Şimdi Ara

Canlı yayın tekrarı: 2016'nın en iyi telefonları 'Soru-Cevap' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Note 4'ün özelliklerine bakiyorum ve LG G5 yada S7 falan gibi bir telefona gecmek icin herhangi bir sebep bulamiyorum. Islemci ve grafik islemci acisindan daha üstünler ama telefonla ciddi grafik gücü isteyen oyunlar oynamayan kisiler icin (sanirim genel kullanici tipi olarak adlandirilabilir bu grup) bana kalirsa cok gereksiz. Galaxy S5 sahibi olarak su anda problem yasadigim tek konu 16 gb dahili hafizanin yetersiz kalmasi ve bu nedenle Note almayi düsünüyorum. Siz ne dersiniz?

• Abi Exynos ile SnapDragonun bir tek işlem gücünü karşılaştırıyorsunuz ama asıl olay DSP ve modem tarafında. Şimdi SnapDragon 820 li Galaxy S7, Exynoslu versiyona göre çok daha iyi fotoğraf çekebilecek ve baz istasyonundan çok daha iyi veri alışverişi yapabilecek.

• lg telefonlarını seviyorum ama G5 de 2k ekran var ama 2800 lük batarya yeterli olur mu yarım gün dayanır mı?

• S7 Edge Türkiye fiyatı ne kadar olur ?

• Sony ne alemde bir de ona değinin z serisi ne olacak sizce. Erdi Sayesinde z2 almıştım çıktığında halen kullanıyorum ve çok memnunum Tekrardan teşekkürler Erdi :D

• abi apple'ın homekit desteği gibi bi destek android cihazlarda varmı ?

• Bugun s7 videonuza yazdim. Exynos da quick charge 3.0 olmadigi icin sd 820 versiyonunda kapatmislar. Baska kisitlamalar var mi sd820 de.

• S7 ve s7 edge in sd 820 versiyonunu turkiye ye getirmek icin samsung turkiye ile gorusuyorduk diye soylemisti sd tr yetkilisi herhangi bir gelisme varmi bunla ilgili

• S7 sersinin Türkiye'ye Exynos işlemcili versiyonu gelecekse bu bağlamda S820 işlemcili G5 almak öncelikli hedefi performans olan kitle için daha doğru bir seçim olmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi samsung bu kadar güzel bir telefon yapmışken bence bu tasarım ve donanımı bir akıllı saat ile taçlandırır :D siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• bu telefonlar sanal gerçekliği nasıl çalıştırıyorlar bilgisayarda canavar bir sistem istiyorlar telefonlar aynı performası verebilir mi sanki değer mi almaya

• Abi iPhone artık beni heyecanlandırmıyor. Böylesine güçlü tasarımlı ve özellikli telefonları görünce iPhone bana çok yavan geliyor. Sizce Apple'ın Galaxy S7 edge'ye yetişmesi için en yapması lazım.

• 8 çekirdekli telefonlarda programlar aynı anda kaç çekirdek kullanır.Sizce bir telefon kaç çekirdekli olması gerekir.

• abi bence telefondaki tasarım sadece satana kadar önemli zaten o kadar para bayıldıktan sonra kocaman kılkıfları kalın jilatinleri takınca zaten telefon 6600 oluyor :D

• Snapdragon 650 ve 652 hakkında ne düşünüyorsunuz? Adreno 510'un performansı 1080p için yeterli mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dinlerken yoruldum :) Helal olsun valla, emeginize saglik.

• Mesut Abi son sorum. Japonlarla alıp veremediğin nedir :D

• xiaomi telefonlarının arayuz ve yazılımı hakkında bilgi verir misiniz .stabil midir duzgun mu sıkıntısı varmı acaba

• Xiaomi mi 5 f/p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yashiii

xiaomi telefonlarının arayuz ve yazılımı hakkında bilgi verir misiniz .stabil midir duzgun mu sıkıntısı varmı acaba

en iyi.arayuz yazilimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.