Şimdi Ara

Canon 200d mi Nikon d5300 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar hobi olarak fotoğraf çekmek için fotoğraf makinesi almak istiyorum. Fotoğraf makineleri hakkında pek bilgim olmadığı için araştırmalarım sonucunda Canon 200d ile Nikon d5300 arasında kaldım. Nikon 3100tl civarında canon ise 3400-3500tl civarında. Slzce 300-400tl fazla verip canon almak mantıklı mı?
    İlk defa dslr fotoğraf makinesi alacağım. Yoksa bu iki makineyi de düşünmeyip başlangıç için başka bi makine mi almalıyım?
    Bu doğrultuda ne önerirsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler

• Selamlar iki cihazı da almadan önce araştırdım. Nikon'u şirkette ürün çekiminde kullanıyorduk ve kişisel makinem 600d yi bırakıp yeni cihaza geçmek istedim güncel hızlı bir cihaza. İkisini ve daha farklı modellerde araştırdım ve hepsinin kendine göre artıları var. Ben video da çektiğim için Dual pixel teknolojisi, dokunmatik ekranı ve digic 7 ile aşırı hızda netleme performansı yüzünden Canon 200d 'den yana kullandım tercihimi ve ikinci el cihaz aldım. 2400 cihaz ve kit lensi - 600 Tl de 50mm lens alıp keyfime baktım. Çok keyifli alet ben onu öneriyorum bu forumda fotoğrafa yeni başlayacak ya da ucuz makine arayan herkese.
  • pukiman kullanıcısına yanıt
    İkinci el makineyi nerden aldınız acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyuboğlu

İkinci el makineyi nerden aldınız acaba?
    Sirkeci'de hayyam ve doğubank gibi yerleri gezerek buldum. Sahibinden.com ve Letgo'da da bolca mevcut.
  • ben alalı bi kaç gün oldu oldukça memnunum. 200d tavsiye ederim hala almadıysanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.