucak-kutuphane-h20340.html

Çankırı Belediyesi Uçak Kütüphane

• cecen_01 kullanıcısına yanıt
    yaptığı tek icraat 2 dönemde ve 3. ye de aday
  • Bi Çankırı'nın bide Karabük'ün belediye başkanı çalışıyor koca ülkede. He bide arada izmirdeki bişeyler yapıyo. Ama Başbakan nedense çocukların eline taş veren, polis tokatlayan bdpnin AYAĞINA gidiyor. yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

valla ben ilginç olduğu için konu actım. ama dogrusunu orada yaşyanlar bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecen_01

quote:

haklısınız ilginç bi uygulama ama birde genel olarak ne hizmet yapılmış diye bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Bi Çankırı'nın bide Karabük'ün belediye başkanı çalışıyor koca ülkede. He bide arada izmirdeki bişeyler yapıyo. Ama Başbakan nedense çocukların eline taş veren, polis tokatlayan bdpnin AYAĞINA gidiyor. yazıklar olsun.

valla hangi iller çalısıyor bilmem ama son cümle katılyırom
  • quote:

quote:

quote:

haklısınız ilginç bi uygulama ama birde genel olarak ne hizmet yapılmış diye bakmak lazım

haklısınız.
  • Yarı Çankırılıyım, benim gibi havacılık sevdalısı biri için süper birşey. Gidip görmem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Fly

Yarı Çankırılıyım, benim gibi havacılık sevdalısı biri için süper birşey. Gidip görmem gerek.

yakınlarda giderde, yeni fotoğraflar çekip bizimle paylaşırsanız memnun olurm şahsen.
  • quote:

quote:

Yarı Çankırılıyım, benim gibi havacılık sevdalısı biri için süper birşey. Gidip görmem gerek.

yakınlarda giderde, yeni fotoğraflar çekip bizimle paylaşırsanız memnun olurm şahsen.

Tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 30 Kasım 2013; 15:14:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Tabiki.

teşekkürler şimdiden.
  • Helal olsun...Devamı da gelmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bi Çankırı'nın bide Karabük'ün belediye başkanı çalışıyor koca ülkede. He bide arada izmirdeki bişeyler yapıyo. Ama Başbakan nedense çocukların eline taş veren, polis tokatlayan bdpnin AYAĞINA gidiyor. yazıklar olsun.

aydın belediyeside çalışıyor aldığında çok fazla borcu vardı şimdi kapatıp bina inşa falan etmeye başladı battı çıktı falan filan yapıldı bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

aydın belediyeside çalışıyor aldığında çok fazla borcu vardı şimdi kapatıp bina inşa falan etmeye başladı battı çıktı falan filan yapıldı bakabilirsiniz

battı çıktı ilk karabükte yapıldı hocam, büyükşehir olmadan battı çıktı yapan tek il karabüktü aydında yaptıysa bilemem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

battı çıktı ilk karabükte yapıldı hocam, büyükşehir olmadan battı çıktı yapan tek il karabüktü aydında yaptıysa bilemem.

yok o anlamda demedim zaten bu seçimlerde aydında büyük şehir olacak

• Güzel bir uygulama mıdır? Tartışılır. Bence uçağı kütüphane yapacakları yere zengin arşivi ile Türkiye'nin sayılı kütüphanelerinden olan Çankırı Halk Kütüphanesine yeni bir bina yapılıp kitap sayısı çoğaltılabilirdi. Yinede teşekkür etmek gerek. Ama bu işler reklamla olmuyor malesef . İyi reklam yapıldığı belediyenin çalıştığını göstermez . Bir gelin Çankırı'ya çıkın sokaklara. Ne var ne yok buralarda.Bu 18 proje ne imiş? Çalışıyor mu belediye? 8 yılda ne kadar gelişmiş Çankırı. Esnafların kaldırımı işgal etmesi ve sağa sola kuralsızca parkeden araçlar ( denetimsizlik )yüzünden çarşıda kaldırımda yürünemeyen bir memleket hala Çankırı. (Çankırıda 3.yılım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AET119

Güzel bir uygulama mıdır? Tartışılır. Bence uçağı kütüphane yapacakları yere zengin arşivi ile Türkiye'nin sayılı kütüphanelerinden olan Çankırı Halk Kütüphanesine yeni bir bina yapılıp kitap sayısı çoğaltılabilirdi. Yinede teşekkür etmek gerek. Ama bu işler reklamla olmuyor malesef . İyi reklam yapıldığı belediyenin çalıştığını göstermez . Bir gelin Çankırı'ya çıkın sokaklara. Ne var ne yok buralarda.Bu 18 proje ne imiş? Çalışıyor mu belediye? 8 yılda ne kadar gelişmiş Çankırı. Esnafların kaldırımı işgal etmesi ve sağa sola kuralsızca parkeden araçlar ( denetimsizlik )yüzünden çarşıda kaldırımda yürünemeyen bir memleket hala Çankırı. (Çankırıda 3.yılım)

ben o dediğinizi 10 sene civarı yaşadım dediğiniz gibi sadece reklam. belediyeye ait hiç bi mal varlığı yok ama hala reklam için uğraşıyorlar

• quote:

quote:

Güzel bir uygulama mıdır? Tartışılır. Bence uçağı kütüphane yapacakları yere zengin arşivi ile Türkiye'nin sayılı kütüphanelerinden olan Çankırı Halk Kütüphanesine yeni bir bina yapılıp kitap sayısı çoğaltılabilirdi. Yinede teşekkür etmek gerek. Ama bu işler reklamla olmuyor malesef . İyi reklam yapıldığı belediyenin çalıştığını göstermez . Bir gelin Çankırı'ya çıkın sokaklara. Ne var ne yok buralarda.Bu 18 proje ne imiş? Çalışıyor mu belediye? 8 yılda ne kadar gelişmiş Çankırı. Esnafların kaldırımı işgal etmesi ve sağa sola kuralsızca parkeden araçlar ( denetimsizlik )yüzünden çarşıda kaldırımda yürünemeyen bir memleket hala Çankırı. (Çankırıda 3.yılım)

ben o dediğinizi 10 sene civarı yaşadım dediğiniz gibi sadece reklam. belediyeye ait hiç bi mal varlığı yok ama hala reklam için uğraşıyorlar

Ben giderim 3-5 yıl sonra Çankırı'dan . Ömür boyu burada olan Çankırılılar düşünsün. Onlar memnunsa sorun yok iyidir. Böyle kalsın Çankırı

Siz 10 yıldır mı Çankırıdasınız?

• quote:

quote:

quote:

Ben giderim 3-5 yıl sonra Çankırı'dan . Ömür boyu burada olan Çankırılılar düşünsün. Onlar memnunsa sorun yok iyidir. Böyle kalsın Çankırı

Siz 10 yıldır mı Çankırıdasınız?

çankırıdaydım, 3-3.5 yıldır çankırıda değilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.