Şimdi Ara

Canlı yayın tekrarı: 2016'nın en iyi telefonları 'Soru-Cevap'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım Haber Editörleri ve kullanıcıları 2016'nın en iyi cep telefonlarını değerlendiriyor. Geride bıraktığımız Mobil Dünya Kongresi'nde sahneye çıkan Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge, LG G5, Sony Xperia X ailesi, General Mobile GM 5 Plus ve Xiaomi Mi5'i artıları, eksileriyle değerlendiriyoruz.

[anket=93] 

• Efsane geri döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yayınları düzenli yapsanız da sırf vakit öldürmek için sözüm ona diğer en iyi teknoloji yayınlarının canlı yayınlarını izlemek zorunda kalmasak?

• Önlerden reklam alanı kapalım.
  • Kalsın burda izlerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fuarın hatta 2016'nın ilk döneminin galibi S7 Edge. Kamera, ekran, tasarım, malzeme, su geçirmezlik, sd kartın dönmesi, batarya performansı, kullanım özellikleri ve hatta kutu dizaynı (onu bile değiştirmişler) kısaca fiyatı dışında eksiksiz bir telefon.

• fuarda tanıtılanlar arasında en dikkat çekeni s7 edge ama tüm 2016 için konuşmak erken değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 3 Mart 2016; 16:49:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Note 4 ü 1500 e yeni aldım,note 6 çıkıp 6 ay geçtikten sonra s7 ye geçerim artık.

• Yerimizi alalım.
    19:30 daha var müsait olursam izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 3 Mart 2016; 17:00:11 >
  • yeri değil biliyorum ama son yayınladığınız mobilite de bahsettiğiniz sanal gerçeklik gözlüğünün ismini söyleyebilirmisiniz.

• Bekliyoruz emmioğlu..

• G5 kamera testlerinde cok kotu sonuclar veriyor; sizce bunun sonucu ikinci kamera'nin yazilimsal olarak iyi entegre edilememis olmasi mi yoksa sadece genis aci getirisi olacak diye ikinci kamerayi yeterince kaliteli koymamalari mi?

• yer ayiralim editleriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aypon 7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyanin asil gundemi mobil telefon olmus cok guzel.
    Bilgisayara yonelik yenilikler, haberler vs seyler eskidenmis.

Sitenin %80'i mobil cihaz.
    Bu cihazlarin asil amaci konusmak, yazismak, sosyal medyada dolasmak. Baska hic bir ise yaradigi yok. Kullanimlarin %90'i bunlar olmasina ragmen en iyisi hangisiymis bence gereksiz.

• Mi5

• S7/S7 Edge, LG G5 ve Xperia X Performance modellerinde 4K video kaydında süre sınırlaması var mı? Hafıza dolana kadar çekim yapabiliyor muyuz?

• İşlemcisi Helio x20 olan bir telefon çıkmaması konusuna da değinir misiniz ?

• ön
  • Galaxy S7 serisine micro-sd kart desteği geri geldi.Ben cihazın içindeki depolama biriminin yeterince hızlı olduğunu düşünüyorum.Neden verimli ve cihazın depolama birimi kadar hızlı olmayan bir çözümü tekrar geri getirirler.?32GB-64GB-128GB modellerini çıkarsalara daha iyi olmazmıydı?Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum..Teşekkürler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.