Şimdi Ara

Canlı yayın tekrarı: 2016'nın en iyi telefonları 'Soru-Cevap' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Htc 10 un tek hoparlörü olacağı sızıntılar arasında eğer boomsound dan vazgeçip tek hoparlör yapmışlarsa htc bitmistir benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g5 ölü doğmuş bir cihaz

samsung gene malı götürecek

metal kasa ile nasıl bu kadar tipsiz telefon yapmayı başardı lg .çoh enteresan

modüler telefon zaten gereksiz .taşınabilirlik açısından.
  • sanırım bundan böyle samsung ve apple haricindeki markalar orta ve alt segmente hitap edecekler aga.durum oraya doğru gidiyor.

lg tosladı g5 ile.htc zaten bitik.sony yerlerde.
  • Bu sene Apple ve Samsung arasında geçecekmiş gibi gözüküyor. Huawei bakalım nasıl bir duruş sergileyecek.

• Abi ne s7'ymiş ya telefon iyi güzel de üzerine çok konuşmuşsunuz.

• Ya samsungun cikardigi birbirinin ayni modelller insanlari nasil bu kadar heyecanlandiriyor hayret..isterse altin kaplama yapsin..menuler ayni home tusundan tut yazilimdan tut dizayndan tut nereden bakarsan bak..oyle atilim sayilabilecek bir yenilik nerede bu telefonda ..s7 nin s6 dan ne farki var..su gecirmezlik cok mu onemli...kizilotesi portunu neden kaldirirsin arkadas..s6 da koymadigi micro sd kart girisini tekrar geri getirmesi mi yenilik... uzun zamandir note 3 kullaniyorum. S7 edge den daha fazla beni heyecanlandiran model lg g5 tir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 5 Mart 2016; 22:48:23 >
  • Bu yılın en iyi paketini sunan telefon yine SAMSUNG cephesinden geldi. S7 ve S7 Edge eksiksiz olmuş.

• Bugün s7 ve s7 edge yı kullanma şansım oldu.güzel hızlı baya hızlı hatta ama 3300 2800 edecek telefonlar kesinlikle değil.tabi bu sadece samsung için değil tüm saçma fiyatlardaki htc a9 LG v10 iPhone 6s ve diğerleri için de geçerli.bu iş artık ihtiyaçtan olayından çoktan cikti.Veblen etkisi millete tavan yapmış.artık ihtiyaçlara gore telefon alacaklar tercih yapsınlar.birkaç sayfa önce arkadaşlar zaten söylemiş
    Şuandaki telefonum g3 16 gb ve gayet yeterli benim için kamerası fena değil ekrani güzel,bataryası değişiyor ve iki bataryayi şarj kitiyle şarj sorununu da cozdum ama kasa çatlaması, kalitesiz malzemesi ve launcheri sorunlu dışında baska bir problemi yok şuanda. Ama 5.5 inç gerçekten kullanışsız.üreticiler de bunu farketti hepsi 5.2 5.3 e döndüler.zaten g3 hediye edip m8 almayi düşünüyorum.malzeme kalitesi,sesi ve güzel tasarımı,herkesin elinde olmayışı yeterli benim için.ama simdi yok m8 mi alınır guncelleme gelmeyecek m9 al o daha yeni ,o fiyata g4 alınır ( zaten forumda g4 alin yaza yaza millet yarbay oldu)diyenleri sallamayin.alın telefonu elinize kullanin içinize sinen ve 1300 1400 u geçemeyecek şekilde her telefon alınabilir. şuan için g3 1100 ile en makulu. m8 g4 hatta fiyatlar daha da düşerse s6 z5 dediğim aralikta alınabilir cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

bu sene lenovo'nun yılı olabilir...

Mevcut yazilimla olmayacagi kesin.

• Keşke yazılan yorumları elemeden yayınlasalar.

• Donanımhaber'i uzun zamandır takip ediyorum.Bu ilk yazdığım yorum olacak artık dayanamadım.Editörler objektiflikten tamamen uzaklaşmışlar.Sürekli olarak Samsung propagandası yapılıyor.İyi cihazın hakkı verilsin tamam ama neredeyse cihazların eksilerinden hiç bahsedilmiyor.Özellikle Lg ve Sony firmalarının amiral gemileri yerden yere vuruluyor.İyi niyetli insanlar biliyorum .Cihazları gerçekten beğenmiş olabilirler ama bu tavırlar artık siteden soğutuyor ( Samsung S6 kullanıcısıyım)

.Helkese iyi forumlar diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Galaxy S7 Amerika dışında hangi ülkelerde SD820 ile satılacak, net bilgi var mı ?

Amerika ve Çin

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor-xx

quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Galaxy S7 Amerika dışında hangi ülkelerde SD820 ile satılacak, net bilgi var mı ?

Amerika ve Çin

Dubai de ABD versiyonları bulunur mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.