Şimdi Ara

canon 100d arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir kaç ay önce canon 100d aldım güzelde bir makine neyse.
    tripod almıştım yanlışlıkla tripottan düştü
    fiziksel olarak kırık çıkık görünmüyordu sonra makinneyi kapatıp çantasına koydum.
    1 hafta felen kullanmadım bugün çekim yapmak için açtım makineyi
    vizörde çekecegim fotonun görüntüsü vardı çektikten sonra lcd'de simsiyah çıktı yani foto siyah çıkıyordu.
    sorunu ayarlardan felan yapamadım reset attım olmadı sorunu ne olabilir.

oto akıllı çekimde

entantene: 3200

diyafram: f32

iso 100

bunlar normalde otomatik seçiyordu şimdi değişmiyor sorun nedir arkadaşlar.. yardımlarınızı bekliyorum
    zaten enkısa sürede servise götürcem. şimdiden yazanlara teşekkürler.@@

• Verdiğin değerler pek otomatik mod değerlerine benzemiyor. Acaba manuel modda kalmış olabilir mi makine?
  • Senaryo çok absürt !
    Tripoddan düşüyor hiçbirşey olmamış gibi paketleyip 1 hafta sonra açıyoruz ! Hani sanki o an olayı görse bizi oracıkta katledecek biri vardı da, biz hemmen çaktırmadan sakladık :) 1 hafta sonra ortada kimse olmadığı bir an nihayet çıkarttık aleti
  • msouac M kullanıcısına yanıt
    ilgilendigin için tşkler

çarkı otomatik moda alıyorum vizörde o değerler gözüküyo çekim yaptıktan sonra siyah olarak çıkıyo sadece otomatik mod değil manuel hariç hepsinde var vizörü devre dışı bırakıyorum lcd den çekim yapıyorum ondada çekim yapacagım şey güzel görünüyo çektıkten sonra siyah fotograf
    anlamadım valla. garanti belgesinide bulamadım kol girdi yine
  • Geçmiş olsun. Büyük ihtimalle makine düşünce ayna mekanizması sıkışmış. Elin yatkınsa objektifi söküp kurtarmayı dene belki çalışır diyeceğim ama kurtarmaya çalışırken daha çok hasar da verebilirsin, en iyisi servise göndermek. Mekanizma hasar gördüyse ve servis cihazın düştüğünü anlarsa ki anlar, zaten garantiye girmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON EOS 100D mi 1200D mi ??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.