Şimdi Ara

Canon 20d alıyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el temiz canon 20d buldum yanında bi tanede özelliklerini bilmediğim objektif, tripot vs. şeyler var. Toplam 1100 ytl.Sizce bu paraya değermi 20d objektif açısından yeterli alternatif sunuyormu.Yada sizin bana önerebileceğiniz makine varmı ben 450 d ve 20 d arasında kaldım sizce hangisini almaya değer.İlgilenenlere çok teşekkürler..

• 20d temizse alınır tabii ki. Harika bir cihaz.
  • yanında verdiği objektife de bakmak lazım. 20 d çok iyi bir cihaz tabiikide giriş seviyesinin bir üstü ama şunuda söylemek lazım 450 d daha özellikli daha yeni bir model. ikinci el piyasasını bilmiyorum ama 1100 ytl biraz pahalı geldi bana
  • Abi peki 450d ile kıyaslandığında nasıl bir cihaz hangisini almak daha mantıklı..
  • 20d orta SINIFIN babalarındanki nette o makine ile çekilen fotolara bir bak ne demek istediğimi anlarsın ama eski bir model. bilmiyorum bu senin i.in ne kadar önemli. yanında verilen lensi belirtirsen daha yardımcı olabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

20d temizse alınır tabii ki. Harika bir cihaz.

Araştıracam yanında verdikleri objektifi size iletirim.Siz olsanız hangisini almayı düşünürdünz?
    Makine baya temiz abi bu arada.
  • live view, mp fazlası küçük ve hafif gövde gibi artıları var 450 d nin ama sonuçta 20 d , 20d 'dir üzerine kaliteli bir objektifte takabilirsen çok kaliteli fotoğraflar alırsın. fiyat bakımından sadece pahalı geldi bana tabi yanında verilen objektifi bilmeden konuşuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cf moto clx 250 yardım lütfen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: burt

live view, mp fazlası küçük ve hafif gövde gibi artıları var 450 d nin ama sonuçta 20 d , 20d 'dir üzerine kaliteli bir objektifte takabilirsen çok kaliteli fotoğraflar alırsın. fiyat bakımından sadece pahalı geldi bana tabi yanında verilen objektifi bilmeden konuşuyorum

Yanında verilen objektif ultrasonıclens 17-85 gibi bişe olabilir ama emin değilim belki bu yazdığım şey yoktur bile :)
  • Temiz bir 20D body en fazla 750 lira eder. Ama eski bir makine olduğu için temizini bulmak zordur.
    Ben de 400D almadan önce 20D'yi ciddi ciddi düşünmüştüm. Ama cesaret edemedim. Bütçeniz uygunsa 30D araştırın.
  • Yanında verilen ekipman modellerini falan yazarsanız makinanın durumu perdesi falan yanıdna ne objektifvar tripod markası ne çünkü 40 liraya da tripod var.

2. el 30D ler 800-900 arası

20D body de ancak 650 eder.
  • Arkadaşlar objektifi öğrendim 24-85 miş..Ne diyorsunuz pahalımı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.