Şimdi Ara

Canon 550D'den sonra ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir buçuk yıldır 550D'mi otomatik netlemesi bozuk olarak kullanıyorum. Fotoğraftan ziyade video ile ilgileniyorum bütçem 1500 elimde iki adet elden çıkarmamak istediğim lensim var.Aynasız makinalara geçmek istiyorum.Aklımda Sony A6000 var lens adaptörünede 500 lira verebilirim en çok.Sizin önerileriniz var mı ?

• A6000 en mantklısı gibi görünüyor evet.
    Onun dışında m43 sensörlü Olympus ve Panasoniclere de bakabilirisiniz.
    Gövdede titreşim önleyici gelişmiş video özellikler vs. oluyor.
    Ama pratikte hangisi daha kullanışlı olur ben bilmiyorum maalesef.
    Dönüştürüleri tecrübe etmek lazım.

Olympus ve Panasonic için şunlardan kullanılıyormuş.
    http://www.metabones.com/products/details/mb_spef-m43-bm1
  • Bence ikinci el a 6000 düşünüle bilir ama lensler uyum sorunu çıkarabilir iyi araştırmak lazım netleme olarak Canon 70d ve 750d altındaki makinelere bakmayın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A6000in hissedilecek hicbir avantaji yok 550dye gore.

Ustune birde magic lantern kullansaniz yanindan gecemez 550dnin.

Bu geciste vereceginiz 1500lirayi sokaga atsaniz en azindan cocuklar sevinir.

Bu kadar butce ayiriyorsaniz 5d mark 2 alabilirsiniz ikinci el olarak. Yada 6d.

Bu arada yoruma bakip canon fani sanacaklar vs varsa videoda nex 7 kullanicisiyim adaptorle manuel lensler kullaniyorum. Memnun degilim ve pismanim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 13 Ocak 2017; 23:23:22 >
  • Video cekimi önemli ise sony bu konuda cok basarili avchd 50p video ceken sonylere bakabilirsin fakat videoda manuel ayar yapmak istersen ayar kısıtlıdır nexlerde bilgine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

A6000in hissedilecek hicbir avantaji yok 550dye gore.

Ustune birde magic lantern kullansaniz yanindan gecemez 550dnin.

Bu geciste vereceginiz 1500lirayi sokaga atsaniz en azindan cocuklar sevinir.

Bu kadar butce ayiriyorsaniz 5d mark 2 alabilirsiniz ikinci el olarak. Yada 6d.

Bu arada yoruma bakip canon fani sanacaklar vs varsa videoda nex 7 kullanicisiyim adaptorle manuel lensler kullaniyorum. Memnun degilim ve pismanim.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.