Şimdi Ara

Canlı yayın tekrarı: 2016'nın en iyi telefonları 'Soru-Cevap' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 6s plus dan s7 edge'e gecmeye deger mi? Note 6 mı beklenmeli? Sevgiler :))

• windows magaza gelişiyor mu ?

• xiaomi 5 e hiç dokunmadınız onun Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz . ayrıca sar konusunda ayrıntılı bir bilgi istiyoruz . en cok yabancı kaynaklarda bunlar . ing mız yok ceviremiyoruz .

• Hp elite x3 hakkında düşünceleriniz nelerdir

• LG Nexus 5'i öneriyormusunuz ?

• LG G5'in pil performansı ne durumda acaba?

• Ses ve kulaklık performansları nasıl?

• xiaomi telefonların yazılımı ve arayuzu hakkında bilgi verir misiniz .stabil mi duzgun mu sıkıntıları varmı ?

• MESUT ABİ KONUYLA PEK ALAKALI DEYIL AMA 4.5 G KONSUNADA DEGINEBILRIMISINIZ

• Samsung virali dönüyor..
    LG G5 hakkına bir tane olumlu yorum yok
    Galaxy s7 12 mb kamera ile gelmiyor mu daha geçen sene mesut çevik htc ye laf ediyordu düşük mp kamera yüksek fiyat olmamış diye.
    Galaxy s7 edge dediğiniz telefon da 3300 fiyattan geliyor akıl alır gibi değil muhteşem telefon diyorlar Arada nerden baksanız bir lg g3 kadar fiyat farkı var. Hadi herşeyi geçtim O fuarda xiaomi mi5 tanıtıldı ne bir video var ne bir yorum 17 milyon ön siparişten bahsediliyor telefon dünyayı salladı Türkiye ye gelmeyecek deniyor kenara atılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mi5 Türkiye'ye gelecekmiymiş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung'dan bombastik işler bekliyoruz
  • Sony konusunda çok önemli yerlere basmışsınız.

Batarya ömrü çok güzel olduğu için kendisinden orta seviye bir telefon bekliyorum. İnşallah güzel bir telefon çıkar ortaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı bir önceki senenin amiral gemilerinden birini tercih etmek. Hatta 2 önceki jenerasyon bile gayet güzel, alınabilir ve güncel ihtiyacı karşılar cinsten. 1100 TL'ye LG G3 32GB satılıyor, 4K çekimden tut 2K ekrana kadar her şeyi mevcut ve bende G5'e göre tasarımı çok daha başarılı. TL zaten değerini iyice kaybetti, bence insanlar olabildiğince ekonomik modelleri tercih etmeliler. LG G3 burada en mantıklı modellerden biri.

Editör arkadaşlardan da ricam, lütfen siteyi takip edenlerin gençler olduğunu düşünün ve buna göre tavsiyede bulunun. Çoğu genç parayı gereksiz yere 2500 TL verip son modellere gömmeyi tercih ediyor, burada insanları bilinçlendirmek de size düşüyor.
  • iphone 6s de nasıl ciddi pil sorunu var anlamıyorum.telefon ilk çıktığından beri kullanıyorum saban 7:30 da fişten çekiyorum normal kullandığımda akşam %60 civarı ile eve dönğyorum yoğun kullanımda %25 civarı kalınca akşam8 gibi oluyor.plus modelleri çok daha iyi fakat 1 günü çok rahat çıkaran bir telefon için ciddi pil sorunu var demek pek akıllıca değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

En mantıklısı bir önceki senenin amiral gemilerinden birini tercih etmek. Hatta 2 önceki jenerasyon bile gayet güzel, alınabilir ve güncel ihtiyacı karşılar cinsten. 1100 TL'ye LG G3 32GB satılıyor, 4K çekimden tut 2K ekrana kadar her şeyi mevcut ve bende G5'e göre tasarımı çok daha başarılı. TL zaten değerini iyice kaybetti, bence insanlar olabildiğince ekonomik modelleri tercih etmeliler. LG G3 burada en mantıklı modellerden biri.

Editör arkadaşlardan da ricam, lütfen siteyi takip edenlerin gençler olduğunu düşünün ve buna göre tavsiyede bulunun. Çoğu genç parayı gereksiz yere 2500 TL verip son modellere gömmeyi tercih ediyor, burada insanları bilinçlendirmek de size düşüyor.

Çok mantıklı yorumlar gerçekten. Arkadaşı alkışlamak için üşenmedim ayaga kalktım. Bence DH teknoloji yazarı olmalı. Kalemi sağlam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

En mantıklısı bir önceki senenin amiral gemilerinden birini tercih etmek. Hatta 2 önceki jenerasyon bile gayet güzel, alınabilir ve güncel ihtiyacı karşılar cinsten. 1100 TL'ye LG G3 32GB satılıyor, 4K çekimden tut 2K ekrana kadar her şeyi mevcut ve bende G5'e göre tasarımı çok daha başarılı. TL zaten değerini iyice kaybetti, bence insanlar olabildiğince ekonomik modelleri tercih etmeliler. LG G3 burada en mantıklı modellerden biri.

Çok mantıklı yorumlar gerçekten. Arkadaşı alkışlamak için üşenmedim ayaga kalktım. Bence DH teknoloji yazarı olmalı. Kalemi sağlam.

• Huawei mate 8 niye hiç konuşulmadı

• Artık nedense yeni çıkan telefonları beni hiç heyecanlandırmıyor. Teknoloji yarışına döndü iyice bununla beraber kapitalist sistemin üretip elimize verdiği modeli kendimiz kaybetmiş gibi almaya çalışıyoruz. Adam s6 alıyor s7 çıkınca onu satıp s7 almaya çalışıyor. Anlamıyorum ben bu tüketim çılgınlığını. Parası çok olan adam yapsa neyse de normal maaşla çalışıp da yapan çok var.
  • bu sene lenovo'nun yılı olabilir...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.