Şimdi Ara

Canlı yayın tekrarı: 2016'nın en iyi telefonları 'Soru-Cevap' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut abi sizleri 2011 yılından beri takip ediyorum bu güzel teknoloji sohpetinizi yüz yüze muhabbet etmek isterim :)

• bu sene çıkan snapdragon 820 işlemci mi apple'ın geçen sene çıkardığı a9x işlemcisi mi daha iyi performans sağlıyor? Teşekürler.

• Mesut abi, zamanında Note 2 alıp güçlü donanımı ile 2 sene falan şikayetsiz kullanmıştım. Sizde şimdi S7 Edge alsam yine birkaç seneli sorunsuz kullanır mıyım yoksa Note serisi daha guçlu olup Note 6 beklemeyeli miyim?

• G5 benim içinde ilgim alanında.

• mesut bey bu teknolojik açlığı nasıl yorumluyorsunuz ?? sizce mobil dünya kongresindeki satılan telefonlar gerçekten o yüksek fiyatları hakediyorlar mı ??

• Nokia neden bu piyasa da etkin değil. Oysa kemarasını iyi kullanan telefonlardan.

• Orta segmentte GM 5 Plus heyecanlandırıyor beni. Saf Android bir başka güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Z6'dan haber var mı? Bir de Z5 e Android 6.0 nezaman gelecek bir duyumunuz var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler, sohbetiniz bol olsun :)

• güzelmiş
  • Türkiye ye gelecek mi acaba snapdragon ?

• Mi5 ve General Mobile'ın yeni telefonu hakkındaki görüşlerinizide bekliyoruz.

Soru: Benim emektar S2 daha ne kadar gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowofDeath06 -- 3 Mart 2016; 19:52:41 >
  • LG V10'un LG G5 çıkışı ile fiyatı kaçlara düşebilir?

• abi mobil dünya kongresinden sonra windows ne durumda ? :D sizce geleceği olan bir platform mu ?

• Bu arada anlatımınız çok güzel.
  • Galaxy S7 Amerika dışında hangi ülkelerde SD820 ile satılacak, net bilgi var mı ?
  • telefonların pil kapasiteleri ne kadar gerçeği yansıtıyor?
    Örneğin amiral gemilerde bulunan 3000 mah ile orta veya giriş segmentteki telefonlarda 3000mah pilin kalitesi aynımıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Mesut abi, zamanında Note 2 alıp güçlü donanımı ile 2 sene falan şikayetsiz kullanmıştım. Sizde şimdi S7 Edge alsam yine birkaç seneli sorunsuz kullanır mıyım yoksa Note serisi daha guçlu olup Note 6 beklemeyeli miyim?

Çok teşekkürler Mesut abi cevapladıgın için
  • Sony X serisi, Z serisinin en güzel özelliklerinden olan IP 67-68 gibi sertifikasyonlara sahip olmamasını nasıl değerlendirirsiniz?

• mi5 türkiyeye gelir mi hepsiburadada mi4 satıldı garanti konusunda mi5 de gelirse nasıl olur

• exynos ve snapdragon arasında kaynak kodları açısından fark olacak mı? Root yapma, rom yükleme ve garantiye dönme gibi işlemlerde iki işlemci arasında bir fark olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 3 Mart 2016; 20:00:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.