Bildirim
canon 550d bana bi çare...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım makinenin shutter sayısı önemlidir. Kaç olduğunu öğrenmelisin.Ama fiyat gerçekten iyi -
22000 civarında yani ayda batarası 1 kez bitecek şekilde bi kullanımı var makinanın araştırdığım kadarıla da 22000 cok kötü değil diye biliyorum.. -
Bütçe konusunda daha ileri gidemiyecekseniz makine ve lenslerle güzel fiyat. Yeni başlayanlar için çok ideal. -
quote:
Orijinalden alıntı: tanerturk17
Bütçe konusunda daha ileri gidemiyecekseniz makine ve lenslerle güzel fiyat. Yeni başlayanlar için çok ideal.
ilgin için teşekkürler. tripot,taşıma çantası,16 gb kart,3 lens ve makine galiba bütçeyi daha fazla zorlamaya gerek yok. zaten yeni başlıyorum dediğiniz gibi başlangıç için güzel bir fırsat gibi görünüyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X